Opublikowano 21 Lipca 201214 l Grzegorz- znasz jeszcze jakieś miejsca prócz alledrogo gdzie można poszukać sufitów do b8 ?
Opublikowano 21 Lipca 201214 l zawsze możesz popatrzeć na ebay'u. tylko kwestia jak z wysyłką tego ustrojstwa
Opublikowano 21 Lipca 201214 l na ebay-u tez właśnie nie ma...kurcze bedzie problem... jak by komus sie o uszy obiło to dajcie znac a ja bd cierpliwie na allegro szukac:)
Opublikowano 24 Lipca 201214 l Zderzak tył Audi A4 8k0 8k9 kombi s-line 2012 12- (2513596785) - motoAllegro
Opublikowano 27 Lipca 201214 l Siema Pany:decayed: Pytanie mam szybkie - czy warto się rozglądać za B8 (powiedzmy 3.0tdi) z przebiegiem w okolicach 200tyś.? Oczywiście auto musiało by mieć wszelkie papiery potwierdzające serwisowanie, itp. Jak te silniki znoszą tego typu przebieg - jestem świadomy, że 4-letnie auto w Niemczech, tym bardziej 3.0tdi będzie miało takowy przelot, a nie jak w Polsce 150tyś.
Opublikowano 27 Lipca 201214 l Smiało mozesz dać -30 mm ja dałem w swoim eibacha do zwykłych amorów i jest za miękko moim zdaniem i za bardzo siada na chopkach. Wie ktoś może jakie amory (nr fabryczny) na przód i tył od s-line będą pasowały do mojego b8 2.0 tdi quattro kombi caha.? Musze zmienić bo wygląda slicznie ale jezdzi sie słabo tzn ja nie lubie takiej miekkiej fury + problem na chopkach:)
Opublikowano 27 Lipca 201214 l jak ja go pytałem w zeszłym roku gdy chciał sprzedać to miało 160-180 tys, nie pamiętam dokładnie
Opublikowano 27 Lipca 201214 l Ponoc od 300tys trzeba byc czujnym tj sprawdzic czy wtryski nie leja, bo to potrafi niszczyc silnik. Temat rozrzadu poprawiony, pozostaje tylko temat lozyskowania klap wolnych obrotow - chyba jedyne ryzyko. Reszta gratow bardzo mocna, sprzeglo dwutarczowe, dyfer, skrzynia, polosie od S4. Moj ma 110 tysiecy i jedyna awaria to wymieniony jeden kolektor (spodziewam sie wymiiany/naprawy drugiego jak sie zacznie blad pojawiac). Poza tym genialnie mruczacy potwor ktory bardzo sie rozni w odczuciach z jazdy z czerocylindrowymi silnikami. Pewnie ostatnia szansa na V6 - np w nowych bmw trojkach juz 6cylindrowek nie ma. pozdr! Gre
Opublikowano 27 Lipca 201214 l Tak dla wiadomości w moim a5 czyli pewnie a4 poliftowym też, światła przeciwmgłowe to są żarówki h8 a nie jak wcześniej H11 - zresztą błędnie podaje nawet producent żarówek na pierwszy montaż - OSRAM OSRAM Automotive Lighting - Search and find quickly
Opublikowano 28 Lipca 201214 l Panowie ma ktoś możliwość sprawdzić w ETCE jaki nr amorów zawieszenia s-line będzie pasował do mojej a4 2.0 tdi 170 CAHA quattro kombi 2008 rok , jak coś szukałem to wychodzi mi że przód chyba powinno być 8K0413031 AH lub zamiennie CK, a tył 8K0513035 L lub AS . Może ktoś to potwierdzić ? zapisałem to sobie na kartce ale nie wiem teraz czy takie mam czy takie mają być od s-line:)
Opublikowano 29 Lipca 201214 l Panowie może ktoś mi podać jakieś wymiary jak przykleić listwy progowe S-line chodzi mi o to czy mają być na środku proga czy mają być trochę przesunięte chodzi mi o odległości od końca listwy do kanty błotnika przedniego i tylnego, wiem tylko że listwa z końcówką 932 to prawa a 931 to lewa , jednocześnie zapytam o umiejscowienie emblematu S-line na błotniku czy ma ktoś to w jakiś sposób zwymiarowane, pytam ponieważ jak dobrze pójdzie to w przyszły weekend będę montował pakiet S-line zewnętrzny i chcę mieć to wszystko dobrze zrobione.