Opublikowano 22 Kwietnia 201214 l Cena bardzo dobra http://moto.allegro.pl/audi-a4-8k0-sedan-lampy-tyl-led-diody-2011r-i2294182092.html
Opublikowano 22 Kwietnia 201214 l dzisiejsze zdjęcieauto z 13-05-2008r. http://images41.fotosik.pl/1467/5755a041ec5dfa5fm.jpg jak szukałem auta to oglądałem w ASO a4 które calutkie było równo po 160-170 a znalazłem skazę po malowaniu tylnego błotnika - ale na nim też była grubość jak na reszcie auta - teraz magicy potrafią i w odopowiedniej grubości pomalować
Opublikowano 22 Kwietnia 201214 l Nic .......tylko trzeba teraz ratować i malować to zastanawiam się czy to przejdzie w ramach gwarancji jutro jadę pogadać do znajomego rzeczoznawcy a następnie do ASO
Opublikowano 22 Kwietnia 201214 l jak szukałem auta (lipiec 2011) to w firmie Auto Hus w DE stało piękne B8 S-line, za sporą kasę (prawie 30 tys euro) z 2008 roku. auto bezwypadkowe, ale przy trzecim świetle stop i właśnie w tych nadkolach była ruda
Opublikowano 22 Kwietnia 201214 l jestem pewien, że w mojej nic nie było kombinowane to chyba jakaś cholerna wada początku produkcji czy ktoś ma B8 z maja 2008r. lub wcześniejszą? od kiedy B8 zaczęły być sprzedawane w DE?
Opublikowano 22 Kwietnia 201214 l witam...Ja mam B8 z maja 2008... mam ten sam problem... niestety czy udało się naprawić w ramach gwarancji? co powiedzieli w ASO? ---------- Post dopisany at 21:59 ---------- Poprzedni post napisany at 21:58 ---------- ile audi daje gwarancji na perforację i czy da się to pod to podciągnąć?
Opublikowano 22 Kwietnia 201214 l niestety nie. Zostalo to naprawione w tamtym roku, ale w tym problem niestety powrocil(po zimie) nie wiem ile dokladnie jest gwarancji na perforacje. tlumaczy sie to tym, ze kamienie leca z kol i obijaja sie o nadkola
Opublikowano 22 Kwietnia 201214 l nie wiem ile dokladnie jest gwarancji na perforacje. tlumaczy sie to tym, ze kamienie leca z kol i obijaja sie o nadkola 12 lat jest na perforacje a co za pier...nie wiadomo że koła się kręcą i to po czym jadą leci na nadkola - przy dawaniu gwarancji producent nie wie że się koła kręcą... bujda i tyle - standard w Polsce
Opublikowano 22 Kwietnia 201214 l obejrzałem kilka aut i albo jest blacha jak w B8 ale bez żadnej rdzy albo nakładka plastykowa lub nadkole plastykowe nachodzi na błotnik jak to naprawić by nie powróciło? w nowszych kamienie też lecą i nie ma z rdzą problemów
Opublikowano 22 Kwietnia 201214 l w nowszych kamienie też lecą i nie ma z rdzą problemów no właśnie i to jest argument na uznanie gwarancji albo to że w innych markach też lecą i nic się takiego nie dzieje a gwarancja jest gwarancją
Opublikowano 22 Kwietnia 201214 l nie mam pojecia, jak sobie z tym poradzic... A przeszkadza mi to strasznie!
Opublikowano 22 Kwietnia 201214 l jestem ze Szczecina więc mogę zawieść do ASO w niemcowi jutro zresztą poproszę kuzyna który perfekcyjnie szprecha by zadzwonił do niemieckiego ASO
Opublikowano 22 Kwietnia 201214 l jestem ze Szczecina więc mogę zawieść do ASO w niemcowijutro zresztą poproszę kuzyna który perfekcyjnie szprecha by zadzwonił do niemieckiego ASO no super że masz taką możliwość - podziel się info jak się to skończyło
Opublikowano 22 Kwietnia 201214 l jestem ze Szczecina więc mogę zawieść do ASO w niemcowijutro zresztą poproszę kuzyna który perfekcyjnie szprecha by zadzwonił do niemieckiego ASO no super że masz taką możliwość - podziel się info jak się to skończyło oczywiście podzielę się jakoś nie mogę uwierzyć, że audi wie o problemie i nie uzna gwarancji ale mogę zdziwić się
Opublikowano 22 Kwietnia 201214 l probuj...moze Ci sie uda! Przy okazji wypadalo by wiedziec, co jest przyczyna. dzieki
Opublikowano 23 Kwietnia 201214 l Jak macie u siebie Cb zamontowane o ile macie? Mi się wydaje że pod siedzeniem jest aż nadto miejsca jeżeli ktoś nie ma schowków tylko jak je tam zamocować żeby nie latało i na czym stawiacie antenkę żeby lakieru nie porysować? Jakieś sprawdzone patenty?
Opublikowano 23 Kwietnia 201214 l Ja mam CB w schowku pod podłokietnikiem - słabo to wygląda, ale nie mam innego miejsca bo pod fotelami mam schowki , antenę mam na podkładce z bezbarwnej folii PVC