Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak zczytany numer ze starej czesci to ta z Aukcji ma ten sam i pasuje .

Chyba ze były jakies kombinacje wczesniej bo ORI numer wychodzi ten 8N1 422 061 D 3700 PLN

• Odpowiedzi 34,8 tys.
  • Wyświetleń 2,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dzieki! :)

Zczytany z czesci, info wlasciciela.

3700 PLN

fak.. :decayed:

Opublikowano

Koledzy potrzebuje doprowadzić chromowane końcówki wydechów do B8 do lepszego stanu niz na foto, co polecacie ???

sdc14657y.jpg

---------- Post dopisany at 14:31 ---------- Poprzedni post napisany at 10:23 ----------

juz nie trzeba, temat ogarnalem :naughty:

sdc14659c.jpg

Opublikowano

pochwal sie, jak to zrobiles... :)

Opublikowano
pochwal sie, jak to zrobiles... :)

najpierw dobrze umyłem w jakimś tam płynie, suszenie, i jazda pastą TEMPO, miałem uzyc pasty SONAX do chromow, ale nie moglem jej znalezc w garazu :decayed:

Opublikowano
Koledzy potrzebuje doprowadzić chromowane końcówki wydechów do B8 do lepszego stanu niz na foto, co polecacie ???

http://img189.imageshack.us/img189/2731/sdc14657y.jpg

---------- Post dopisany at 14:31 ---------- Poprzedni post napisany at 10:23 ----------

juz nie trzeba, temat ogarnalem :naughty:

http://img710.imageshack.us/img710/3469/sdc14659c.jpg

super są teraz te końcówki (wczoraj tak jeszcze nie wyglądały :decayed: ).. syf na nich był jak nie wiem, ale tak to jest jak 2,5 roku były na aucie nie zdejmowane i nie czyszczone :kwasny:

Opublikowano

Czy te koncowki byly seryjne w 3.0 tdi? Bo mam cos brudnego na koncu wydechu i nie wiem, czy to zapuszczone koncowki czy dopiero koncowki musze kupic... ?

Opublikowano
Czy te koncowki byly seryjne w 3.0 tdi? Bo mam cos brudnego na koncu wydechu i nie wiem, czy to zapuszczone koncowki czy dopiero koncowki musze kupic... ?

te, które ja czyscilem sa do 2.0 TDI i jest to dodatek

Opublikowano

wydech od 3.0TDI jest już inaczej wyprofilowany więc nie trzeba na niego zakładać (choć są też takowe w ofercie), ale nie jest opłacalne założenie ich... jak chcesz ładny wydech to po prostu go wypoleruj :good:

Opublikowano
jak chcesz ładny wydech to po prostu go wypoleruj :good:

oj bez zdjecia chyba bedzie trudno.. mocno zaswinione sa..

Opublikowano

Witam w korym miejscu znajduje sie lewarek i klucz do kol bo niemoge znalesc??? dzieki

Opublikowano

w bagażniku, pod półką.. jeśli masz koło zapasowe to pod nim masz taką plastikową osłonę, i pod nią wszystko jest :hi:

Opublikowano

No własnie nie u mnie jest tylko pompka+plyn wszytko łanie umieszczone kolo akumulatora a klucza nigdzie nie widze normalnie powinno cos takiego byc ?

Opublikowano

tak, normalnie koło akumulatora powinien być klucz, nad lewarkiem o ile dobrze pamiętam.. u mojego ojca w byłej A6 i w obecnej Q7 (w obu nie miał koła) był i klucz i lewarek i płyn..

Opublikowano

Jak masz kombi B8 to powinny być w tej mniejszej półce w bagażniku koło tylnych siedzeń .

Opublikowano

A gdzie ta mniejsza Połka jest ja tam widze tylko jedna tam gdzie akumulator pozatym nic tam nie widac?

---------- Post dopisany at 16:14 ---------- Poprzedni post napisany at 16:10 ----------

A jest taka mozliwosc ze Moj model został porostu nie wyposazony w klucz i lewarek...

Opublikowano

tu: :grin::naughty:

dsc00537fg.jpg

Opublikowano

No niestety nie ma wsadziłem tam reke pod polke i tylko blacha zadnych kluczy :( szkoda... zapytam w salonie moze cos dostane extra auto na gwarancji powinni cos dorzucic...dzieki za pomoc....

Opublikowano

Panowie jest możliwe że się palą tylne ledy przy włączniku na auto w przypadku gdy palą się przednie ledy bez ksenonów ? u mnie dziś tak było :eusathink: