Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Staszek, widze, ze masz porownanie: 3.0 z i bez wirusa, mozesz cos napisac? zadowolony z remapu?

Odczuwalna roznica z A5?

• Odpowiedzi 34,8 tys.
  • Wyświetleń 2,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Mam w swojej lampce w podsufitce jeden mikrofon, przy wymianie na nową zauważyłem że są dwa, przynajmniej tak wygląda, chociaż jeden ma inny kolor. Co to jest, czy to jakiś dodatkowy mikrofon ?

W kostce u mnie są 2 przewody a w nowej 4. Co można z tym zrobić ?

5068e0f47a07f5eemed.jpg

Opublikowano
Do mnie właśnie idą carbony z RS5 :)

A przy okazji parę innych gratów ;)

Pochwalę się jak będą na pokładzie :)

A w komplecie od A5 jest też listwa w kokpit, czy A5/S5 nie ma ?

---------- Post dopisany at 14:34 ---------- Poprzedni post napisany at 14:32 ----------

Wszystko zalezy jaki masz Sound System w aucie :wink:

No właśnie, jaki ja mam sound system ... he tego nigdy nie wiem jak to nazwać. Wyświetlacz czerwony, MMI i nawigacja monochromatyczna, bez subwoofera. To coś można po tym zidentyfikować ?

Opublikowano

Hmmm z poziomu panelu MMI mogę uruchamiac funkcję GALA i działa, o ile jest to to o czym myślę, czyli automatyczna regulacja głośności.

Opublikowano

w A5 na desce jest pusto :wink: tyko znaczek Audi albo Quattro - tak, jak na poniższym foto z mojego auta:

img1331c.jpg

Opublikowano

w A5 na desce jest pusto :wink: tyko znaczek Audi albo Quattro

No właśnie pod nasze A4 to trzeba było by tą jedną dokupić, a z karbonową pojedynczą mógł by być problem.

Opublikowano

no i te z drzwi też z A5 by chyba nie pasowały.. ze Sportbacka chyba też nie z tego co pamiętam jak alvaro pisał :eusathink:

Opublikowano

Listwy dekory z sportbacka pasują bo mam u siebie założone w A4. Nie pasują tylko te wypełnienia z tkaniną, przynajmniej mają inny numer 8T, ktoś gdzieś pisał ze da się założyć i na pewno sprawdzę to wkrótce.

Poza tym Pasuje tylna kratka głośnika wysokotonowego drzwi i przednia głośnika średnio-niskotonowego drzwi.. Tylna dolna jest inna.

Opublikowano
Listwy dekory z sportbacka pasują bo mam u siebie założone w A4. Nie pasują tylko te wypełnienia z tkaniną, przynajmniej mają inny numer 8T, ktoś gdzieś pisał ze da się założyć i na pewno sprawdzę to wkrótce.

Poza tym Pasuje tylna kratka głośnika wysokotonowego drzwi i przednia głośnika średnio-niskotonowego drzwi.. Tylna dolna jest inna.

Masz rację, listwy na pewno pasują, u siebie też mam czarne piano ze sportbacka A5, dokupiłem tylko w kokpit z napisem quattro:wink:

---------- Post dopisany at 16:26 ---------- Poprzedni post napisany at 16:22 ----------

Pasuje teraz aby ktos wkleił kodowanie z klimatronika jeszcze :eusathink:

Tu jest w MCE 09

http://img692.imageshack.us/img692/4868/68039330j.jpg

Grześ, jeszcze schemata :decayed: jakbyś wrzucił, będę rezał:wink:

Grzegorz, przypominam się ze schematem czujnika jakości powietrza:hi:jakbyś miał chwilkę......:wink:

Opublikowano

Ja mam u mnie:

8T0 035 729N- czyli nici z TV:kwasny:

a komfort mam:

8K0 907 064 DQ i teraz moje pytanie czy to obsłuży automatyczną klapę?

---------- Post dopisany at 19:40 ---------- Poprzedni post napisany at 19:30 ----------

Dobra już wiem, że klapę mi obsłuży czyli będę potrzebował tylko zamek, przycisk, silniki i wiązkę i można działać:wink:

Opublikowano
  • Autor
Ten gosc z Aukcji podprowadził mi fotele z S4 :wink:

Mialbym u siebie te listwy :decayed:

To w końcu nie ucierpiały w transporcie czy tam nie spadły z lawety ?? :whistling::decayed:

Opublikowano

To w końcu nie ucierpiały w transporcie czy tam nie spadły z lawety ?? :whistling::decayed:

Handlarz/kretacz nie z tej ziemi :facepalm:

Jak mozna taki kit wciskać........nie wiem po co , wystraczyło powiedzieć ze SPRZEDANE :doh:

Opublikowano

Jak mozna taki kit wciskać........nie wiem po co , wystraczyło powiedzieć ze SPRZEDANE :doh:

i ja dlatego też nie kupiłem od niego s-line stołków choć cena była kusząca - 2500 z przesyłką :facepalm:

Opublikowano

Przydało by się gdzieś stworzyć taka listę sprzedających skurczybyków co to mają wybujałe fantazje. Ja w ostatnim czasie trafiłem dwóch, jeden nieszkodliwy bo tylko nie dotarł towar za pobraniem ( podobnie jak Twoje fotele ) ale ten drugi typowo sprzedaje przedmiot pod innymi fotami, skończyło się nieprzyjemnie negatywy i moja strata paru stówek. MASAKRA Z TAKIMI TYPAMI.:facepalm:

Opublikowano

Mam na sprzedaz składane lusterka ,pod Pamieć 16 PIN (14 przewodów) :wink: dodatkowo przełacznik w tapicerce drzwi oraz plastikowa raczka .