aju Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Potrzebuję telefonu do rozmowy wiadomo, sms no i www + @ fajnie jak by robił też zdjęcia wiadomo takie życie. Nie potrzebuję muzyki, radia. Bardzo podoba mi się iphone4, miałem kiedyś iphona i bylem w sumie zadowolony. Jednak cena 2200-2400zł to sporo biorąc pod uwagę że to jednak telefon. Z drugiej strony sprzedając go kiedyś iphony trzymają nieźle cenę. Czy ktoś z was używa iphona4? warto? a może jakąś "wypaśoną" nokię? Htc? mam po prostu dość mojej e52
endriuu Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Może jednak Samsunga Galaxy S II. Chociażby dla samego Androida. Bije na głowę ajfona, kosztuje 1000 PLN mniej. http://www.chip.pl/artykuly/recenzje/2011/05/iphone-4-w-koncu-polegl-2013-oto-samsung-galaxy-s-ii
augustA4 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Mam iphona4 i jest :good: daje rade.Miałeś iphona to wiesz co potrafi
filip1001 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 wczoraj miałem okazję bawić się Iphonem 4 i to co mi się bardzo spodobalo to intuicyjność w tym telefonie. HTC nie są chyba tak intuicyjne. Jedyne co mnie zmartwiło to jakieś 30 min śmigania po internecie, kilka zdjęć, i bateria zmniejszyła się o kilka procent :gwizdanie: chętnie posłucham co mają do powiedzenia właściciele tego telefonu lub podobnych bo sam za miesiąć będę zmieniał telefon ale póki co nie wiem jeszcze na co :gwizdanie: A może NOKIA N8??? Aparat ma rewelka , nawet po wrzuceniu na kompa jakość jest super
jedrekx Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Nokie bym sobie odpuścił... mam N97 Mini i to jest szajs jak dla mnie sam teraz będę zmieniał na I'Phone 4. Mój tata ma ten telefon od roku i nie narzeka. Przede wszystkim bateria trzyma dość długo 2-3 dni i co jest najważniejsze NIE ZAWIESZA SIĘ jak obecne Nokie mogę jeszcze powiedzieć coś o HTC Wildfire S, dostałem go z T-mobile na testy na 3 dni. Telefon w ogóle nie jest intuicyjny, ma zbyt małe przyciski (dosłownie 3, ale jednak) i ogólnie za bardzo nie zrobił na mnie wrażenia. Gorsza grafika niż w "jabłku" i mniej intuicyjna obsługa
malik Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Tylko iPhone! Używam wiernie od 2giej generacji i w życiu bym na nic nie zamienił. Potęgę stanowi nie tylko samo urządzenie ale mnogość apikacji i kompatybilnych urządzeń. Iphone od momentu pojawienia się w 2007r stał się swego rodzaju standardem przemysłowym nieudolnie naśladowanym przez innych producentów. Jak możesz to poczekaj do września na wersję 5.
PABLO Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Wczoraj bawiłem się taką zabawką Kumpel miał iPhona 4 później Samsunga Galaxy S II, sprzedał te wynalazki i kupił właśnie ten model a raczej sprowadził i wgrał Polski soft, jak twierdzi najlepszy z tych trzech urządzeń a cenowo dał ponad 1200zł
aju Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Jak możesz to poczekaj do września na wersję 5. to już będzie 5ka?
aju Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2011 to może warto poczekać... wtedy 4ka spadła by pewnie z ceny A może NOKIA N8?? biorę pod uwagę...
Flyer Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Jak możesz to poczekaj do września na wersję 5. to już będzie 5ka? przeciez musza zarabiac na fanbojach
pokson Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Jak endriuu napisal galaxy II, tańsze a szybkie jak cholera do tego tylko trochę ustępuje apple. Jak masz kasę to apple jak trochę mniej to Galaxy. Jedno i drugie do sms mms www jest aż nadto
Kowi87 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Jeśli chodzi o nokie N8, ja od siebie polecam, miałem ten telefon do wczoraj, aparat bije na głowe konkurencje jeśli chodzi o jakosć zdjeć, fotki spokojnie nadaja sie do druku, pod obróbke również, fotki w moim watku robione są tym telefonem co do zawieszania zawiesił mi sie całe 1 raz od stycznia do wczoraj, jeśłi nie masz na celu wgrywania całej masy aplikacji których prawde mówiac nie bedziesz uzywał to jak najbardziej go polecam. Jedyny minus jaki w nim zaobserwowałem to brak fizycznego przycisku słuchawki symbian jest szybki, tu sie moim zdaniem Nokia postarała, nagrywanie w HD nawet w nocy daje rade. WWW na operze ładnie lata Jeśli będe mógł wziaść go ponownie to go wezme, pech chciałże wczoraj taki telefon zgubiłem ;(
KOval81 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Ja użytkuję Samsunga Galaxy S 2 i słowa złego powiedzieć nie mogę. Piekielnie szybki, zero zwisów, cieniutki - nawet mimo gabarytów nie wadzi w kieszeni, od groma aplikacji na Android'a. Miałem wcześniej Wave'a, Galaxy S i powiem szczerze, że jest przepaść między nimi. Kamera 1080p 30kl/s, aparat 8MPx, wyświetlacz 4,3" - bajka i bateria przy moim użytkowaniu trzyma około 3-4 dni (przy zabawie oczywiście można ją zjechać w kilka godzin) Minusem jest to, że na słońcu praktycznie nadal nie widać nic na wyświetlaczu :gwizdanie: Cała reszta jak dla mnie na IPhone to swoista ikona i wyznacznik w tej branży, który jak napisał malik był i jest wzorem dla innych producentów, ale obecnie uważam, że bazuje na swojej wyrobionej już marce....a konkurencja nie spała
karmazynek Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 jestem zwolennikiem Iphona, to jest mój drugi telefon firmy Apple, na chwilę obecną nie ma możliwości zmiany na inny, ten telefon to małe biuro, dzięki aplikacjom jakie znajdują się w appstore. Telefon ten jak jest normalnie użytkowany to bateria trzyma około 3-4 dni, moje dziecko jak dorwie się do gier w telefonie to bateria niestety trzyma 1 dzień. POLECAM IPHONE 4!!
Gracjan Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Mam Galaxy S II i nie powiem na niego złego słowa...
nike21 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 w tym tygodniu kupiłem nówke DHD za niecałe 1400zł. DHD porównują z SGS które różnią się detalami. poczytaj opisy i zdecyduj co Ci bardziej pasi. ja chciałem smartfon poza zwykłym użytkowaniem jako telefonu, głownie do netu i navi, z dużym wyświetlaczem, w miarę świeżym softem i zapasem aplikacji. DHD styka mi w 100%, wybrałem go zamiast SGS ze względu na lepsze parametry hardware i soft. jeśli chodzi o wyświetlacz to różnice widać jak leża obok siebie jak chcesz pojechać z ceną bliżej 2000 to masz SGSII lub HTC Sensation. tu sobie zerknij na różnice i zdecyduj: http://www.mgsm.pl/pl/porownanie/5042/4906/4650/4458/ na plus w SGSach przemawia superamoled, w HTC w mojej opinii trochę lepsze wykonanie i sense. poza tym różnią się szczegółami... Nokie były fajne kiedyś, sam od 13 lat miałem same Nokie ale przesiadki na Andka już nie żałuje... kolejnych zwisów Symbiana już nie chcę a prędzej czy później się one pojawią. aparat w DHD również mi wystarcza. fotki w nocy w 100% zaciemnieniu wychodzą jak na Nokii w dzień.
Rekomendowane odpowiedzi