Opublikowano 24 Grudnia 201213 l kurcze a tak by mi się przydało... mógłbym kontrolować ciśnienie podczas wypraw w teren itp itd i tvn... ciezko kupic? BARDZO bym chcial to domodzic u siebie.. bardzo mi brakuje tej funkcji.
Opublikowano 25 Grudnia 201213 l kurcze a tak by mi się przydało... mógłbym kontrolować ciśnienie podczas wypraw w teren itp itd i tvn... ciezko kupic? BARDZO bym chcial to domodzic u siebie.. bardzo mi brakuje tej funkcji. sprawdź na wlepie w ksiżce czy twój ABS przypadkiem nie obsługuje kontroli ciśnienia... Widzieliście B8 na RS6-tkach ? Nie wgląda źle no nie ? Bardzo ładny felunek w ogóle 20"
Opublikowano 25 Grudnia 201213 l Widzieliście B8 na RS6-tkach ? Nie wgląda źle no nie ? ja nie widzialem. o ktore felgi chodzi?
Opublikowano 25 Grudnia 201213 l aaaa... dzieki juz wiem... mirek takie ma u siebie dla mnie najladniejsze felgi, zaraz po rotorach
Opublikowano 25 Grudnia 201213 l a ja jakoś nie mogę się przekonać do rotorów... może jak je kiedyś zobaczę na ulicy to mi przejdzie...
Opublikowano 25 Grudnia 201213 l Artua, pierwsze co sprawdzilem po kupnie to sterownik. Niestety. Ciekawe, czy jego wymiana to wielkie halo... ?
Opublikowano 25 Grudnia 201213 l wielkie halo pewnie nie ale koszt nie mały i wydaje mi sie nieopłacalny jak za taki mod na alledrogo masz pompy od 1000 do 1500 zł
Opublikowano 25 Grudnia 201213 l Autor Sorry nie wkleiłem linka - chodziło mi o RS6 C5 AUDI A4 B8 TDI 143kM BEZWYPADEK SERVIS FV23% (2892117345) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Opublikowano 27 Grudnia 201213 l Furka po przegladzie, tu uwaga: tplyn w zbiorniczku 230oC wrzenie, a juz przy zacisku 160oC - pilnujcie mechanikow jak Wam sprawdzaja plyn hamakowy. Zalozylem nowe klocki tyl i klocki tarcze przod, pierwszy raz klocki ate ceramic. Zobaczymy czy faktycznie takie czyste i skuteczne. taki mam stan filtra: chodzi o 'vol Ash' ??? jesli tak to chyba nie jest zle, bo limit 0,56 zdaje sie?
Opublikowano 27 Grudnia 201213 l Sorry że podbiijam w tym wątku, ale czy ktoś przypadkiem nie spotkał się z podobnym problemem ? http://a4-klub.pl/diagnostyka-vag-32/bledy-cetralny-zamek-klapka-wlewu-paliwa-247851/ Chodzi o kwestię nie otwierających się z zewnątrz tylnych, prawych drzwi. Na innych forach spotkałem się z opinią że może to być wina słabego AKU, co u mnie występuje (przy dużych minusach po 2-3 dniach bez jazdy poziom aku spada do 20-30% na wskaźniku, nawet po pełnym ładowaniu, a po trasie > 50km sam się doładowuje do 100%). Jednak jakoś mnie ta wersja nie przekonuje, bo zeby zawsze tylko te jedne drzwi ? Będę wdzięczny za jakieś schematy z ETKi w tamtym wątku bo drzwi rozebrane i nie wiem co dalej :/ Z góry dzięki
Opublikowano 28 Grudnia 201213 l wie ktoś czy heble na przód z nowej RS4 pasują P&P do naszych B8? wydaje mi się że jest tam 6 tłoczków, kiedy sie dowiadywałem czy da sie założyć 6-cio tłoczkowe brembo od Porsche powiedzieli że trzeba trochę przerabiać zwrotnice...
Opublikowano 28 Grudnia 201213 l Autor Trzeba sprawdzić w ETCE czy nowa RS4 ma inny numer dla zwrotnicy...
Opublikowano 31 Grudnia 201213 l Furka po przegladzie, tu uwaga: tplyn w zbiorniczku 230oC wrzenie, a juz przy zacisku 160oC - pilnujcie mechanikow jak Wam sprawdzaja plyn hamakowy. Zalozylem nowe klocki tyl i klocki tarcze przod, pierwszy raz klocki ate ceramic. Zobaczymy czy faktycznie takie czyste i skuteczne. taki mam stan filtra: q Ile taka przyjemnosc? Tarcze tez trzeba specjalne? Napisz prosze jak oceniasz po przetestowaniu.
Opublikowano 1 Stycznia 201313 l Hamulce od rs4 to 8mio tloczkowe zaciski z tarcza bodajze 364 i pasuja do b8