Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 34,8 tys.
  • Wyświetleń 2,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Tak, ale cały czas było dopiero teraz zauważyłem, że nie ma menu mam od HAMER-a..

Opublikowano

Pomożesz:cry:

Opublikowano

Ok zaraz idę sprawdzić dzięki:wink:

Opublikowano

Acha .....doszedłem czemu lusterko wsteczne przy wrzuceniu wstecznego tak mało sie pochyla w dół :decayed:

Opublikowano

Hej TrOOOOpowcy !!! :wink:

Za pozwoleniem Alvaro chciałbym Was poinformować, że rozdajemy darmowe wlepy !!!

INFO tutaj - http://www.facebook.com/baqgarage !!! :hi:

Opublikowano

Najlepsze jest to, że teraz siadam do auta wkładam kluczyk i temp. jest a rano nie było ciekawe...

Opublikowano
Acha .....doszedłem czemu lusterko wsteczne przy wrzuceniu wstecznego tak mało sie pochyla w dół :decayed:

Podzielisz się czemu ??:wink:

Opublikowano

PROXIMPUH zapomniałem wcześniej podziękować za linka z podsufitką:notworthy::notworthy::notworthy:

Opublikowano
Dzisiaj rano jak jechałem to zauważyłem, że na wyświetlaczu MMI na dolnym pasku nie pokazuje mi temp. jaka jest ustawiona na klimatyzacji a wcześniej to było co tym zrobić:eusathink:dodam, że mam MMI 2g.

czasem tez tak mam, nie wiem od czego - reset MMI pomaga. bez kodowania wszystko wraca do normy

Opublikowano

Jest to opcja przy Pamieci fotela i lusterek :wink:

Po wbiciu wstecznego obniza sie nam lusterko (sporo więcej niz normalnie) i dodatkowo przehyla sie lekko w kierunku auta .

Zrobie jakis filmik i pokaże :decayed:

Opublikowano

Jest to opcja przy Pamieci fotela i lusterek :wink:

Po wbiciu wstecznego obniza sie nam lusterko (sporo więcej niz normalnie) i dodatkowo przehyla sie lekko w kierunku auta .

Zrobie jakis filmik i pokaże :decayed:

opcje dodatkowo mozesz regulowac pokretlem, jak juz sie obnizy(mozesz korygowac ile i jak sie ma obnizac)

Opublikowano

musialbym sobie "przypomniec" :grin:

mam :wink:

Opublikowano

Nie moge dojśc z lusterkami składanymi :eusathink: ............ ni cholere nie zamknął się z pilota

Opublikowano

w MMI opcja?

co juz zrobiles, zamykaja sie, jak ustawisz pokretlo?

Opublikowano

U mnie po wrzuceniu wsteczne wychyla się w dół tak jak powinno, ale po ruszeniu w przód wraca już nie do tej pozycji w której było, zawsze niżej i muszę za każdym razem podnieść ręcznie lekko, wkurzające to jest i dlatego wyłączyłem tę opcję. Da się to skorygować jakoś żeby wracało do pierwotnej pozycji a nie tylko trochę ??

---------- Post dopisany at 12:25 ---------- Poprzedni post napisany at 12:23 ----------

Nie moge dojśc z lusterkami składanymi :eusathink: ............ ni cholere nie zamknął się z pilota

A w którymś modelu Audi się zamykają same po zamknięciu z pilota, o ile wiem to wszędzie tylko ręcznie to działa.

Opublikowano
w MMI opcja?

co juz zrobiles, zamykaja sie, jak ustawisz pokretlo?

Wszystko działało dopuki nie odpaliłem Pamieci :eusathink:

Wszystko mam poprawnie zakodowane w sterownikach drzwi i KOMFORCIE