Opublikowano 12 Kwietnia 201313 l Panowie trzymajcie kciuki, właśnie moje B8 walczy z Aligatorem Seria 256KM 543 NM niezle, chyba jedno z mocniejszych jaki przebieg ma auto? 41 tys. Aligator twierdzi, że mocniejszej serii nie miał. no bo nie mial gratulacje!!! cos z mechanicznych modow poszlo, czy tylko sam program?
Opublikowano 12 Kwietnia 201313 l Wie ktoś jakie jest oznaczenie bluetootha na wlepie? Będzie takie same w c6? Sent from Rns-e 2010
Opublikowano 12 Kwietnia 201313 l wooow super, raportuj ja sie wstepnie ustawiam do compsportu w Lodzi, ale mysle, ze u mnie te kunie sporo slabsze no i przebieg mam sporo wiekszy 125kkm juz... jaki masz silnik? CAPA? wrzucil bys ile taka przyjemnosc u A Cie wyniesie..
Opublikowano 12 Kwietnia 201313 l Wie ktoś jakie jest oznaczenie bluetootha na wlepie? Będzie takie same w c6?Sent from Rns-e 2010 u mnie jest 9ZX
Opublikowano 12 Kwietnia 201313 l "u mnie" jest 9ZJ - Car phone installation ale to chyba tylko telefon w podloketniku:whistling: MMI 2G high moze ma bluetootha w standardzie, módlmy sie:whistling:
Opublikowano 12 Kwietnia 201313 l MMI 3G ma bluetooth w standardzie nie ma ...ja mam 3G+ i dodatkowo trzeba było brać pozycję z konfiguratora - oczywiście moduł czy tak czy tak jest tylko trzeba odblokować
Opublikowano 12 Kwietnia 201313 l MMI 3G ma bluetooth w standardzie nie ma ...ja mam 3G+ i dodatkowo trzeba było brać pozycję z konfiguratora - oczywiście moduł czy tak czy tak jest tylko trzeba odblokować nawet jak nie wezmiesz opcji z konfiguratora, to mozesz bluetooth odblokowac w zielonym MMI- i dziala:wink:
Opublikowano 12 Kwietnia 201313 l No to trza bedzie modzic To szykuj duzo funciaków Az tak duzo chyba nie co?? Opis widzialem to chyba nie ma az tak duzo roboty, a jak mam ori telefon to mikrofon jest juz w suficie nie?
Opublikowano 12 Kwietnia 201313 l No to trza bedzie modzic To szykuj duzo funciaków Az tak duzo chyba nie co?? Opis widzialem to chyba nie ma az tak duzo roboty, a jak mam ori telefon to mikrofon jest juz w suficie nie? Pierwsze kup auto a pózniej będziesz modził To nie B6 tam potrzeba swiatłowodu
Opublikowano 12 Kwietnia 201313 l No to trza bedzie modzic To szykuj duzo funciaków Az tak duzo chyba nie co?? Opis widzialem to chyba nie ma az tak duzo roboty, a jak mam ori telefon to mikrofon jest juz w suficie nie? Ty ale jesteś "Pindol" panikarz. Ja też miałem tele. w podłokietniku i blue też był
Opublikowano 12 Kwietnia 201313 l MMI 3G ma bluetooth w standardzie nie ma ...ja mam 3G+ i dodatkowo trzeba było brać pozycję z konfiguratora - oczywiście moduł czy tak czy tak jest tylko trzeba odblokować nawet jak nie wezmiesz opcji z konfiguratora, to mozesz bluetooth odblokowac w zielonym MMI- i dziala:wink: toc napisałem tak
Opublikowano 12 Kwietnia 201313 l No to trza bedzie modzic To szykuj duzo funciaków Az tak duzo chyba nie co?? Opis widzialem to chyba nie ma az tak duzo roboty, a jak mam ori telefon to mikrofon jest juz w suficie nie? Pierwsze kup auto a pózniej będziesz modził To nie B6 tam potrzeba swiatłowodu Ja lubie na odwrot, najpierw rzeczy do modzenia a pozniej auto :grin: ---------- Post dopisany at 15:01 ---------- Poprzedni post napisany at 15:01 ---------- No to trza bedzie modzic To szykuj duzo funciaków Az tak duzo chyba nie co?? Opis widzialem to chyba nie ma az tak duzo roboty, a jak mam ori telefon to mikrofon jest juz w suficie nie? Ty ale jesteś "Pindol" panikarz. Ja też miałem tele. w podłokietniku i blue też był Toz ja nie panikuje, pytam grzecznie
Opublikowano 12 Kwietnia 201313 l Poniżej zamieszczam mój wykres Teraz zmiana hamulców z przodu, jaką markę tarcz i klocków polecacie (345mm)?