Opublikowano 4 Marca 201313 l Staszek, widze, ze masz porownanie: 3.0 z i bez wirusa, mozesz cos napisac? zadowolony z remapu? Odczuwalna roznica z A5?
Opublikowano 4 Marca 201313 l Mam w swojej lampce w podsufitce jeden mikrofon, przy wymianie na nową zauważyłem że są dwa, przynajmniej tak wygląda, chociaż jeden ma inny kolor. Co to jest, czy to jakiś dodatkowy mikrofon ? W kostce u mnie są 2 przewody a w nowej 4. Co można z tym zrobić ?
Opublikowano 4 Marca 201313 l Do mnie właśnie idą carbony z RS5 A przy okazji parę innych gratów Pochwalę się jak będą na pokładzie A w komplecie od A5 jest też listwa w kokpit, czy A5/S5 nie ma ? ---------- Post dopisany at 14:34 ---------- Poprzedni post napisany at 14:32 ---------- Wszystko zalezy jaki masz Sound System w aucie No właśnie, jaki ja mam sound system ... he tego nigdy nie wiem jak to nazwać. Wyświetlacz czerwony, MMI i nawigacja monochromatyczna, bez subwoofera. To coś można po tym zidentyfikować ?
Opublikowano 4 Marca 201313 l Hmmm z poziomu panelu MMI mogę uruchamiac funkcję GALA i działa, o ile jest to to o czym myślę, czyli automatyczna regulacja głośności.
Opublikowano 4 Marca 201313 l Do mnie właśnie idą carbony z RS5 A przy okazji parę innych gratów Pochwalę się jak będą na pokładzie A w komplecie od A5 jest też listwa w kokpit, czy A5/S5 nie ma ? w A5 na desce jest pusto tyko znaczek Audi albo Quattro - tak, jak na poniższym foto z mojego auta:
Opublikowano 4 Marca 201313 l Do mnie właśnie idą carbony z RS5 A przy okazji parę innych gratów Pochwalę się jak będą na pokładzie A w komplecie od A5 jest też listwa w kokpit, czy A5/S5 nie ma ? w A5 na desce jest pusto tyko znaczek Audi albo Quattro No właśnie pod nasze A4 to trzeba było by tą jedną dokupić, a z karbonową pojedynczą mógł by być problem.
Opublikowano 4 Marca 201313 l no i te z drzwi też z A5 by chyba nie pasowały.. ze Sportbacka chyba też nie z tego co pamiętam jak alvaro pisał
Opublikowano 4 Marca 201313 l Listwy dekory z sportbacka pasują bo mam u siebie założone w A4. Nie pasują tylko te wypełnienia z tkaniną, przynajmniej mają inny numer 8T, ktoś gdzieś pisał ze da się założyć i na pewno sprawdzę to wkrótce. Poza tym Pasuje tylna kratka głośnika wysokotonowego drzwi i przednia głośnika średnio-niskotonowego drzwi.. Tylna dolna jest inna.
Opublikowano 4 Marca 201313 l Listwy dekory z sportbacka pasują bo mam u siebie założone w A4. Nie pasują tylko te wypełnienia z tkaniną, przynajmniej mają inny numer 8T, ktoś gdzieś pisał ze da się założyć i na pewno sprawdzę to wkrótce.Poza tym Pasuje tylna kratka głośnika wysokotonowego drzwi i przednia głośnika średnio-niskotonowego drzwi.. Tylna dolna jest inna. Masz rację, listwy na pewno pasują, u siebie też mam czarne piano ze sportbacka A5, dokupiłem tylko w kokpit z napisem quattro:wink: ---------- Post dopisany at 16:26 ---------- Poprzedni post napisany at 16:22 ---------- Pasuje teraz aby ktos wkleił kodowanie z klimatronika jeszcze Tu jest w MCE 09 http://img692.imageshack.us/img692/4868/68039330j.jpg Grześ, jeszcze schemata jakbyś wrzucił, będę rezał Grzegorz, przypominam się ze schematem czujnika jakości powietrza:hi:jakbyś miał chwilkę......
