Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na pewno nie da rady jakoś tego wcisnąć ;>

• Odpowiedzi 34,8 tys.
  • Wyświetleń 2,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

alvaro kiedyś pisał, że miał problem żeby wsadzić wydech do E-klasy kombi.. a porównaj sobie B8 Avant i E-klasę kombi :whistling: mój wydech jechał w transporterze t4 w taki sposób:

zdjcieg.jpg

Opublikowano

No to chyba trzeba będzie założyć bagażnik na dach jutro :naughty: i pasami to jakoś przymocować

Opublikowano

Doradzicie teraz Panowie co kupić, bo s-line uzywki to jak igła w stogu siana, nie chce mega sztywnej i duzego obniżenia, taki s-line byłby super, jest coś zastępczego?

Opublikowano
Doradzicie teraz Panowie co kupić, bo s-line uzywki to jak igła w stogu siana, nie chce mega sztywnej i duzego obniżenia, taki s-line byłby super, jest coś zastępczego?

Moze eibach pro kit?

Opublikowano

a Eibach Pro Kit? z tego co kojarzę to np. Miron ma założone

Opublikowano

a powiedzcie mi jak teraz mam 1BE s-line to można na to założyć same sprężyny H&R tak żeby to miało ręce i nogi ? i żeby amory nie cierpiały ?

Opublikowano

Ktoś potrzebuje?

kabel.jpg

Opublikowano
a powiedzcie mi jak teraz mam 1BE s-line to można na to założyć same sprężyny H&R tak żeby to miało ręce i nogi ? i żeby amory nie cierpiały ?

Nie chcesz sprzedać :naughty:

Mógłby kroś spojrzeć w Etke, jakie są numery dla 1be 3.0Tdi a 1be 2.0Tdi ?

Opublikowano

Nie chcesz sprzedać :naughty:

Mógłby kroś spojrzeć w Etke, jakie są numery dla 1be 3.0Tdi a 1be 2.0Tdi ?

Tutaj różnicy raczej nie będzie

Opublikowano

No jak nie bedzie, kupiłem 1BE od kolegi z forum, złożyłem do siebie i auto stoi jakby miało wystartować w kosmos...

Może ktos to sprawdzic please:eusathink:

Opublikowano
Pany włożę do avanta b8 wydech od 3.0tdi ? ktoś już może przewoził takie cuś ? :kox:

Jak od A4 albo od A5 to włożysz, ja mam u siebie w sedanie od A5 3.0, pasuje bez problemu. Avant się nie różni od sedana jeśli chodzi o wydech.

Chodziło mu o transport :wink:

Opublikowano

Mi kumpel dostawczakiem przywoził, szerokie to jak cholera, bez cięcia to i na dach będzie kiepsko. Najlepiej gdzieś komuś zlecić, giełda towarów i ktoś za 5 dyszek podrzuci wracając z trasy.

Opublikowano
No jak nie bedzie, kupiłem 1BE od kolegi z forum, złożyłem do siebie i auto stoi jakby miało wystartować w kosmos...

Kolego ja mam u siebie założone sprezyny eibach pro kit - 30mm na ori amorkach normalnych. Jeżdżę juz pól roku tak. 5 dni temu amorki s przodu miały sprawność 72 % a pewnie jeżdżą od nowością tj od 2009 roku. Zakładaj eibach będziesz zadowolony.

Opublikowano

Sprawność amorków na stacji diagnostycznej można sobie wsadzić wiesz gdzie:P na 1BA bym nie założył. 1BE i 1BV tak

Opublikowano

Podaj kolor na spezynach :wink:

Opublikowano

Zielony kolor to są jakie ?

Opublikowano

To jakie są kolory ;>?>

Opublikowano

Pomarańczowe kropki są na nich, kolor sprezyn czarny..