Flyer Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 Mlody zakladaj bixy,bo az razi w oczy przecie ma nie ma. choc na jego miejscu chyba bym pomalowal lampy na czarno tj. to zrobil truckmaniac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 Mlody zakladaj bixy,bo az razi w oczy przecie ma nie ma. choc na jego miejscu chyba bym pomalowal lampy na czarno tj. to zrobil truckmaniac. Kolejny mod Bi-xenon już kupiony a powoli składam cały czarny środek Tak białe Tutaj sa bixy?? stare foto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek_A4 Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 RS6 broni sie w kazdym kolorze. I niestety dla mnie wyglada lepiej na B6 niz na B7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 23 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Felgi RS6 19" już są niestety tył troszkę trze nawet przy dwóch osobach z tyłu ale co tam dzisiaj postaram się zrobić fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 co ty tu bez zdjęć robisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 23 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Szukam kabelka do tele. daj na PW numer tele. to Ci wyśle MMS-em :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Szukam kabelka do tele. daj na PW numer tele. to Ci wyśle MMS-em :gwizdanie: poczekam jak nie wytrzymam to ci podeśle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOval81 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Młody - coś takiego ja BT istnieje :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 23 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Fotka na szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Chlapacze out! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 wszystko cacy oprócz chlapaczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 poka profil.....tylko nie swoj a Audioli ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 We wnetrzu cos sie zmienilo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 We wnetrzu cos sie zmienilo? usmiech kierownika na ustach jak widzi laski sciagajace majtki przez glowe na widok rs6 19 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 We wnetrzu cos sie zmienilo? usmiech kierownika na ustach jak widzi laski sciagajace majtki przez glowe na widok rs6 19 każde 19 powinniśmy sobie kupić http://www.allegro.pl/item1062357486_klikasz_axe_klikacz_klik_bcm_borys_szyc_kliker.html i by było wiadomo czyje lepsze :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
udy Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Super autko :good: chciałbym u siebie to samo zrobić na zewnątrz, mam pytanie co do jasnej kierownicy multi z b7, sprzedałeś już ?? czy jeszcze nie wymieniłeś.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 24 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Jeszcze nie wymieniłem [br]Dopisany: 24 Czerwiec 2010, 07:34_________________________________________________[br]Dopisany: 24 Czerwiec 2010, 07:37_________________________________________________ We wnetrzu cos sie zmienilo? Tak wszystkie 4x tapicerki drzwi , dolne części konsoli , progi , słupki to co było jasne zostało zmienione na czarne . Została deska i kiera do wymiany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gik Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 No no, bardzo mi się podoba, w sumie Twoja jest wzorem dla mojego kierunku modów, chociaż ja nie chce aż takiej czerni Interesuje mnie listwa tylnego zderzaka, w ori jest satynowa... jak sprawiłeś,że jest czarna? Na PW można jakieś info na ten temat? No i kierunki, gdzie dorwałeś, bo w Polsce ciężko kupić coś ciekawego... nie licząc dymionego dziadostwa. A jak chcesz pomysł na moda, którego jeszcze nigdzie nie było to... : ciekawe jak by wyglądało oklejenie czarną folia, tej ramki przy tylnych drzwiach, łączącej się z trójkątem przy szybkie. . Gdyby była glare... myślę, że komponowała by się ciekawiej z autkiem, szybami jak i lakierem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 ładnie Andzejku ładnie :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi