Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no niestety TROOOOP B8 wygląda słabo :kwasny: wszystkie "ciekawsze" czcionki są pozbawione podziału na małe/duże litery :facepalm:

• Odpowiedzi 34,8 tys.
  • Wyświetleń 2,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Wejdą fotele i boczki z A5(5-drzwiowej) do A4?

Opublikowano

fotele raczej tak... boczki- hm nie wiem, ale chyba sa inne

Opublikowano
boczki- hm nie wiem
to jest nas dwóch:decayed::hi:
Opublikowano

sliczna?! Ty mojego dziadka skody 105tki nie widziales :P

Opublikowano
AUDI A4 2.0TDI S-LINE 2009 do negocjacji kombi (3034815574) - motoAllegro śliczna

jedrex, nie rozpraszaj mi kolegów:decayed: :

Wejdą fotele i boczki z A5(5-drzwiowej) do A4?
Opublikowano
  • Autor

Janusz - moman kupił komplet ze Sportbacka po tym jak jeden koleszka z forum - BMS czy jakoś tak wystawił w dziale sprzedam komplet foteli z tapicerkami od A5 Sb i napisał że wszystko pasuje i się okazało że żaden boczek nie pasuje , tylna kanapa z przedliftowego Sb nie ma 3 pasa i zaglówka nie ma nawet uchwytu pod niego (pod pas) w blasze tylnego oparcia , jeszcze jest jakaś rzeźba z tym "3 pasażerem" z tyłu ale to już Janusz się musi wypowiedzieć... Z tapicerek to chyba pasuje tylko przednia skóra/alkantara/materiał ale i tak trzeba dać go do plastikarza żeby wyciął z boczka z A5 i "wspawał" do tego od A4, z tylnego nie pasuje już nic...:facepalm:

Opublikowano
to może pochwal sie doświadczeniem :)

sam jestem ciekaw co trzeba wymieniać by mieć lampki z polifta i czy w ogóle da sie neony przednie zakodowac:)

Znajdę chwilkę czasu to napiszę:wink:

Nie ma tragedi,

maska, lampy i zderzak obowiazkowo, blotniki jak kto chce (można przerobić nowy zderzak do starych błotników), wymiana komfortu 1, tego pod kierownica ( nie ma juz sterownika xenonów tego pod schowkiem) i troche kabelkologii.

A wiesz co trzeba zrobić z kabelkologią i jak zakodować MCE, żeby prawidłowo działał neon ????:naughty: bo ja na tym poległem:facepalm:

Opublikowano
Senk s:hi:,miałem chrapkę na coś takiego:

Audi A5 8T Sportback Sitze Verkleidungen Lederausstattung Leder Garnitur A4 B8 | eBay

Wszystko inne do B8 ma napisy na które mam alergie:facepalm:

:slina:

Opublikowano

Audi A5 8T Sportback Sitze Verkleidungen Lederausstattung Leder Garnitur A4 B8 | eBay

Piekne te skory :shock3::slina:

Ktos moze szuka boczkow w skorze tylnich z roletkami ?:wink:

Opublikowano

Piekne te skory :shock3::slina:

Ktos moze szuka boczkow w skorze tylnich z roletkami ?:wink:

Po wiela?

Opublikowano

Panowie możecie zerknąć bo dzisiaj zacząłem się przymierzać do mojej podsufitki i już mam problem z lusterkiem bo moje ma takie mocowanie:

20130216143.jpg

A to co dostałem do sufitu ma takie:

20130216144.jpg

I do tego jeszcze dochodzi różnica w kostkach w sumie i w jednym i w drugim jest 6 kabli różnią się kolorami i rozmiarem pinów i do tego jeszcze w aucie mam kostkę na 6pinów z czego tylko 4 obsadzone a w tym lusterku S-line jest kostka na 8pinów...problem mam głownie z tym mocowaniem a może da się to stare przełożyć do nowego lustra tylko jak to wydostać z tego ruchomego przegubu....no i co z kabelkami dać je tak samo jak są numerami w kostce 8pin do kostki 6pin czy trzeba coś pozmieniać:eusathink:

---------- Post dopisany at 21:51 ---------- Poprzedni post napisany at 20:44 ----------

A może tu by coś wykombinować z tymi koszulkami:

http://a4-klub.pl/b5-battalion-176/t-shirt-2013-spring-edition-d-262079/#post3337431

Opublikowano

Dziadki macie jakieś wzory na t-shirty , może też bym wam coś uklepał :D

Opublikowano

Kolega Jedrekx cos haftował, ale mu ponoć włóczki zabrakło :)

Opublikowano
Panowie możecie zerknąć bo dzisiaj zacząłem się przymierzać do mojej podsufitki i już mam problem z lusterkiem bo moje ma takie mocowanie:

http://img42.imageshack.us/img42/125/20130216143.jpg

http://img594.imageshack.us/img594/3677/20130216144.jpg

I do tego jeszcze dochodzi różnica w kostkach w sumie i w jednym i w drugim jest 6 kabli różnią się kolorami i rozmiarem pinów i do tego jeszcze w aucie mam kostkę na 6pinów z czego tylko 4 obsadzone a w tym lusterku S-line jest kostka na 8pinów...problem mam głownie z tym mocowaniem a może da się to stare przełożyć do nowego lustra tylko jak to wydostać z tego ruchomego przegubu....no i co z kabelkami dać je tak samo jak są numerami w kostce 8pin do kostki 6pin czy trzeba coś pozmieniać:eusathink:

---------- Post dopisany at 21:51 ---------- Poprzedni post napisany at 20:44 ----------

http://a4-klub.pl/b5-battalion-176/t-shirt-2013-spring-edition-d-262079/#post3337431

A to jest na pewno lustro z Audi? Jakieś nowe mocowanie wpowadzili? Masz numer tego lusterka?

Opublikowano

jak się zdecydujecie dajcie mi znać :decayed:

Opublikowano

http://img42.imageshack.us/img42/125/20130216143.jpg

http://img594.imageshack.us/img594/3677/20130216144.jpg

A to jest na pewno lustro z Audi? Jakieś nowe mocowanie wpowadzili? Masz numer tego lusterka?

Nr :8T0 857 511 AB 4PK i jak patrzę po allegro to lustra o tym numerze mają takie mocowanie jak ja mam w tym starym i teraz nie wiem co z tym robić dlatego pytam czy może da radę przełożyć te element mocujący tylko jak to wypiąć z tego przegubu:eusathink:

Opublikowano

To się musi jakoś rozkręcać. Ja mam takie jak to Twoje stare luzem w szafie, to jutro na nie zerknę.