Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 34,8 tys.
  • Wyświetleń 2,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

1be

Opublikowano

Grzegorz- znasz jeszcze jakieś miejsca prócz alledrogo gdzie można poszukać sufitów do b8 ?

Opublikowano

zawsze możesz popatrzeć na ebay'u. tylko kwestia jak z wysyłką tego ustrojstwa :eusathink:

Opublikowano

na ebay-u tez właśnie nie ma...kurcze bedzie problem... jak by komus sie o uszy obiło to dajcie znac a ja bd cierpliwie na allegro szukac:)

Opublikowano

Siema Pany:decayed:

Pytanie mam szybkie - czy warto się rozglądać za B8 (powiedzmy 3.0tdi) z przebiegiem w okolicach 200tyś.? Oczywiście auto musiało by mieć wszelkie papiery potwierdzające serwisowanie, itp.

Jak te silniki znoszą tego typu przebieg - jestem świadomy, że 4-letnie auto w Niemczech, tym bardziej 3.0tdi będzie miało takowy przelot, a nie jak w Polsce 150tyś.:naughty:

Opublikowano
Smiało mozesz dać -30 mm :wink:

ja dałem w swoim eibacha do zwykłych amorów i jest za miękko moim zdaniem i za bardzo siada na chopkach. Wie ktoś może jakie amory (nr fabryczny) na przód i tył od s-line będą pasowały do mojego b8 2.0 tdi quattro kombi caha.? Musze zmienić bo wygląda slicznie ale jezdzi sie słabo tzn ja nie lubie takiej miekkiej fury + problem na chopkach:)

Opublikowano

auta Patroxa i Mirona ma w okolicach 200 tys, podpytaj ich :decayed:

Opublikowano

Patrox'a to chyba okolice 100tyś. miało:wink:

Opublikowano

jak ja go pytałem w zeszłym roku gdy chciał sprzedać to miało 160-180 tys, nie pamiętam dokładnie :decayed:

Opublikowano

Oj to troszkę nalatało jak widzę:naughty:

Opublikowano

Ponoc od 300tys trzeba byc czujnym tj sprawdzic czy wtryski nie leja, bo to potrafi niszczyc silnik.

Temat rozrzadu poprawiony, pozostaje tylko temat lozyskowania klap wolnych obrotow - chyba jedyne ryzyko.

Reszta gratow bardzo mocna, sprzeglo dwutarczowe, dyfer, skrzynia, polosie od S4.

Moj ma 110 tysiecy i jedyna awaria to wymieniony jeden kolektor (spodziewam sie wymiiany/naprawy drugiego jak sie zacznie blad pojawiac).

Poza tym genialnie mruczacy potwor ktory bardzo sie rozni w odczuciach z jazdy z czerocylindrowymi silnikami. Pewnie ostatnia szansa na V6 - np w nowych bmw trojkach juz 6cylindrowek nie ma.

pozdr!

Gre

Opublikowano

Tak dla wiadomości w moim a5 czyli pewnie a4 poliftowym też, światła przeciwmgłowe to są żarówki h8 a nie jak wcześniej H11 - zresztą błędnie podaje nawet producent żarówek na pierwszy montaż - OSRAM

OSRAM Automotive Lighting - Search and find quickly

Opublikowano

Panowie ma ktoś możliwość sprawdzić w ETCE jaki nr amorów zawieszenia s-line będzie pasował do mojej a4 2.0 tdi 170 CAHA quattro kombi 2008 rok , jak coś szukałem to wychodzi mi że przód chyba powinno być 8K0413031 AH lub zamiennie CK, a tył 8K0513035 L lub AS . Może ktoś to potwierdzić ? zapisałem to sobie na kartce ale nie wiem teraz czy takie mam czy takie mają być od s-line:)

Opublikowano

Panowie może ktoś mi podać jakieś wymiary jak przykleić listwy progowe S-line chodzi mi o to czy mają być na środku proga czy mają być trochę przesunięte chodzi mi o odległości od końca listwy do kanty błotnika przedniego i tylnego, wiem tylko że listwa z końcówką 932 to prawa a 931 to lewa , jednocześnie zapytam o umiejscowienie emblematu S-line na błotniku czy ma ktoś to w jakiś sposób zwymiarowane, pytam ponieważ jak dobrze pójdzie to w przyszły weekend będę montował pakiet S-line zewnętrzny i chcę mieć to wszystko dobrze zrobione. :hi:

Opublikowano

Lól... A auto nie jest po wypadkowe?