Opublikowano 13 Lutego 201313 l ciekawy jest PPC 3 Tuning System czy wgrywa tylko program albo czy samemu można go adaptować
Opublikowano 13 Lutego 201313 l to jest ciekawe: "When PPC is excluded the tuning is performed via a loanable PPC unit that is sent to you temporarily. This PPC must then be returned to BSR in best condition within 14 days. You pay for both PPC (€233) and BSR Performance Software (€697), and when BSR has received the PPC you will be credited with €233. Freight costs and the BSR Tuning Warranty are not included in the price." Czyli nie ma hamowni wysyłają ci PPC i musisz oddać do 14 dni, jak jest to ustrojstwo zaprogramowane na tylko jeden model to kicha, jak ma całą listę modeli w sofcie to można zrobić grupowy tuning za 1€
Opublikowano 13 Lutego 201313 l podejrzewam, ze na pewno ma licznik flashowan i nie bedzie takiej mozliwosci
Opublikowano 13 Lutego 201313 l To normalnie zmienia mapy ecu. Ile razy chcesz ale tylko w jednym aucie. Na stronie UK kosztuje 499 razem z urządzeniem. W moim cagc podnosi moc ze 120 na 190 kucy. Trochę dużo. Ale doświadczenie mają.
Opublikowano 13 Lutego 201313 l to trochę więcej jak na hamowni... a u dobrego chiptunera wydaje mi się że będzie lepiej
Opublikowano 13 Lutego 201313 l Janusz nie pocieszę Cie... ELSA mówi :"Wyjąć podsufitkę przez otwór na przednią szybę." Było kupować Avanta... Tam się znają hehe, grila też podobno nie da się wyjąc bez demontażu zderzaka a ja u siebie wymieniłem daleko masz do polski?kiedy planujesz byc? No mam kawałek i niestety nie planuję przyjazdu. ---------- Post dopisany at 14:03 ---------- Poprzedni post napisany at 14:02 ---------- A co myślicie o tej mocy? Bezpieczna dla motorowni bez zmieniania gratów?
Opublikowano 14 Lutego 201313 l wszyscy czekaja, az ujawnisz swoje zdolnosci szydelkowe możecie się zawieść.. nie umiem szydełkować
Opublikowano 14 Lutego 201313 l wszyscy czekaja, az ujawnisz swoje zdolnosci szydelkowe możecie się zawieść.. nie umiem szydełkować Namaluj naklejki!
Opublikowano 14 Lutego 201313 l to może pochwal sie doświadczeniem sam jestem ciekaw co trzeba wymieniać by mieć lampki z polifta i czy w ogóle da sie neony przednie zakodowac:) Znajdę chwilkę czasu to napiszę Nie ma tragedi, maska, lampy i zderzak obowiazkowo, blotniki jak kto chce (można przerobić nowy zderzak do starych błotników), wymiana komfortu 1, tego pod kierownica ( nie ma juz sterownika xenonów tego pod schowkiem) i troche kabelkologii.
Opublikowano 14 Lutego 201313 l Panowie, coś ucichł temat koszulek.. O naklejkach nie wspomnę nie widziałem się z Arturem z miesiąc jeśli będzie spot w ten weekend to obiecuję obgadać dokładniej kwestię btw. jaka czcionka jest w logo?
Opublikowano 15 Lutego 201313 l Panowie, coś ucichł temat koszulek.. O naklejkach nie wspomnę nie widziałem się z Arturem z miesiąc jeśli będzie spot w ten weekend to obiecuję obgadać dokładniej kwestię btw. jaka czcionka jest w logo? Z tego co pamiętam to chyba Stencil czy jakoś tak tylko w tej czcionce nie ma rozróżnienia na małe i duże litery i wtedy naklejka będzie trochę z d*py wyglądać bo będzie TROOOOP B8 a dużo lepiej by było tak TrOOOOp B8 bo wtedy to OOOO jest bardziej widoczne takie moje skromne zdanie:wink: