Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wejdz na strone thule :) mają fajna wizualizację A4 z boxami ;)

• Odpowiedzi 34,8 tys.
  • Wyświetleń 2,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor
Chociaż nie powiem przednie PDC kusi, może by wreszcie rogi zderzaka nie było obtłuczone hehe.

c**jowej baletnicy to i majtki w d*pę cisną... :whistling::decayed:

Opublikowano

To teraz pytanie na wagę złota. Jak zdjąć pierd... klej z ozdobnych listw progowych ...?? Skrobie już to godzinę i nie mam nawet jednej krótkiej zrobione.

---------- Post dopisany at 21:16 ---------- Poprzedni post napisany at 21:15 ----------

Chociaż nie powiem przednie PDC kusi, może by wreszcie rogi zderzaka nie było obtłuczone hehe.

Co tam Cie w d*pę ciśnie Gangreno ... ?? :wink:

Opublikowano

Chłopy podrzucam ponownie https://www.facebook.com/photo.php?fbid=374381689357610&set=a.374308852698227.1073741877.158991797563268&type=1&theater kliknijcie i polubcie jak mozecie! biore udział w konkursie na detaling i bije się o 1wsze miejsce z e36... miłobyłoby wygrać z waszym poparciem... moja wielka prosba kliknijcie i polubcie jak mozecie to i udostepnijcie zawsze to szansa na pare lajkow wiecej... bede baaardzo wdzieczny

Opublikowano
To teraz pytanie na wagę złota. Jak zdjąć pierd... klej z ozdobnych listw progowych ...?? Skrobie już to godzinę i nie mam nawet jednej krótkiej zrobione.

---------- Post dopisany at 21:16 ---------- Poprzedni post napisany at 21:15 ----------

Co tam Cie w d*pę ciśnie Gangreno ... ?? :wink:

ja bym na początek podgrzał suszarką i próbował ściągnąć ewentualnie wrzucił listwę do wrzątku. Można też sprobować psiknąć np preparatem z detalingu :) na smołę gumę itp

Opublikowano

Kurcze, próbowałem opalarka podgrzewać, robi się plastelina ciągnie się listwa się wygina a nie chce puścić. Jedynie mechanicznie złazi ale to strasznie mozolne.

Opublikowano

weż szlifierke :kox:

Opublikowano
  • Autor

Skrobak i jechane... przerabiałem to nie raz... żmudne ale inaczej się nie da.... :doh:

Opublikowano

Hmmm, a dziś byłem w takim, żebym to wiedział. Póki co zaostrzyłem brzeszczot taki wąski od czoła, idzie to dość, co chwilę w płyn do naczyń żeby był poślizg i jazda :)

---------- Post dopisany at 23:01 ---------- Poprzedni post napisany at 22:16 ----------

No to zerwane, ufff, ale od 20 do 23 trzy godziny, masakra :kwasny:

Opublikowano

w/w sprzetem przy zmianie listew w b6 na s-line, zajeło mi całosć z przyklejeniem niecałe 1,5 godz.

---------- Post dopisany at 23:33 ---------- Poprzedni post napisany at 08:25 ----------

Powiedzmy , ze taki gadzet chciałbym miec, co potrzebne do tego zeby zagrał przy mmi 2g ?

Audi A4 8K9 B8 głośnik głośniki subwoofer (3491341344) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Opublikowano

8K0411309N

stabilizator z S4 czy RS4 ? 8K0411309N

Opublikowano
RS4 :wink: dodatkowo gumy i obejmy do wymiany

obejmy sa te same

Opublikowano

Super :wink: efekt jest mega :wink:

Ja chyba pójdę w czarne piano z polifta lub sam polakieruje tylko te ramki wokoło zegarów bo te ramki z S5 samego licznika jakoś mi sie nie do końca widzą przynajmniej w Moim B8 :)