Kamyk Opublikowano 9 Lutego 2008 Opublikowano 9 Lutego 2008 Szanowni Klubowicze ! Jak widzę będę tutaj jako pierwszy, który umieści zdjęcia Audi A4 B8 więc pozwólcie proszę ... Może zacznę tą historię od tego: ... to było wczoraj wczesne popołudnie ... napięcie rosło z każdym momentem, a dlaczego to się na pewno domyślacie sami. Jakby nie było to nie TV, rower czy inna rzecz, którą często kupujemy ... A tak to wyglądało ... to była ta wiekopomna chwila przed odbiorem auta, którą zapamiętam na długo - wszedłem do salonu Audi i mym oczom ukazał się ... :drool: Nie mogłem doczekać się rozpakowania auta i w końcu stało się ... c.d.n. może jeszcze dzisiaj ... ... może dzisiaj, a może nie ... ale jednak dzisiaj . Sobota, godzina 15:00, piękny słoneczny dzień ... pierwszy po zakupie ... zgodnie z obietnicą oraz tym, że nie mogłem się powstrzymać żeby nie wykorzystać pięknego słoneczka do tego aby sfotografować i pokazać Wam to, co od kilku dni sprawia, że mam podwyższony puls oraz wolałbym z niego w ogóle nie wysiadać ... Tak jak obiecałem ... po zdjęciu białej peleryny moim oczom ukazał się las ... ale nie las krzyży, tylko las rąk chętnych do przejażdżki tym oto cudeńkiem ...
Wihajster Opublikowano 9 Lutego 2008 Opublikowano 9 Lutego 2008 rozumiem ze "cdn nastapi "ma w nas wzbudzic napiecie w oczekiwaniu na reszte prezentacji.....to taki "trial" jakby.... moze to podziala na niektórych....
lukaszr Opublikowano 9 Lutego 2008 Opublikowano 9 Lutego 2008 cdn nastąpi dzisiaj, jak Kamyk zrobi foty, bo właśnie pojechał w plener
adamq Opublikowano 9 Lutego 2008 Opublikowano 9 Lutego 2008 cdn nastąpi dzisiaj, jak Kamyk zrobi foty, bo właśnie pojechał w plener No to czekamy
Cuber Opublikowano 9 Lutego 2008 Opublikowano 9 Lutego 2008 heh graty za I-Szą B8semke w Klubie czekamy na fotki
chudineze Opublikowano 9 Lutego 2008 Opublikowano 9 Lutego 2008 No to czekamy na tą pierwszą B8 w klubie Audi A4 tylko bez tej pelerynki
podecho Opublikowano 9 Lutego 2008 Opublikowano 9 Lutego 2008 ohoho jaki kozacki kubaczek na b8 :D hehe czekamy na dalsze fotki ...
Iverson Opublikowano 9 Lutego 2008 Opublikowano 9 Lutego 2008 Kamyk aleś dał z zakupów pędziłem by zobaczyc to cudo , a tu zonk w opakowaniu :rotfl1: :doh1:
lukaszr Opublikowano 9 Lutego 2008 Opublikowano 9 Lutego 2008 Kamyk, jednak Twój pomysł + moje małe przeróbki widzę zdały egzamin ...
Yelo Opublikowano 9 Lutego 2008 Opublikowano 9 Lutego 2008 Ludzie się napalają, a ja spokojnie czekam za fotkami, bo sam siedziałem w takim aucie...
Musashi Opublikowano 9 Lutego 2008 Opublikowano 9 Lutego 2008 kamyk a będziesz jezdzic audiczka w ubranku jak na fotce? :gwizdanie: kiedy relacje z jazdy? nie moge sie doczekac wrazen.
robert191 Opublikowano 9 Lutego 2008 Opublikowano 9 Lutego 2008 no to gratulace dla wlasciciela pierwszej b8 na forum. super auto no i oczywiscie czekamy na dalsze fotki :a4fan:
Kamyk Opublikowano 9 Lutego 2008 Autor Opublikowano 9 Lutego 2008 Uprzejmie wszystkich informuję, że już wróciłem z pleneru Fotki są obrabiane, i zostaną wstawione ...... Hm, zastanowię sie kiedy Hehehe K.
boberek Opublikowano 9 Lutego 2008 Opublikowano 9 Lutego 2008 :wallbash: :wallbash: zaraz dawaj szybko
Kamyk Opublikowano 9 Lutego 2008 Autor Opublikowano 9 Lutego 2008 :wallbash: :wallbash: zaraz dawaj szybko Kolego Sympatyczny, to ja proszę o małe piwko dla Kolegi na schłodzenie emocji Hehehe K.
lukaszr Opublikowano 9 Lutego 2008 Opublikowano 9 Lutego 2008 Nie będę się chwalił, ale właśnie je oglądam Zaraz pewnie się pojawią w 1 poście Ale piękne autko :drool: :drool: :drool: :drool: :drool:
Kamyk Opublikowano 9 Lutego 2008 Autor Opublikowano 9 Lutego 2008 kamyk a będziesz jezdzic audiczka w ubranku jak na fotce? :gwizdanie: kiedy relacje z jazdy? nie moge sie doczekac wrazen. Odpowiem Ci, że postawiłeś przede mną bardzo trudne zadanie. No bo jak mam opisać jak się jeździ ??? Nie mam pojęcia. Powiem szczerze, że jestem zaskoczony kilkoma rzeczami: 1. niesamowita skrzynia, baaaardzo elastyczna 2. motor - dynamiczny i wręcz zachęcający do wciskania w podłogę (ostro walczę z pokusą i na razie wygrywam) 3. tłumienie drgań jest rewelacyjne, mam wrażenie, że ostro się bawili nad poprawieniem tego elementu i wyszło im naprawdę dobrze 4. fantastyczna prezentacja wyświetlaczy, nie mam słów żeby przekazać jak to się komponuje i między sobą współgra, szczególnie w kontekście innych marek (długo szukałem auta i próbowałem różne osobówki) 5. mam skrzywienie na punkcie muzyki - dałem sobie spokój z systemem B-O, ale wziąłem Audi Sound System z kilkoma głośnikami więcej no i equalizerem. Zapraszam do środka na Pink Floyd - kapcie spadają przy Division Bell 6. LED - wiedziałem że to będzie mocny punkt, ale że się zakocham po paru godzinach, tego to nie przewidziałem Poza tym - jak zobaczysz na fotkach - jeździ mi się dość trudno ze względu na sporą ilość opcji, które dorzuciłem. Wszystko to powoduje, że się czuję jak w F-16 no i mam ochotę się tym pobawić, a tak nie za bardzo można, bo jednak w czasie jazdy to nie jest chyba najlepszy pomysł, co nie ??? Co miłe - kilka osób zatrzymało się na przejściu dla pieszych No ja nie wiem - ALE O SO CHOZI ??? Chyba musi całkiem wyglądać .... Hehehe K.
Rekomendowane odpowiedzi