Młody Opublikowano 30 Września 2011 Opublikowano 30 Września 2011 Takie sobie to A6 Każdy ma to co lubi Wiem Dlatego też mam C6
peter22 Opublikowano 2 Października 2011 Autor Opublikowano 2 Października 2011 Auto już jeździ silnik pracuje bardzo ladnie i cicho . Okazalo sie że mój IC sie rozszczelnił od spodu na łączeniu auto kopci na czarno jak stary diesel i wpada w tryb awaryjny. Zakupiłem nowy intercooler ale od audi A4 B8 3.0 TDi i zamontowany bedzie centralnie .
mystic.pl Opublikowano 3 Października 2011 Opublikowano 3 Października 2011 To jak założysz to daj cynka czy się zmieści pod belkę i zapodaj fotostory jak go podczepisz
Gość mmcv Opublikowano 3 Października 2011 Opublikowano 3 Października 2011 Ladna A6 . Jezdzilem A6 z tym silnikiem po programie i powiem tak ... nie jedzie ten samochod wogole . Jezdzilem tez E92 3.0XD w automacie i roznica jest spora(pomimo prawie identycznej masy) - dziwi mnie ze jej nie zauwazyles. Nie wiem jak Ci moglo plywac E61 ale gwarantuje ze miales wyrypane tuleje plywajace z tylu, lub niesprawny system NIVO ... Nie ma prawa plywac. Prowadzi sie lepiej niz A6. Co do trzepania kierownica to :shocked: ... , nic takiego nie ma miejsca w zdrowym samochodzie :gwizdanie: Nie wiem dla mnie dziwna historia ... :cool1: Masz fajna bude szkoda ze serce tego A6 to taki slaby(i awaryjny - jak widac ) motor ... - wiem ze wtej budzie nie jest za oszczedny ... szybsza jazda po miescie i widzialem wartosci 13-14l (male miasto), kapcie 245 . Ale moze jak sie znim spokojnie obchodzi to 10-11 wyjdzie
Dzo-Dzo Opublikowano 3 Października 2011 Opublikowano 3 Października 2011 zalecialo chlodem ale co sie spodziewac od wlasciciela bmw
Gość mmcv Opublikowano 3 Października 2011 Opublikowano 3 Października 2011 zalecialo chlodem ale co sie spodziewac od wlasciciela bmw nie przesadzaj A6 mi sie bardzo podoba (bardziej niz E61 bez mpaka), napisalem poprostu co mysle o takich argumentach , jako ze jezdzilem obydwoma modelami.
peter22 Opublikowano 3 Października 2011 Autor Opublikowano 3 Października 2011 zalecialo chlodem ale co sie spodziewac od wlasciciela bmw nie przesadzaj A6 mi sie bardzo podoba (bardziej niz E61 bez mpaka), napisalem poprostu co mysle o takich argumentach , jako ze jezdzilem obydwoma modelami. kolego poczytaj forum co drugi własciciel e61 ma problemy a to z zawieszeniem albo ze spowalniaczami. E60, e61 to najgorsza BMKa jaka wyszla do tej pory . Tuleje pływające też były dobre . ale ten wątek nie jest o BMW. A ty masz w dodatku BMW e90 a nie e60 . Ja nie bede miał samego chipsa tylko jeszcze turbinke bede zmienial. celuje w 200 KM +
Młody Opublikowano 3 Października 2011 Opublikowano 3 Października 2011 Masz kratki nawiewu w tylnych słupkach za pasażerem i kierowcą ?
peter22 Opublikowano 3 Października 2011 Autor Opublikowano 3 Października 2011 Masz kratki nawiewu w tylnych słupkach za pasażerem i kierowcą ? nie mam, mam klime auto a nie auto +
Młody Opublikowano 3 Października 2011 Opublikowano 3 Października 2011 A no tak. Nie zwróciłem uwagi na foto. Ale te pokrętła to ohyda mogli sobie to darować w A6
peter22 Opublikowano 4 Października 2011 Autor Opublikowano 4 Października 2011 z czasem bede chcial zmienic. Moze ta klima nie wyglada za ladnie ale jest praktyczniejsza
Młody Opublikowano 4 Października 2011 Opublikowano 4 Października 2011 z czasem bede chcial zmienic. Moze ta klima nie wyglada za ladnie ale jest praktyczniejsza Jaka ?
Gość mmcv Opublikowano 4 Października 2011 Opublikowano 4 Października 2011 z czasem bede chcial zmienic. Moze ta klima nie wyglada za ladnie ale jest praktyczniejsza Jaka ? w czym jest praktyczniejsza :> ? , bo wyglada ...srednio
Rosemeyer Opublikowano 4 Października 2011 Opublikowano 4 Października 2011 A no tak. Nie zwróciłem uwagi na foto. Ale te pokrętła to ohyda mogli sobie to darować w A6 Młody a w A6 one sa podświetlane? Bo w Q7 nie i mimo że ich na codzień nie widzę, to strasznie mnie sama świadomość tego wnerwia Nawet mam je na liście modów na zimowe wieczory
Młody Opublikowano 4 Października 2011 Opublikowano 4 Października 2011 Ale co kratki w słupach ? tak w A6 są podświetlane
Rosemeyer Opublikowano 5 Października 2011 Opublikowano 5 Października 2011 Ale co kratki w słupach ? tak w A6 są podświetlane no co Ty mówisz?! Co za wiocha to Q7
peter22 Opublikowano 15 Października 2011 Autor Opublikowano 15 Października 2011 Okazalo sie ze ten IC od B8 jest bardzo szeroki wiec trzeba bylo troszke pokąbinowac popodcinac . Z tego co juz wiem to belka musiala byc podcieta bo zderzak nie chciał wejsc i delikatnie trzeba bylo podszlifowac zderzak przy kratkach zobaczymy jak wyszlo . [br]Dopisany: 10 Październik 2011, 16:26_________________________________________________ Tak było Mała poprawka przewodu od klimy A tak wyszlo dzisiaj jak sie uda to cykne fotke ze zderzakiem
wojoo Opublikowano 15 Października 2011 Opublikowano 15 Października 2011 Po co się męczyłeś z wycinaniem tej belki? trzeba było ją ściągnąć zupełnie
peter22 Opublikowano 15 Października 2011 Autor Opublikowano 15 Października 2011 Belka musi być A tu zdjecie autka za jakim jechalem dzisiaj po miescie na zdjeciu moze tego tak bardzo nie widac ale auto pewnie zostawia 4 slady za soba . jak jechał to wygladało jakby byl cały czas w poslizgu bocznym. :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi