Hugo Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Jesteś znudzony jednostajną stylistyką nadwozi samochodów marki Audi? Koncept miejskiego auta City E-Tron całkowicie odcina się od standardowych linii pojazdów z logo czterech pierścieni. http://autokult.pl/2011/08/08/audi-city-e-tron-concept-przylapany-w-berlinie
Rosemeyer Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 no prawie jak shooting brake obysmy nigdy nie dozyli czasow, gdy takie wynalazki beda po miastach jezdzic
JaJeCkO_ Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 to wogule 2 osobowe jest ? "zużywający około 1 litra paliwa na 100 kilometrów" jedynie to mi sie podoba
black4 Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Witajcie, To "coś" wygląda jak praca dyplomowa studentów politechniki ;D Jeszcze Quattro Ultra powinni doszczepić! PS. Felgi a'la BBS z początku lat 90-tych... Można by sparafrazować: "Spieszmy się kochać Audi... tak szybko odchodzą ;D" Pozdrawiam
Hugo Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2017 W 2015 cyknąłem kilka fotek w Ingolu
Wandej Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Dnia 8/9/2011 o 22:11, Rosemeyer napisał: no prawie jak shooting brake obysmy nigdy nie dozyli czasow, gdy takie wynalazki beda po miastach jezdzic Czemu? Jak dla mnie w zakorkowanym mieście ważne jest to żeby auto było zwinne i miało podstawowe systemy jak klimatyzacja,nagłośnienie itp. Do miasta jak najbardziej
tazzi Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Udam że nie widziałem tego postu, a to co tu zobaczyłem jak najszybciej zapomnę... porażka
Sulfur Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Opublikowano 30 Sierpnia 2017 (edytowane) Idealne... dla studenciaka z polibudy co musi zwiększyć swój współczynnik "inżnieryjnoścI". Nie lepiej byłoby zrobić ładniejsze A2? Obecny jego wygląd powoduje wzrost ciśnienia w gałce ocznej powodując wypadanie z oczodołów (co by mózg nie musiał dalej "patrzeć" na A2). Ale ogólnie spoko. Tylko bardziej mi to przypomina samochód (bolid) z początku 20 wieku, więc o innowacyjności nie ma mowy tutaj. Edytowane 30 Sierpnia 2017 przez Sulfur
griga-st Opublikowano 17 Czerwca 2018 Opublikowano 17 Czerwca 2018 Filmik z "prawdziwymi" już samochodami. Wprawdzie szwargoczą, ale można sobie włączyć napisy w bardziej ludzkim języku. Polecam bo za 10 lat będą tylko takie Audi do kupienia Wszyscy ci goście są odpowiedzialni za wygląd Audi w przyszłości.
Rekomendowane odpowiedzi