Opublikowano 3 Marca 201313 l Jutro podjade. Dzieki Grzes. PS: Audi jest wierne jak pies, pierwsza awaria dokladnie w momencie gdy moge juz smigac skuterem (od pierwszego marca) i uruchomilem Californie na lato. Wczesniej nie zawiodl, wiedzial, kiedy przejsc w tryb serwis. Dobry audik.
Opublikowano 3 Marca 201313 l Czy zastosowanie tego ustrojstwa ma sens w połączeniu z MMI3G? http://www.audi.co.uk/accessories-searcher/displayImage.do?imageId=15315&metaId=15314 8P0051440A
Opublikowano 3 Marca 201313 l Mam problem po wymianie telefonu.MMI 2 niespolszczone i do tej pory przy Nokia E6 wszystko było ok. Aktualnie HTC one x (android) i też wszystko ok poza jednym a mianowicie przy połączeniu przychodzącym jest dzwonek w telefonie ten ustawiony, choć powinien on być tylko w aucie a w aucie równolegle jakiś cholernie głośny brrrrrrrrr. Jak to zmienić by w aucie był dzwonek ustawiony w telefonie? Pozdrawiam No właśnie u mnie to samo, stara Nokia łączyła się bez problemu a dzwonek ustawiony rozbrzmiewał w głośnikach, nowy Samsung z Androidem tak jak wyżej opisuje tomaszoo nie przenosi dźwięku dzwonka. Poza tym przy dłuższej rozmowie zawsze się po kilku minutach rozłączy na kilkanascie sekund, po czym ponownie się połączy z Audi i tak potrafi kilka razy. Nie da spokojnie pogadać dziad koreański he. Wie ktoś o co kaman ... Jeszcze jedno, przy wyborze numeru sygnał oczekiwania biiiiiip, biiiiiip jest bardzo głośny w stosunku do ustawionej głośności rozmowy, da się to gdzieś jakoś zmienić, tak aby osobno ustawić głośność tego sygnału i osobno głośność rozmowy ?? mumen może tu coś się wyjaśni: http://a4-klub.pl/multimedia-komputery-gry-hi-fi-tv-foto-telefonia-internet-gadgety-122/android-188723/index57.html
Opublikowano 3 Marca 201313 l Panowie...da sie zrobic tak, aby gniazdo zapalniczki dzialalo bez wlaczenia stacyjki?
Opublikowano 3 Marca 201313 l Panowie...da sie zrobic tak, aby gniazdo zapalniczki dzialalo bez wlaczenia stacyjki? Nie wiem czy z poziomu softu da sie cos zrobic, mnie sie nie udalo. Fizycznie wystarczy podac stale +12V (T30) (najlepiej przez przelacznik) na cewke odpowiedniego przekaznika w bagazniku
Opublikowano 4 Marca 201313 l ori od S4? nie wiem, ale mogę być chętny jeśli takowe masz i jeśli podejdą do mnie a tak serio to na allegro widzę 200-300zł sztuka
Opublikowano 4 Marca 201313 l od S4? nie wiem, ale mogę być chętny jeśli takowe masz Tak S4 RS4 obudowy po 2010 roku ( te mniejsze )
Opublikowano 4 Marca 201313 l jakbyś nie mógł mieć większych a tak serio to zastanawiałem się czy nie wymienic lusterek na mniejsze... bo te duże wyglądają strasznie jak je porównasz? a cena to jak pisałem, 200-300 zł sztuka na allegro.
Opublikowano 4 Marca 201313 l Ja zmieniałem na te mniejsze fajniej sie składają Ja też, za satynowe nakładki płaciłem po 350, ale z jakiś rok temu:wink: ---------- Post dopisany at 08:57 ---------- Poprzedni post napisany at 08:56 ---------- A4 8K B8 A5 5D LISTWY KARBON KARBONY SLINE DEKORY (3074395639) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Może ktoś będzie chętny cena trochę wysoka, ale.....
Opublikowano 4 Marca 201313 l Ten gosc z Aukcji podprowadził mi fotele z S4 Mialbym u siebie te listwy
Opublikowano 4 Marca 201313 l Spóźniłeś się Grześ ? ja fotele S4 czarno białe wyrwałem za niezłą cene z Darłowa 6500, swoje całe czarne (angole) S4 sprzedałem za 6200 do Niemcowni:wink:
Opublikowano 4 Marca 201313 l Ja zmieniałem na te mniejsze fajniej sie składają Ja też, za satynowe nakładki płaciłem po 350, ale z jakiś rok temu:wink: ---------- Post dopisany at 08:57 ---------- Poprzedni post napisany at 08:56 ---------- A4 8K B8 A5 5D LISTWY KARBON KARBONY SLINE DEKORY (3074395639) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Może ktoś będzie chętny cena trochę wysoka, ale..... jest Gość na forum który ORI listwy przerabia na carbon. koszt około 1000 z ramkami zegarów. były w ogóle listwy Crabon bez napisu ?
Opublikowano 4 Marca 201313 l Ja zmieniałem na te mniejsze fajniej sie składają Ja też, za satynowe nakładki płaciłem po 350, ale z jakiś rok temu:wink: ---------- Post dopisany at 08:57 ---------- Poprzedni post napisany at 08:56 ---------- A4 8K B8 A5 5D LISTWY KARBON KARBONY SLINE DEKORY (3074395639) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Może ktoś będzie chętny cena trochę wysoka, ale..... jest Gość na forum który ORI listwy przerabia na carbon. koszt około 1000 z ramkami zegarów. były w ogóle listwy Crabon bez napisu ? Chyba nie było a przynajmniej nie spotkałem się do tej pory
Opublikowano 4 Marca 201313 l Panowie...da sie zrobic tak, aby gniazdo zapalniczki dzialalo bez wlaczenia stacyjki? Nie wiem czy z poziomu softu da sie cos zrobic, mnie sie nie udalo. Fizycznie wystarczy podac stale +12V (T30) (najlepiej przez przelacznik) na cewke odpowiedniego przekaznika w bagazniku chodzi o glowny gniazdo 12V - fajnie by bylo jakby sie to dalo zrobic. Poki co nie znalazlem, ani zadnego kodowania, ani innego sposobu wlaczenia tego. W a3 kolega ma, i mu dziala normalnie, wiec na pewno jest jakis sposob
Opublikowano 4 Marca 201313 l w A3 też miałem. a to tylko dlatego, że nie miałem pakietu dla palących i zamiast zapalniczki było gniazdo
Opublikowano 4 Marca 201313 l W sumie nienajgorzej sie stalo, ze to G450. Balem sie, ze DPF niedomaga, a tu sie okazuje, ze ma 0,21 l sadzy wiec chyba jeszcze posmiga. Pytalem w berlinskim aso - 65 jurkow, tyle, ze na ebayu sprzedaja oryginaly po 41... Ustalam numer czesci z jednym sprzedawca i zamawiam. NEU Audi Differenzdrucksensor DPF Sensor A3 A4 A6 TT G450 Drucksensor Filter | eBay Gdyby ktos mial akurat otwarty katalog i mogl potwierdzic numer.. A4 '08 silnik CAPA... Zrobie fotki przy wymianie i opisze dla potomnych.
Opublikowano 4 Marca 201313 l Do mnie właśnie idą carbony z RS5 A przy okazji parę innych gratów Pochwalę się jak będą na pokładzie