Opublikowano 23 Lutego 201313 l Tak, ale cały czas było dopiero teraz zauważyłem, że nie ma menu mam od HAMER-a..
Opublikowano 23 Lutego 201313 l Acha .....doszedłem czemu lusterko wsteczne przy wrzuceniu wstecznego tak mało sie pochyla w dół
Opublikowano 23 Lutego 201313 l Hej TrOOOOpowcy !!! Za pozwoleniem Alvaro chciałbym Was poinformować, że rozdajemy darmowe wlepy !!! INFO tutaj - http://www.facebook.com/baqgarage !!!
Opublikowano 23 Lutego 201313 l Najlepsze jest to, że teraz siadam do auta wkładam kluczyk i temp. jest a rano nie było ciekawe...
Opublikowano 23 Lutego 201313 l Acha .....doszedłem czemu lusterko wsteczne przy wrzuceniu wstecznego tak mało sie pochyla w dół Podzielisz się czemu ??
Opublikowano 23 Lutego 201313 l PROXIMPUH zapomniałem wcześniej podziękować za linka z podsufitką:notworthy:
Opublikowano 23 Lutego 201313 l Dzisiaj rano jak jechałem to zauważyłem, że na wyświetlaczu MMI na dolnym pasku nie pokazuje mi temp. jaka jest ustawiona na klimatyzacji a wcześniej to było co tym zrobić:eusathink:dodam, że mam MMI 2g. czasem tez tak mam, nie wiem od czego - reset MMI pomaga. bez kodowania wszystko wraca do normy
Opublikowano 23 Lutego 201313 l Acha .....doszedłem czemu lusterko wsteczne przy wrzuceniu wstecznego tak mało sie pochyla w dół Podzielisz się czemu ?? Jest to opcja przy Pamieci fotela i lusterek Po wbiciu wstecznego obniza sie nam lusterko (sporo więcej niz normalnie) i dodatkowo przehyla sie lekko w kierunku auta . Zrobie jakis filmik i pokaże
Opublikowano 23 Lutego 201313 l Acha .....doszedłem czemu lusterko wsteczne przy wrzuceniu wstecznego tak mało sie pochyla w dół Podzielisz się czemu ?? Jest to opcja przy Pamieci fotela i lusterek Po wbiciu wstecznego obniza sie nam lusterko (sporo więcej niz normalnie) i dodatkowo przehyla sie lekko w kierunku auta . Zrobie jakis filmik i pokaże opcje dodatkowo mozesz regulowac pokretlem, jak juz sie obnizy(mozesz korygowac ile i jak sie ma obnizac)
Opublikowano 23 Lutego 201313 l Nie moge dojśc z lusterkami składanymi ............ ni cholere nie zamknął się z pilota
Opublikowano 23 Lutego 201313 l Acha .....doszedłem czemu lusterko wsteczne przy wrzuceniu wstecznego tak mało sie pochyla w dół U mnie po wrzuceniu wsteczne wychyla się w dół tak jak powinno, ale po ruszeniu w przód wraca już nie do tej pozycji w której było, zawsze niżej i muszę za każdym razem podnieść ręcznie lekko, wkurzające to jest i dlatego wyłączyłem tę opcję. Da się to skorygować jakoś żeby wracało do pierwotnej pozycji a nie tylko trochę ?? ---------- Post dopisany at 12:25 ---------- Poprzedni post napisany at 12:23 ---------- Nie moge dojśc z lusterkami składanymi ............ ni cholere nie zamknął się z pilota A w którymś modelu Audi się zamykają same po zamknięciu z pilota, o ile wiem to wszędzie tylko ręcznie to działa.
Opublikowano 23 Lutego 201313 l w MMI opcja?co juz zrobiles, zamykaja sie, jak ustawisz pokretlo? Wszystko działało dopuki nie odpaliłem Pamieci Wszystko mam poprawnie zakodowane w sterownikach drzwi i KOMFORCIE