2fast4you Opublikowano 9 Listopada 2009 Autor Opublikowano 9 Listopada 2009 BUBA tu nawet nie chodzi o to czy po modach czy nie ale w to auto poszlo grubo ponad 30 tys na doprowadzenie silnika do igly stanu i reszty. Kupujac auto rs4 za 60-70 to na dzien dobry czeka cie 10 tys . Wiem , widzialem , przerabialem .
Buba Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 BUBA tu nawet nie chodzi o to czy po modach czy nie ale w to auto poszlo grubo ponad 30 tys na doprowadzenie silnika do igly stanu i reszty. Kupujac auto rs4 za 60-70 to na dzien dobry czeka cie 10 tys . Wiem , widzialem , przerabialem . Ja to wiem, Ty to wiesz a zwykly potencjalny klient nie. Na takie auto naprawde trzeba miec fanatyka marki. Mody niestety nigdy sie nie zwracaja... Zreszta nie robmy wszyscy wiedza co tam siedzi. Oby tylko w dobre rece trafila
Flyer Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 Cena nie jest wygórowana, ale każdy będzie wolał kupić niemodowany za np 60-70 kpln. Za ta kase nie kupisz ladnej RS4 B5. Gdybym byl milionerem, to moze bym sie skusil na tego RS'a
poziek Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 Gdybym dzisiaj miał kupić autko to z całą pewnością byłby to ten RS4 Mam nadzieję, że nie trafi do jakiegoś rzeźnika...
stempel72 Opublikowano 10 Listopada 2009 Opublikowano 10 Listopada 2009 Poziek, przecież to nie skręca (cytat) zmieniłeś zdanie ?
poziek Opublikowano 10 Listopada 2009 Opublikowano 10 Listopada 2009 Poziek, przecież to nie skręca (cytat) zmieniłeś zdanie ? Jak byłbym w twoim wieku albo Malika to bym sobie kupił :kox: :kox:
stempel72 Opublikowano 10 Listopada 2009 Opublikowano 10 Listopada 2009 Poziek, przecież to nie skręca (cytat) zmieniłeś zdanie ? Jak byłbym w twoim wieku albo Malika to bym sobie kupił :kox: :kox: A skąd możesz wiedzieć ile mam lat ? Ale pierw napisałeś: Gdybym dzisiaj miał kupić autko to z całą pewnością byłby to ten RS4 Mam nadzieję, że nie trafi do jakiegoś rzeźnika... Stary zdecyduj się
poziek Opublikowano 10 Listopada 2009 Opublikowano 10 Listopada 2009 A skąd możesz wiedzieć ile mam lat ? Wnoszę od czapy, że jesteś pierdzielem przed czterdziestką :naughty: [br]Dopisany: 10 Listopad 2009, 18:03_________________________________________________ Ale pierw napisałeś: Gdybym dzisiaj miał kupić RSa to z całą pewnością byłby to ten RS4 Mam nadzieję, że nie trafi do jakiegoś rzeźnika... Stary zdecyduj się o to mi chodziło :kox: :kox:
stempel72 Opublikowano 10 Listopada 2009 Opublikowano 10 Listopada 2009 Znowu piszesz sieczke geriatryku :naughty: :gwizdanie:
turdzi Opublikowano 10 Listopada 2009 Opublikowano 10 Listopada 2009 panowie dajcie sobie po razie albo idźcie na wódkę , znów robicie gnój w kolejnym wątku
miron78 Opublikowano 10 Listopada 2009 Opublikowano 10 Listopada 2009 panowie dajcie sobie po razie albo idźcie na wódkę , znów robicie gnój w kolejnym wątku mam zamknąć ?
turdzi Opublikowano 10 Listopada 2009 Opublikowano 10 Listopada 2009 panowie dajcie sobie po razie albo idźcie na wódkę , znów robicie gnój w kolejnym wątku mam zamknąć ? w sumie to nie bo smiesznie sie czyta jak Poziek cwaniakje , bo zeby to on jeszcze mial 9 tke ale w podpise widnieje 8ka , a to najbardziej kanapowe EVO ( nie liczac 10tki ) a jak sie dowiem ze to jeszcze US to juz sie wogole posikam
poziek Opublikowano 11 Listopada 2009 Opublikowano 11 Listopada 2009 panowie dajcie sobie po razie albo idźcie na wódkę , znów robicie gnój w kolejnym wątku mam zamknąć ? w sumie to nie bo smiesznie sie czyta jak Poziek cwaniakje , bo zeby to on jeszcze mial 9 tke ale w podpise widnieje 8ka , a to najbardziej kanapowe EVO ( nie liczac 10tki ) a jak sie dowiem ze to jeszcze US to juz sie wogole posikam 8 ma mocniejsze dyfry US kupują gieje co lubią latać bokiem, ja mam EU [br]Dopisany: 11 Listopad 2009, 01:29_________________________________________________ panowie dajcie sobie po razie albo idźcie na wódkę , znów robicie gnój w kolejnym wątku ze stempelem ? wolałbym na dziwki
stempel72 Opublikowano 11 Listopada 2009 Opublikowano 11 Listopada 2009 panowie dajcie sobie po razie albo idźcie na wódkę , znów robicie gnój w kolejnym wątku mam zamknąć ? w sumie to nie bo smiesznie sie czyta jak Poziek cwaniakje , bo zeby to on jeszcze mial 9 tke ale w podpise widnieje 8ka , a to najbardziej kanapowe EVO ( nie liczac 10tki ) a jak sie dowiem ze to jeszcze US to juz sie wogole posikam 8 ma mocniejsze dyfry US kupują gieje co lubią latać bokiem, ja mam EU [br]Dopisany: 11 Listopad 2009, 01:29_________________________________________________ panowie dajcie sobie po razie albo idźcie na wódkę , znów robicie gnój w kolejnym wątku ze stempelem ? wolałbym na dziwki Widze, że wreszcie gadasz na temat pierw dziwki, potem wóda
krzyniek Opublikowano 11 Listopada 2009 Opublikowano 11 Listopada 2009 Widze, że wreszcie gadasz na temat pierw dziwki, potem wóda .....co po pijaku nie staje :polew: :laghing2:
moskal Opublikowano 11 Listopada 2009 Opublikowano 11 Listopada 2009 w podpise widnieje 8ka , a to najbardziej kanapowe EVO ( nie liczac 10tki ) a jak sie dowiem ze to jeszcze US to juz sie wogole posikam z tego co ja wiem , to Subarynkami jeżdżą dziewczyny , musisz zatem zmienić dane w profilu :naughty: :naughty: EOT
turdzi Opublikowano 11 Listopada 2009 Opublikowano 11 Listopada 2009 Widze, że wreszcie gadasz na temat pierw dziwki, potem wóda no jak tak to ide z wami [br]Dopisany: 11 Listopad 2009, 12:57_________________________________________________ z tego co ja wiem , to Subarynkami jeżdżą dziewczyny , musisz zatem zmienić dane w profilu widzisz i tu sie myslisz bodo EVO jak wsiadzie nawet baba to zrobi dobry czas bo to taki idiotproof killer a zeby zrobic taki sam czas subarakiem to trzeba miec juz niezle jaja
Rekomendowane odpowiedzi