MARCIN607 Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 ładie ładnie Panie Andrzeju :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 20 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 :good: Przekładka czy cięcie i klejenie góry? Przekładka na czarne i dobrze wiesz że dzięki Tobie ( i tu ukłony i WIELKIE dzięki za pomoc ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Młody co za koła teraz zakładasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 7 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 19" RS6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 7 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 czyli takie jak wcześniej?[br]Dopisany: 07 Maj 2010, 12:11_________________________________________________wzór znaczy się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 7 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 Tak dokładnie chyba że cos innego się znajdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 7 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 grafit czy sreberko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 7 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 tylko grafit-to najładniejsza felga na forum ja miałem ja przygarnąć od Ciebie w 18 ale mi sie plany co do auta amieniły-bedzie dobra zmiana-jakoś inna felga mi do Twojej fury nie pasuje. :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 7 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 A tego to jeszcze nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 7 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 tylko grafit już był :gwizdanie: białe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 7 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 będziesz się aktualnych felg pozbywał ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cineksik Opublikowano 7 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 będziesz się aktualnych felg pozbywał ? wiszą w dziale sprzedam :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 najlepszego Mlody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek_A4 Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 19" RS6 Dobry wybor. Sam takie zalozylem ostatnio i nie zaluje Na glebie wygladaja pieknie. Ps. Gdzie wy te roletki znajdujecie?? Szukam od roku i nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 sto lat i eski ENDRIU :drinks: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 10 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 najlepszego Mlody sto lat i eski ENDRIU :drinks: Dzięki wielkie [br]Dopisany: 10 Maj 2010, 09:55_________________________________________________Mam dużą prośbę może mi ktoś zrobić VT takich felg : na moim samochodzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniusiek28 Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 takie ładne fele miałeś (te grafitowe) , nie szkoda było ci je sprzedawać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOval81 Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 A co Ty Andrew z RS6 na EVO Racing chcesz się przesiąść Wyglądać będzie ładnie jak ją jeszcze posadzisz - jest gdzieś w dziale Moja A4 sedanik na takich felgach (ale srebrnych) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 10 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 takie ładne fele miałeś (te grafitowe) , nie szkoda było ci je sprzedawać? Szkoda ale 18 " kiepsko wyglądają lepsze będą 19" a ta z fotki to taka przykładowa i ciekaw jestem jakby to wyglądało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thom4s Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 za***ista felga, ta którą wkleiłeś. Chciałbym taki wzór u siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi