Opublikowano 28 Lutego 201313 l Panowie, orientuje sie ktos czy jest mozliwosc dezaktywacji czujnika zmierzchu?? Jak masz mmi to możesz go tam wyłączyć aby światła sie nie zapalały. iPad Tapatalk HD ---------- Post dopisany at 08:14 ---------- Poprzedni post napisany at 08:12 ---------- zalozylem lampy bixenon z ledami i gdy jest jasno led sie czasem sciemni na mała chwile (tak jak przy wlaczeniu kirunku). NIe ma tego zaś gdy zapadnie zmrok... Tylko vcds, w Long coding możesz zmienić tą opcje aby nie przyciemnialy się. iPad Tapatalk HD
Opublikowano 28 Lutego 201313 l mam mmi Basic, i nie ma tam takiej opcji, wiec musze ogarnać to VCDS'em wie ktos jak i gdzie??
Opublikowano 28 Lutego 201313 l mam mmi Basic, i nie ma tam takiej opcji, wiec musze ogarnać to VCDS'emwie ktos jak i gdzie?? Tu: http://a4-klub.pl/showthread.php?t=238118 iPad Tapatalk HD
Opublikowano 28 Lutego 201313 l ok, bede walczył moze sie uda;) i wyeliminuje problem moze dzieki temu;)
Opublikowano 28 Lutego 201313 l ---------- Post dopisany at 23:23 ---------- Poprzedni post napisany at 23:22 ----------wejscie obrazu takie cos tylko kolor zielonyhttp://obrazki.elektroda.pl/6009017400_1348102484.jpg Dzięki:hi:muszę sprawdzić Chyba jednak nie pójdzie:thumbdown:, w swoim concercie mam tylko czarne, a sprawdzałem w kilku innych i albo nie maja nic, albo czarne:kwasny: Odczytaj numer RADIA zobaczymy co ETKA mowi 8T1 035 186 C Zwykła wersja z odczytem kart SD Grześ, a możesz sprawdzić jeszcze takiego Concerta 8R1 035 186 A:hi:
Opublikowano 28 Lutego 201313 l Wczoraj próbowałem odblokować funkcję VIM w swojej A5 przy navi 2Gi nie poszło... Kod wygenerowany poprawnie, przyjmuje, ale nie ma kanału 63. Lipa na maksa... Myślałem, że w każdej się da, a tu jednak nie każda odtwarza wideo. Co by trzeba zmienić?
Opublikowano 28 Lutego 201313 l 3G odtwarza, 2G nie.. no chyba, że dołożysz odtwarzacz video jak do RNS-E. jeśli się mylę to mnie poprawcie
Opublikowano 28 Lutego 201313 l 3G odtwarza, 2G nie.. no chyba, że dołożysz odtwarzacz video jak do RNS-E. jeśli się mylę to mnie poprawcie Jak zwykle..... sie nie myslisz
Opublikowano 28 Lutego 201313 l Czy ktoś zmieniał lusterko z zwykłego na fotochrom ? Mam u siebie zwykle ręcznie przestawiane, jest czujnik deszczu i to wszystko. Czy muszę doprowadzić jakieś dodatkowe przewody aby to fotochromowe zatrybiło ?
Opublikowano 28 Lutego 201313 l Czy ktoś zmieniał lusterko z zwykłego na fotochrom ? Mam u siebie zwykle ręcznie przestawiane, jest czujnik deszczu i to wszystko. Czy muszę doprowadzić jakieś dodatkowe przewody aby to fotochromowe zatrybiło ? http://a4-klub.pl/audi-a4-b8-133/montaz-dzialanie-wewnetrznego-lusterka-fotochrom-230480/
Opublikowano 28 Lutego 201313 l ktoś zainteresowany koszulkami, bo zbieramy chętnych, wzorów sporo(nie tylko A4 Klub Polska B5 Battalion), podzielone na 2 tury http://a4-klub.pl/b5-battalion-176/t-shirt-2013-spring-edition-d-262079/index14.html
Opublikowano 28 Lutego 201313 l Wczoraj próbowałem odblokować funkcję VIM w swojej A5 przy navi 2Gi nie poszło... Kod wygenerowany poprawnie, przyjmuje, ale nie ma kanału 63. Lipa na maksa... Myślałem, że w każdej się da, a tu jednak nie każda odtwarza wideo. Co by trzeba zmienić? Musisz sprawdzić czy masz zieloną wtyke FBAS z tyłu sterownika MMI 2G jesli posiadasz to wtedy odblokujesz TV/DVD podczas jazdy .
Opublikowano 28 Lutego 201313 l Gdzie w B8 umiejscowiony jest czujnik jakości powietrza ??? i jak sprawa się ma z montażem i kodowaniem ???
Opublikowano 28 Lutego 201313 l Gdzie w B8 umiejscowiony jest czujnik jakości powietrza ??? i jak sprawa się ma z montażem i kodowaniem ??? Wszystk oda rade zrobić Czujnik masz w podszybiu przy wlocie zasysanego do wewnatrz powietrza ..............czyli od strony pasażera . Potrzebujesz czujnik i trzy kabelki : masa ,zasilanie oraz sygnał do MCE 09 Oczywiscie na koniec kodowanie Chcesz schemat ?
Opublikowano 28 Lutego 201313 l Gdzie w B8 umiejscowiony jest czujnik jakości powietrza ??? i jak sprawa się ma z montażem i kodowaniem ??? Wszystk oda rade zrobić Czujnik masz w podszybiu przy wlocie zasysanego do wewnatrz powietrza ..............czyli od strony pasażera . Potrzebujesz czujnik i trzy kabelki : masa ,zasilanie oraz sygnał do MCE 09 Oczywiscie na koniec kodowanie Chcesz schemat ? Oczywiście Grześ, bardzo proszę, razem z wiązką dostałem taki właśnie czujnik:wink:skoro już mam to trzeba to zainstalować:decayed:z góry dziękuję jakbyś jeszcze podrzucił kodowanie....:hi:mógłbyś rzucić okiem na górę strony, pierwszy post:wink: ---------- Post dopisany at 22:12 ---------- Poprzedni post napisany at 22:09 ---------- A co ten czujnik daje? Przełącza klimatronic na obieg wewnętrzny w momencie gdy wyczuje zanieczyszczone powietrze z zewnątrz (jak się mylę to poprawcie)
Opublikowano 28 Lutego 201313 l Gdzie w B8 umiejscowiony jest czujnik jakości powietrza ??? i jak sprawa się ma z montażem i kodowaniem ??? Wszystk oda rade zrobić Czujnik masz w podszybiu przy wlocie zasysanego do wewnatrz powietrza ..............czyli od strony pasażera . Potrzebujesz czujnik i trzy kabelki : masa ,zasilanie oraz sygnał do MCE 09 Oczywiscie na koniec kodowanie Chcesz schemat ? Oczywiście Grześ, bardzo proszę, razem z wiązką dostałem taki właśnie czujnik:wink:skoro już mam to trzeba to zainstalować:decayed:z góry dziękuję jakbyś jeszcze podrzucił kodowanie....:hi:mógłbyś rzucić okiem na górę strony, pierwszy post:wink: ---------- Post dopisany at 22:12 ---------- Poprzedni post napisany at 22:09 ---------- A co ten czujnik daje? Przełącza klimatronic na obieg wewnętrzny w momencie gdy wyczuje zanieczyszczone powietrze z zewnątrz (jak się mylę to poprawcie) O, to sprytne. Daj znać czy dużo roboty z tym. Jak skończysz.
Opublikowano 28 Lutego 201313 l O, to sprytne. Daj znać czy dużo roboty z tym. Jak skończysz. OKI:wink:
Opublikowano 28 Lutego 201313 l Gdzie w B8 umiejscowiony jest czujnik jakości powietrza ??? i jak sprawa się ma z montażem i kodowaniem ??? Wszystk oda rade zrobić Czujnik masz w podszybiu przy wlocie zasysanego do wewnatrz powietrza ..............czyli od strony pasażera . Potrzebujesz czujnik i trzy kabelki : masa ,zasilanie oraz sygnał do MCE 09 Oczywiscie na koniec kodowanie Chcesz schemat ? Oczywiście Grześ, bardzo proszę, razem z wiązką dostałem taki właśnie czujnik:wink:skoro już mam to trzeba to zainstalować:decayed:z góry dziękuję jakbyś jeszcze podrzucił kodowanie....:hi:mógłbyś rzucić okiem na górę strony, pierwszy post:wink: ---------- Post dopisany at 22:12 ---------- Poprzedni post napisany at 22:09 ---------- A co ten czujnik daje? Przełącza klimatronic na obieg wewnętrzny w momencie gdy wyczuje zanieczyszczone powietrze z zewnątrz (jak się mylę to poprawcie) hehe na niemieckim forum narzekają że wiosną czuć gnojówkę w pobliżu pól, czyli Qpy nie filtruje