!Tommy Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 w takiej kombinacji to i nawet ta maska nie przeszkadza młody rezaaaaj
Lubi Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 16 Sierpnia 2011 W takiej kombinacji tak , ale chyba musiał bym nere sprzedać, albo zamienic na felgi..
talib1990 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 ha ha dobre ale kierunek jest ok Michał zabrał się na ostro za audisie, spoko Michael, Jarek mówił ze lada chwila będzie kolejny Angol. Coś dokompletujemy i będziesz modzić dalej. Musimy się w trzech z Michałem drugim ustwić na spocik lokalny, może i Talib się podłączy kiedyś się chwalił że często na niwce śmiga. Podobno fele kupiłeś - pokaż! Talib śmiga co chwile po niwce .. ale już czarnym avantem ..... czerwonego zajeba.... co do fury... idziesz w dobrym kierunku.... realizujesz niespełnione marzenia Michała :kox:... naucz się przy nim asertywności bo jak nie to twoja czerwona a4 będzie wyglądać tak jak jemu się marzy pozdro
Michał Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 realizujesz niespełnione marzenia Michała :kox:... naucz się przy nim asertywności bo jak nie to twoja czerwona a4 będzie wyglądać tak jak jemu się marzy pozdro fakju moje marzenie jest srebrne i jeździ na monoblockach
Lubi Opublikowano 1 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2011 co do fury... idziesz w dobrym kierunku.... realizujesz niespełnione marzenia Michała :kox:... naucz się przy nim asertywności bo jak nie to twoja czerwona a4 będzie wyglądać tak jak jemu się marzy pozdro Wydaje mi sie ze robie podstawowe mody jak wszyscy w przed liftach , ale Michał jak to twoje skryte marzenia to ja absolutnie.. :decayed: możemy sie zamienić na paście :gwizdanie: Tak na serio to robie co ja uważam i czasem podbieram dobre pomysły od Michała edit: trza sie było na maski zamieniać może by nie zajeb...
Lubi Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2012 no ładne cacko ---------- Post dopisany 19-04-2012 at 23:00 ---------- Poprzedni post napisany 11-04-2012 at 21:45 ---------- Troche to trwało, ale efekt zadowalający Przyszedł czas przyszła radość
davidoff82 Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Opublikowano 20 Kwietnia 2012 no ładne cacko ---------- Post dopisany 19-04-2012 at 23:00 ---------- Poprzedni post napisany 11-04-2012 at 21:45 ---------- http://img856.imageshack.us/img856/2642/befor.jpg Troche to trwało, ale efekt zadowalający http://desmond.imageshack.us/Himg204/scaled.php?server=204&filename=moddd.jpg&res=landing Przyszedł czas przyszła radość Chyba nabieram ochoty na zderzaki z lifta........... Zacnie wygląda teraz.
radimm Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 teraz to wygląda elegancko dobrze że to dzieło sztuki zniknęło z maski
Lubi Opublikowano 15 Maja 2012 Autor Opublikowano 15 Maja 2012 Powoli do przodu Popis michal_s87 na LaserRocie:ad:
davidoff82 Opublikowano 16 Maja 2012 Opublikowano 16 Maja 2012 Ty no masakra, przecież ten Twój lakier to szału nie robił.... No jestem w szoku, chyba poproszę Michała o konsultację Teraz bedzie szpan na dzielni
MercDG Opublikowano 16 Maja 2012 Opublikowano 16 Maja 2012 Super efekt z tym lakierem, wszystkie mody na duży + zwłaszcza ten poliftowy zderzak
Borek123 Opublikowano 16 Maja 2012 Opublikowano 16 Maja 2012 Lubi, czym lecicie? Bo wątpię, że na samym UC robicie .
Lubi Opublikowano 17 Maja 2012 Autor Opublikowano 17 Maja 2012 Lubi, czym lecicie? Bo wątpię, że na samym UC robicie . Na samym
krzysaudi Opublikowano 17 Maja 2012 Opublikowano 17 Maja 2012 Czerwone Audi to najładniejszy samochód - akryl robi swoje Kiedyś 80 b3 polerowałem ręcznie tydzień czasu po 4-5 godzin dziennie i efekt był mega miazga . Dbaj o swojego rumaka - oby tak dalej . Kris ---------- Post dopisany at 09:28 ---------- Poprzedni post napisany at 09:28 ---------- Czerwone Audi to najładniejszy samochód - akryl robi swoje Kiedyś 80 b3 polerowałem ręcznie tydzień czasu po 4-5 godzin dziennie i efekt był mega miazga . Dbaj o swojego rumaka - oby tak dalej . Kris
Michał Opublikowano 17 Maja 2012 Opublikowano 17 Maja 2012 Lubi, czym lecicie? Bo wątpię, że na samym UC robicie . Na samym dokładnie to Ultimate Compound i Ultimate Polish na różnych kombinacjach padów:wink: ---------- Post dopisany at 21:45 ---------- Poprzedni post napisany at 11:17 ---------- nierówna walka z lakierem trwa dalej:naughty:
Lubi Opublikowano 3 Października 2012 Autor Opublikowano 3 Października 2012 Witam:hi:, trochę to wszystko trwało.. tarcia w wolnym czasie którego niestety mało . Mimo wszystko udało się coś z LaserRota wykrzesać, a efekt przerósł moje najśmielsze oczekiwania :decayed: i tu wielkie podziękowania dla Michała:friends: Kilka fotek do oceny will be more....
turbol Opublikowano 4 Października 2012 Opublikowano 4 Października 2012 Czerwień wypas! Miałem Audi 100 C4 Avant w czerwieni też było polerowania ale efekt był że szok
Michał Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 Na pytania z PW odpowiem tutaj, będzie dla potomnych:wink: A więc lakier targany po kolei: -futro+Ultimate Compound -cutting pad+UC -finishing pad+Ultimate Polish -na deser Collinite no.476 Fotki nie oddają efektu bo ciemno było, ale już niedługo... ---------- Post dopisany 07-10-2012 at 11:37 ---------- Poprzedni post napisany 04-10-2012 at 13:28 ---------- jak już mówiłem, w słońcu ten lakier wygląda naprawdę dobrze, mimo że czerwona brudna:kox: pracy było sporo, ale efekt wynagradza... niby zwykły czerwony akryl:slina:
davidoff82 Opublikowano 8 Października 2012 Opublikowano 8 Października 2012 Stary bajka jest:wink: Jakby nie to że nie wiem jakie będą dalsze losy mojej bryki to już kompletowałbym chemię do korekty lakieru....
Rekomendowane odpowiedzi