Opublikowano 18 Czerwca 201313 l Panowie, czy na pompie ABS/sterownik ESP w A4 B8 jest CP? z tego co wyczytałem to jest A jednak nie ma Post WRC "Nie jestem pewny na 100% ale jezeli chodzi o Ochrone Komponentu w sterowniku to mam info ze potrzeba tylko LOGIN (kod wejsciowy) Security Access ." "Znamy go ..... znamy go 61378 :)" reszta w tym wątku RKA czyli TPMS
Opublikowano 18 Czerwca 201313 l Co potrzeba zeby wrzucić kiere poliftową do b8?---------- Post dopisany at 00:52 ---------- Poprzedni post napisany at 00:49 ---------- Potrzebuje nr lewego (Patrz foto) mocowania słonecznika S-line Nie dodałem Foty W tej aukcji jest ---> DASZEK PRZECIWSŁONECZNY AUDI S-LINE A4, A5, Q5 8K0 (3332927543) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. lewe mocowanie
Opublikowano 18 Czerwca 201313 l Panowie, czy na pompie ABS/sterownik ESP w A4 B8 jest CP? z tego co wyczytałem to jest A jednak nie ma Post WRC "Nie jestem pewny na 100% ale jezeli chodzi o Ochrone Komponentu w sterowniku to mam info ze potrzeba tylko LOGIN (kod wejsciowy) Security Access ." "Znamy go ..... znamy go 61378 :)" reszta w tym wątku RKA czyli TPMS No to dobrze, pompa pod Hill Assist i monitorowanie ciśnienia zamówiona , nowe koła też już jadą i parę innych gratów Tylko cholerna klima mnie dobija... Nic, w czwartek w PL to podjadę do jakiśch magików i niech patrzą...
Opublikowano 18 Czerwca 201313 l Panowie, czy na pompie ABS/sterownik ESP w A4 B8 jest CP? z tego co wyczytałem to jest A jednak nie ma Post WRC "Nie jestem pewny na 100% ale jezeli chodzi o Ochrone Komponentu w sterowniku to mam info ze potrzeba tylko LOGIN (kod wejsciowy) Security Access ." "Znamy go ..... znamy go 61378 :)" reszta w tym wątku RKA czyli TPMS No to dobrze, pompa pod Hill Assist i monitorowanie ciśnienia zamówiona , nowe koła też już jadą i parę innych gratów Tylko cholerna klima mnie dobija... Nic, w czwartek w PL to podjadę do jakiśch magików i niech patrzą... nom ta klima w b8 cos szwankuje na potęge, ale potomni bedą mieli łatwiej
Opublikowano 19 Czerwca 201313 l Klime trzeba sprawdzac raz w roku dobić czynnika oraz oleju . Usterki z niczego raczej sie nie biorą
Opublikowano 19 Czerwca 201313 l Klime trzeba sprawdzac raz w roku dobić czynnika oraz oleju .Usterki z niczego raczej sie nie biorą Grzesiu, gdybym nie dbał to miałbym do siebie pretensje. Czasami jednak złośliwość rzeczy martwych wychodzi...
Opublikowano 21 Czerwca 201313 l potrzebuje nr części 18,19,20 albo przynajmniej 18 z linku http://www.jimellisaudiparts.com/images/parts/Audi/fullsize/620805000.jpg
Opublikowano 22 Czerwca 201313 l myślałem, że zakoduję sobie otwieranie i zamykanie szyb z pilota, a tu d*pa.. vcds nie przyjmuje kodowania tak samo nie działa mi wentylacja
Opublikowano 22 Czerwca 201313 l myślałem, że zakoduję sobie otwieranie i zamykanie szyb z pilota Serio tego nie masz? Myślałem ze to wszystkie audi maja w standardzie:eusathink: ____________ Może mi ktoś sprawdzić w ETKA czy pompa hamulcowa i servo maja taki sam numer w 2.0 tfsi jak w S4? Z góry wielkie dzięki:wink:
Opublikowano 22 Czerwca 201313 l U mnie też to jest a wątpię żeby ktoś coś kodował wcześniej. Jak przytrzymam dłużej guzik od otwierania/zamykania to uchyla/domyka
Opublikowano 22 Czerwca 201313 l myślałem, że zakoduję sobie otwieranie i zamykanie szyb z pilota, a tu d*pa.. vcds nie przyjmuje kodowania tak samo nie działa mi wentylacja dziwne... ja w mojej gołej b6 to mialem...
Opublikowano 22 Czerwca 201313 l U mnie domykanie było wyłączone, ale jak dobrze pamietam uruchomiłem z Menu CAR MMI Grzebałeś tam Jędrek?
Opublikowano 22 Czerwca 201313 l Potrzebuje schematu połączeń klimątronika 3 strefowego, deski pospadały, nagrzewnica 3 strefa juz siedzi ale jeszcze potrzebuje schematy połączeń tych dodatkowych czujnikow... Please! iPad Tapatalk HD
Opublikowano 23 Czerwca 201313 l myślałem, że zakoduję sobie otwieranie i zamykanie szyb z pilota Serio tego nie masz? Myślałem ze to wszystkie audi maja w standardzie:eusathink: nie ma :facepalm: bezsens totalny.. niby fajnie wyposażone auto, a takiej pierdoły brakuje U mnie domykanie było wyłączone, ale jak dobrze pamietam uruchomiłem z Menu CAR MMI Grzebałeś tam Jędrek? w MMI nie grzebałem, dzięki za radę.. będę musiał spojrzeć
Opublikowano 23 Czerwca 201313 l czy zderzak tylny z polifta avant da się założyć do przedlifta?? Tak, tylko ślizgi musisz zmienic
Opublikowano 23 Czerwca 201313 l U mnie domykanie było wyłączone, ale jak dobrze pamietam uruchomiłem z Menu CAR MMI Grzebałeś tam Jędrek? już działa, dzięki za radę! nie pomyślałem o MMI, od razu podpiąłem VCDS'a :grin: ale wentylacja mi nie działa jutro zamówię chyba lepszego vcds'a to może wtedy pójdzie