Opublikowano 23 Lutego 201313 l w MMI opcja?co juz zrobiles, zamykaja sie, jak ustawisz pokretlo? Wszystko działało dopuki nie odpaliłem Pamieci Wszystko mam poprawnie zakodowane w sterownikach drzwi i KOMFORCIE zczytac Ci kod jaki mam u siebie? ...i jeszcze jest chyba kodowanie w centralnym zamku
Opublikowano 23 Lutego 201313 l Wczesniej po zamknieciu auta i nacisnieciu pilota lusterka sie składały Jak ręcznie przestawie pokrętło to sie składają .
Opublikowano 23 Lutego 201313 l PROXIMPUH zapomniałem wcześniej podziękować za linka z podsufitką:notworthy: Drobiazg:wink: jak kupiłeś to gratki:banan:
Opublikowano 23 Lutego 201313 l Panowie pomocy! Walcze z ori nakladkami na pedaly.. mam juz podstopnice i sprzeglo. Nie daje rady nalozyc tego badziewia na hamulec i gaz.. macie jakis sposob?
Opublikowano 23 Lutego 201313 l Panowie pomocy! Walcze z ori nakladkami na pedaly.. mam juz podstopnice i sprzeglo. Nie daje rady nalozyc tego badziewia na hamulec i gaz.. macie jakis sposob? Daj do ciepłej wody żeby guma się miękka zrobiła ja nawet nie mówię jak się przy moich nawku...em:wink:
Opublikowano 23 Lutego 201313 l dobra, wrzuciłem do gorącej wody.. leży już tak z 15 minut.. może uda mi się dzisiaj skończyć
Opublikowano 23 Lutego 201313 l dzięki Panowie :hi:problem rozwiązany. w pedale gazu rzeczywiście gorąca woda pomogła i wszedł od razu. natomiast w pedale hamulca był inny problem. ta guma, która wchodzi w pedał była 0,5 cm dłuższa niż w oryginalnej nakładce dlatego nie mogłem tego założyć po modyfikacji weszło od razu chodzi o gumę zaznaczoną na czerwono: jeszcze raz dzięki! :hi:
Opublikowano 24 Lutego 201313 l Nie moge dojśc z lusterkami składanymi ............ ni cholere nie zamknął się z pilota A w którymś modelu Audi się zamykają same po zamknięciu z pilota, o ile wiem to wszędzie tylko ręcznie to działa. U mnie się składają po zamknięciu auta z pilota
Opublikowano 24 Lutego 201313 l chopy, mozna gdzies po vinie zdekodowac wyposazenie auta? ktos cos podpowie? Hej, może późno, ale ja przed zakupem korzystałem z tej strony VIN decoder for AUDI, VOLKSWAGEN, SKODA, SEAT, MITSUBISHI, OPEL, FORD, vin code check, vin decoding. Co prawda płatne - 3,75EUR, ale listę wyposażenia dostajesz praktycznie od ręki (do 15 min to trwa). Pozdrawiam, Damian
Opublikowano 24 Lutego 201313 l Czy coś takiego pójdzie Concercie ???AUDI A4 A5 Q5 KAMERA COFANIA MODUŁ KAMERY KOMPLET (3051514293) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Opublikowano 24 Lutego 201313 l chopy, mozna gdzies po vinie zdekodowac wyposazenie auta? ktos cos podpowie? Hej, może późno, ale ja przed zakupem korzystałem z tej strony VIN decoder for AUDI, VOLKSWAGEN, SKODA, SEAT, MITSUBISHI, OPEL, FORD, vin code check, vin decoding. Co prawda płatne - 3,75EUR, ale listę wyposażenia dostajesz praktycznie od ręki (do 15 min to trwa). Pozdrawiam, Damian Dzieki! O cos takiego chodzilo.
Opublikowano 24 Lutego 201313 l Potrzebuje pilnej porady jak sprawdzic poziom oleju w skrzyni biegow. 2.0 tdi 2008
Opublikowano 24 Lutego 201313 l chopy, mozna gdzies po vinie zdekodowac wyposazenie auta? ktos cos podpowie? Hej, może późno, ale ja przed zakupem korzystałem z tej strony VIN decoder for AUDI, VOLKSWAGEN, SKODA, SEAT, MITSUBISHI, OPEL, FORD, vin code check, vin decoding. Co prawda płatne - 3,75EUR, ale listę wyposażenia dostajesz praktycznie od ręki (do 15 min to trwa). Pozdrawiam, Damian Fajna stronka. Mnie policzyło 95 centów.
Opublikowano 24 Lutego 201313 l ile pinów mają lusterka zewnętrzne ogrzewane? żadnych innych bajerów prócz ogrzewania