Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Audi City E-Tron Concept przyłapany w Berlinie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jesteś znudzony jednostajną stylistyką nadwozi samochodów marki Audi? Koncept miejskiego auta City E-Tron całkowicie odcina się od standardowych linii pojazdów z logo czterech pierścieni.

1956988131471067572.jpg

http://autokult.pl/2011/08/08/audi-city-e-tron-concept-przylapany-w-berlinie

Opublikowano

no prawie jak shooting brake :polew:

obysmy nigdy nie dozyli czasow, gdy takie wynalazki beda po miastach jezdzic :wink4:

Opublikowano

:)  co to sie porobiło

Opublikowano

Witajcie,

To "coś" wygląda jak praca dyplomowa studentów politechniki ;D

Jeszcze Quattro Ultra powinni doszczepić!

PS. Felgi a'la BBS z początku lat 90-tych...

Można by sparafrazować: "Spieszmy się kochać Audi... tak szybko odchodzą ;D"

Pozdrawiam

Opublikowano

W 2015 cyknąłem kilka fotek w Ingolu :wink:

0.jpg

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

Opublikowano
Dnia 8/9/2011 o 22:11, Rosemeyer napisał:

no prawie jak shooting brake :polew:

obysmy nigdy nie dozyli czasow, gdy takie wynalazki beda po miastach jezdzic :wink4:

Czemu? Jak dla mnie w zakorkowanym mieście ważne jest to żeby auto było zwinne i miało podstawowe systemy jak klimatyzacja,nagłośnienie itp.

Do miasta jak najbardziej:wink: 

Opublikowano

Udam że nie widziałem tego postu, a to co tu zobaczyłem jak najszybciej zapomnę... :facepalm: porażka :facepalm:

Opublikowano (edytowane)

Idealne... dla studenciaka z polibudy co musi zwiększyć swój współczynnik "inżnieryjnoścI". :kox:
Nie lepiej byłoby zrobić ładniejsze A2? Obecny jego wygląd powoduje wzrost ciśnienia w gałce ocznej powodując wypadanie z oczodołów (co by mózg nie musiał dalej "patrzeć" na A2). 

Ale ogólnie spoko. Tylko bardziej mi to przypomina samochód (bolid) z początku 20 wieku, więc o innowacyjności nie ma mowy tutaj. 

Edytowane przez Sulfur
Opublikowano

Filmik z "prawdziwymi" już samochodami. Wprawdzie szwargoczą, ale można sobie włączyć napisy w bardziej ludzkim języku. Polecam bo za 10 lat będą tylko takie Audi do kupienia :)  Wszyscy ci goście są odpowiedzialni za wygląd Audi w przyszłości. 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...