Lubi Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Witam , A4-ka zakupiona w lutym tego roku z przebiegiem 230.000tys, jest to moje pierwsze auto przy którym oczywiście trzeba trochę popracować Wyposażenie: Rocznik 98' Silnik AFN Manualna skrzynia biegów FWD Zawieszenie 1BE Elektryczne szyby x2 Elektrycznie sterowane lusterka Elektrycznie sterowany szyberdach Centralny + ori alarm Airbag x4 Kierownica S4 6 głośników Koła-mocna stal w 15" Brak klimy W planach: Malowanie maski - Zrobione Podświetlane kratki nawiewu - Zrobione Wymiana turbiny na AWX - Zrobione Lampy zespolone II lift - Zrobione Podłokietnik - Zrobione Zakup felg alu - Zrobione Grill II lift - Zrobione Zderzak II lift - Zrobione Gwint () Polerka lakieru - Zrobione Boczne kierunki białe Dodatkowe włączniczki - Zrobione Ramki na zegary Tył na lifta Soft pod AWX'a Tak było: Więcej fotek po wizycie u lakiernika :gwizdanie: proszę o wyrozumiałość , jakość fotek nie powala robione telefonem. Rezanie: Po zakupie oczywiście to co konieczne czyli rozrząd, płyny, filtry.. Wymieniona turbina na AWX-a W miedzy czasie wymieniony komplet: Tarcze, klocki, łożyska tył + klocki przód _______________________________________________________________________________ Lift lampy Na swoją kolej czekają już chrom ramki na zegary i podświetlane kratki nawiewu _______________________________________________________________________________ Still in progres...
Olaf Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 no no witamy i widze modzisz od poaczatku dobry kierunek[br]Dopisany: 02 Sierpień 2011, 23:30_________________________________________________tylko maske pomaluj na ori kolor
talib1990 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 hehehehe pozdrawiam kolege ktory sie na maski chciał zamienić :kox:
Michał Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 spoko Panowie, trzymam rękę na pulsie, jeszcze będzie wyglądało to padło hehehehe pozdrawiam kolege ktory sie na maski chciał zamienić :kox: cicho zabronił mówić
Lubi Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Będzie tak jak ma być to się pośmiejemy
Olaf Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 ja juz dzis slyszalem od taliba o tej masce hi hi [br]Dopisany: 02 Sierpień 2011, 23:40_________________________________________________ale jak michal trzymie na tym reke to bedzie git majonez
odison Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 LubiAutor gdzie kupiles podświetlane kratki nawiewu
slaviozo Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 nie ma jak czerwone Audi i ostro z modami cisniesz jak na poczatek czyli turbo lampy itp... bede sledzil temat bo identyko jak moja przynajmiej narazie ciekawe jak dalsze plany wizualne sie rozwina...
Lubi Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2011 LubiAutor gdzie kupiles podświetlane kratki nawiewu kratki kupiłem od chłopaków: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=208217.0 Polecam nie ma jak czerwone Audi i ostro z modami cisniesz jak na poczatek czyli turbo lampy itp... bede sledzil temat bo identyko jak moja przynajmiej narazie ciekawe jak dalsze plany wizualne sie rozwina... Faktycznie identyko (tylko Ty masz ładną maskę ) , teraz to jest priorytet... [br]Dopisany: 03 Sierpień 2011, 22:16_________________________________________________No i się zaczeło... z pomocą michal_s87 poczyniliśmy pierwsze kroki ku czerwonej masce. bez ingerencji lakiernika się nie obejdzie, ale zawsze lepiej porysowane czerwone niż jakieś bazgroły..
Michał Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 nie ma źle, ogarnie się historia tej maski jest co najmniej dziwna :gwizdanie: Poprzedniemu właścicielowi zrobiono wielką, brzydką rysę i ten zamiast naprawić to jak zwykły zjadacz chleba, postanowił urozmaicić nieco LaserRota... i tak oto maska trafiła w ręce jakiegoś początkującego lakiernika-artysty-malarza Powstał malunek, który nie dość że daremny to jeszcze miał na sobie taką ilość klaru, że można by nim pomalować ze cztery auta... to tak słowem wyjaśnienia, żeby nie było że to Lubi se uskutecznił taki tuning a dzisiaj ku mojemu zaskoczeniu, gdy auto postało na słońcu, lakier zrobił się elastyczny - zerwaliśmy te wypociny później szlif papierem na mokro i maska jest już prawie czerwona ale było grubo :decayed:
HaVoK Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 nie ma źle, ogarnie się historia tej maski jest co najmniej dziwna :gwizdanie: Poprzedniemu właścicielowi zrobiono wielką, brzydką rysę i ten zamiast naprawić to jak zwykły zjadacz chleba, postanowił urozmaicić nieco LaserRota... i tak oto maska trafiła w ręce jakiegoś początkującego lakiernika-artysty-malarza Powstał malunek, który nie dość że daremny to jeszcze miał na sobie taką ilość klaru, że można by nim pomalować ze cztery auta... to tak słowem wyjaśnienia, żeby nie było że to Lubi se uskutecznił taki tuning a dzisiaj ku mojemu zaskoczeniu, gdy auto postało na słońcu, lakier zrobił się elastyczny - zerwaliśmy te wypociny później szlif papierem na mokro i maska jest już prawie czerwona ale było grubo :decayed: :polew: :polew: Jaki malunek! Właśnie zastanawiałem się co było na tej masce że wymagała jakiś prac
Lubi Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Jak ktoś lubi być w centrum zainteresowania to polecam takie coś.. robi szła w przedziale wiekowym od 5 do 80 , dramat
Michał Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Jak ktoś lubi być w centrum zainteresowania to polecam takie coś.. robi szła w przedziale wiekowym od 5 do 80 , dramat taaaa... jedna babinka to się nawet przeżegnała
davidoff82 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 ha ha dobre ale kierunek jest ok Michał zabrał się na ostro za audisie, spoko Michael, Jarek mówił ze lada chwila będzie kolejny Angol. Coś dokompletujemy i będziesz modzić dalej. Musimy się w trzech z Michałem drugim ustwić na spocik lokalny, może i Talib się podłączy kiedyś się chwalił że często na niwce śmiga. Podobno fele kupiłeś - pokaż!
Lubi Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Michał zabrał się na ostro za audisie, spoko Michael, Jarek mówił ze lada chwila będzie kolejny Angol. Coś dokompletujemy i będziesz modzić dalej. Musimy się w trzech z Michałem drugim ustwić na spocik lokalny, może i Talib się podłączy kiedyś się chwalił że często na niwce śmiga. Podobno fele kupiłeś - pokaż! Powoli coś tam sobie rezam :gwizdanie: . Felga od Superb, ale zobaczysz w czwartek
Rekomendowane odpowiedzi