Opublikowano 23 Maja 201214 l może Ci się coś przekodowało.. bo normalnie możesz włączyć VCDS'em przy DRL tylne światła
Opublikowano 23 Maja 201214 l Tak, ale mozesz to przekodowac. A nie jest to przypadkiem w PL konieczne?
Opublikowano 23 Maja 201214 l no właśnie tylne światła nie są konieczne w Pl i wydaje mi się że wcześniej się nie paliły (choć głowy nie daję) a dziś patrze palą się
Opublikowano 23 Maja 201214 l masz ledy z tylu? jesli sa ledy z tylu, to pala sie ze swiatlami do jazdy dziennej. Gdy masz zwykle(nie diodowe) wtedy dziala tylko przod - tak jest domyslnie ustawione. Podejrzewam, ze ze wzgledu na oszczednosc diod. No bo przeciez hamujesz... wiec lepiej, ze dioda swiecila mocniej - niz zapalala sie i gasła. Tak ja to widze.
Opublikowano 23 Maja 201214 l masz ledy z tylu? w polifcie a5 wszystkie "żarówki" z tyłu oprócz świateł cofania są w techoligii led
Opublikowano 23 Maja 201214 l wybacz, nie doczytałem - wczesniej tez napisales w poscie spoko nie gniewam się dziś po 3 piwkach na spocie i teraz 4 popijam więc wybaczam wszystko
Opublikowano 23 Maja 201214 l To jakbys nie zauwazyl, odpowiedz na Twoje pytanie jest kilka postow wyzej
Opublikowano 23 Maja 201214 l po tych 4 piwkach nie bardzo kumam o co chodzi ale ok ja się nabijam z tym gniewaniem - może niejasno napisałem
Opublikowano 23 Maja 201214 l jesli sa ledy z tylu, to pala sie ze swiatlami do jazdy dziennej. Gdy masz zwykle(nie diodowe) wtedy dziala tylko przod - tak jest domyslnie ustawione. Podejrzewam, ze ze wzgledu na oszczednosc diod. No bo przeciez hamujesz... wiec lepiej, ze dioda swiecila mocniej - niz zapalala sie i gasła. Tak ja to widze.
Opublikowano 23 Maja 201214 l No właśnie nie jestem pewny jak było od początku ale wydaje mi się że z tyłu się nie paliły - ale jest to jakaś teoria
Opublikowano 24 Maja 201214 l Wszystko zalezy jak jest ustawione w aucie można wszystko właczyć lub wyłączyć Tylne lampy mozemy wyłaczyć VCDS-em wystarczy przekodować Moduł Centralnej ELEKRYKI
Opublikowano 24 Maja 201214 l No dobra a jak jest z pozycją 0 na włączniku świateł bo u mnie nadal palą się ledy z przodu i z tyłu - nie da rady ich wyłączyć
Opublikowano 24 Maja 201214 l No dobra a jak jest z pozycją 0 na włączniku świateł bo u mnie nadal palą się ledy z przodu i z tyłu - nie da rady ich wyłączyć Na MMI w funkcji CAR można to wyłaczyć
Opublikowano 24 Maja 201214 l No dobra a jak jest z pozycją 0 na włączniku świateł bo u mnie nadal palą się ledy z przodu i z tyłu - nie da rady ich wyłączyć Na MMI w funkcji CAR można to wyłaczyć O to chodzi że nie można ...w pozycji Car i oświetlenie zewnętrzne mam następujące opcje: - Automatyczne światła jazdy - wcześnie, średnio, późno - światła podczas wysiadania - wł/wył - światła podczas otwierania - wł/wył - tryb podróży - wł/wył Żadna z tych opcji nie umożliwia wyłączenie ledów
Opublikowano 24 Maja 201214 l ja mam tak samo jak Bartek, ale pamiętam że gdzieś można to było wyłączyć.. i nie pamiętam czy to nie było czasem jak brałeś w menu Car oświetlenie a następnie przycisk SETUP.. niestety nie sprawdzę teraz bo nie jestem dzisiaj A5 w pracy
Opublikowano 24 Maja 201214 l chyba, że tak muszę się kiedyś do Ciebie wybrać jak będę w Gdańsku i obadać jak się obsługuje to nowe MMI