Opublikowano 4 Marca 201313 l Ja mam u mnie: 8T0 035 729N- czyli nici z TV:kwasny: a komfort mam: 8K0 907 064 DQ i teraz moje pytanie czy to obsłuży automatyczną klapę? ---------- Post dopisany at 19:40 ---------- Poprzedni post napisany at 19:30 ---------- Dobra już wiem, że klapę mi obsłuży czyli będę potrzebował tylko zamek, przycisk, silniki i wiązkę i można działać
Opublikowano 4 Marca 201313 l Panowie, który rozrząd wybrać? ROZRZĄD POMPA WODY AUDI A4 A5 2.0 TDI CR CAHA CAHB (3066286808) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ROZRZĄD POMPA WODY AUDI A6 Q5 2.0 TDI CR CAHA CAHB (2999408093) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ROZRZĄD POMPA WODY AUDI A4 A5 2.0 TDI CR CAHA CAHB (3066358757) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ROZRZĄD - AUDI A4 A6 Q5 VW GOLF VI - 2.0 TDI CR (3045627422) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. brał już ktoś od tego gościa co za 999 sprzedaje? dziwnie z tą kaucją jest..
Opublikowano 5 Marca 201313 l Autor Ten gosc z Aukcji podprowadził mi fotele z S4 Mialbym u siebie te listwy To w końcu nie ucierpiały w transporcie czy tam nie spadły z lawety ??
Opublikowano 5 Marca 201313 l Panowie, który rozrząd wybrać?ROZRZĄD POMPA WODY AUDI A4 A5 2.0 TDI CR CAHA CAHB (3066286808) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ROZRZĄD POMPA WODY AUDI A6 Q5 2.0 TDI CR CAHA CAHB (2999408093) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ROZRZĄD POMPA WODY AUDI A4 A5 2.0 TDI CR CAHA CAHB (3066358757) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ROZRZĄD - AUDI A4 A6 Q5 VW GOLF VI - 2.0 TDI CR (3045627422) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. brał już ktoś od tego gościa co za 999 sprzedaje? dziwnie z tą kaucją jest.. pomoże ktoś? zwłaszcza zastanawiam się nad tym z pompą HEPU. z tego co czytałem to te pompy mają raczej dobre opinie..
Opublikowano 5 Marca 201313 l Ten gosc z Aukcji podprowadził mi fotele z S4 Mialbym u siebie te listwy To w końcu nie ucierpiały w transporcie czy tam nie spadły z lawety ?? Handlarz/kretacz nie z tej ziemi Jak mozna taki kit wciskać........nie wiem po co , wystraczyło powiedzieć ze SPRZEDANE
Opublikowano 5 Marca 201313 l Ten gosc z Aukcji podprowadził mi fotele z S4 Mialbym u siebie te listwy To w końcu nie ucierpiały w transporcie czy tam nie spadły z lawety ?? Handlarz/kretacz nie z tej ziemi Jak mozna taki kit wciskać........nie wiem po co , wystraczyło powiedzieć ze SPRZEDANE i ja dlatego też nie kupiłem od niego s-line stołków choć cena była kusząca - 2500 z przesyłką
Opublikowano 5 Marca 201313 l Ten gosc z Aukcji podprowadził mi fotele z S4 Mialbym u siebie te listwy To w końcu nie ucierpiały w transporcie czy tam nie spadły z lawety ?? Handlarz/kretacz nie z tej ziemi Jak mozna taki kit wciskać........nie wiem po co , wystraczyło powiedzieć ze SPRZEDANE Przydało by się gdzieś stworzyć taka listę sprzedających skurczybyków co to mają wybujałe fantazje. Ja w ostatnim czasie trafiłem dwóch, jeden nieszkodliwy bo tylko nie dotarł towar za pobraniem ( podobnie jak Twoje fotele ) ale ten drugi typowo sprzedaje przedmiot pod innymi fotami, skończyło się nieprzyjemnie negatywy i moja strata paru stówek. MASAKRA Z TAKIMI TYPAMI.
Opublikowano 5 Marca 201313 l Panowie, który rozrząd wybrać?ROZRZĄD POMPA WODY AUDI A4 A5 2.0 TDI CR CAHA CAHB (3066286808) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ROZRZĄD POMPA WODY AUDI A6 Q5 2.0 TDI CR CAHA CAHB (2999408093) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ROZRZĄD POMPA WODY AUDI A4 A5 2.0 TDI CR CAHA CAHB (3066358757) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ROZRZĄD - AUDI A4 A6 Q5 VW GOLF VI - 2.0 TDI CR (3045627422) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. brał już ktoś od tego gościa co za 999 sprzedaje? dziwnie z tą kaucją jest.. napisz do mnie pw
Opublikowano 5 Marca 201313 l Mam na sprzedaz składane lusterka ,pod Pamieć 16 PIN (14 przewodów) dodatkowo przełacznik w tapicerce drzwi oraz plastikowa raczka .