Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
oto fotki jak wyglądają u mnie zaslepki samoróbka przez znajomego przy lusterkach gdzie są głośniki z Banga

http://img543.imageshack.us/img543/8837/tu49.jpg

http://img571.imageshack.us/img571/497/jl5c.jpg

Hm, a co w nich jest takiego nadzwyczajnego? U mnie tak wyglądają oryginalne - a nie mam B&O.

Ciekawe :eusathink: ..................daj foto .

Moze ktos u ciebie juz to zrobił :wink: masz tam głosnik ? daj jej numer .

Wg ETKI ta zwykła zaslepka kosztuje 19,50 PLN (innej nie ma) a zas B&O 235 PLN

• Odpowiedzi 34,8 tys.
  • Wyświetleń 2,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ciekawe :eusathink: ..................daj foto .

Moze ktos u ciebie juz to zrobił :wink: masz tam głosnik ? daj jej numer .

Nie ma szans żeby ktoś robił, bo auto było autem firmowym. Nie miało kompletnie nic wprogramowane do komputera z 'fajerwerków' jakie są opisywane na forach.

Załączam zdjęcia zrobione komórką, mało dokładne bo jest ciemno i lepszych na teraz nie zrobię.

photo_1.jpg

photo_2.jpg

photo_3.jpg

Są dwa zdjęcia z prawych drzwi i jedno z lewych abyście mogli sobie ocenić jak to wygląda 'w oryginale'. Niestety bez latarki nie widze głośniczka, więc sprawdzę jutro i dam znać.

Nie udało mi się ściągnąc osłonki żeby Wam numer sprawdzić, a nie chcę na siłę ciągnąć.

ps. przepraszam że wyszły 'do góry nogami'. Nie wiem czemu, może telefon przyświrował z orientacją.

Opublikowano

Hm, a co w nich jest takiego nadzwyczajnego? U mnie tak wyglądają oryginalne - a nie mam B&O.

to jest nazdwyczajnego ze jest tam prześwit bo seryjna kratka jest zaślepiona! a te moje zostały tak przerobione ze jest siatka a co za tym idzie słychac muzykę która się wydobywa w tym miejscu z głośnika czego u Ciebie nie ma!!!!!!

---------- Post dopisany at 20:28 ---------- Poprzedni post napisany at 20:26 ----------

Jak chcesz zobaczyć głośniczek skoro go tam nie ma ? :decayed: No chyba że ktoś to juz przerabiał wcześniej!!!!!

Opublikowano
Spoko poczekamy na lepsze fotki :wink:

Przykro mi, że dałem jakąś tam nadzieję :( Latarka rozświetliła problem. Nigdy nie przykładałem do tego elementu uwagi ... i błędnie założyłem, że to siatka, nawet podpytywałem już kolegi o jakieś 'gwizdki' ... no i se mogę pogwizdać, sam.

Po dobrym podświetleniu jest jak pisze Cuber, zaślepione :( Do tego nie siatka tylko plastik.

Opublikowano

No niestety, też myślałem że u mne jak są dziurki to są na wylot, ale nieeee. Ja do siebie już dorwałem maskownice Banga, tyle że lewa ma okienko na asystenta buuu.

---------- Post dopisany at 22:47 ---------- Poprzedni post napisany at 21:44 ----------

A ma ktoś może dokładkę S-Line na czarno pomalowane ? Wiem że kiedyś był temat ale nie chce mi się przewalać stron w poszukiwaniu. Moja gangrena mam nadzieję w tym tygodniu do odbioru z lakierowania i dokładka zderzaka leci w czarny kolor ale czeka też już nowa srebrna satynowa. No i dylemat pewnie będzie którą założyć.

Opublikowano

Ja też mam w kolor :wink:

tyl.jpg

Opublikowano
Ktory BYTE odpowiada za PDC :wink:

---------- Post dopisany at 20:22 ---------- Poprzedni post napisany at 20:04 ----------

Podpowiedzi w MMI 3G :naughty:

http://www.stemei.de/media/pages/coding/audi_a4_8k/audi_a4_8k_stg5f_infotainment_byte06_menue_standl%C3%BCftung.PNG

Mam Concerta z PDC ale tylko tył więc nie wiem czy Ci pomogę. Poniżej masz screena:

http://s10.postimg.org/od7f27pj9/bez_tytu_u.jpg

A tu nasz ?

Parking Aid Settings active w Bajcie 9 i Bicie 1

Znaczy się, że coś Ci pomógł mój screen? :wink:

Zastanawia mnie coś, skoro mam pdc z tyłu i działa mi także wizualizacja na ekranie to czemu ta opcja jest odhaczona u mnie. Co by zmieniło w radiu, gdybym zaznaczył tę opcje?

Opublikowano
Ja pomalowałem w kolor nadwozia :wink:

Hmm, no to będę przymiarkował, tyle ze ja pomalowałem na czarno a nadwozie mam perła czarna, tak dla małego kontrastu. A nowy jak by nie poszło leży w kartonie.

Opublikowano

A ma ktoś może dokładkę S-Line na czarno pomalowane ? Wiem że kiedyś był temat ale nie chce mi się przewalać stron w poszukiwaniu. Moja gangrena mam nadzieję w tym tygodniu do odbioru z lakierowania i dokładka zderzaka leci w czarny kolor ale czeka też już nowa srebrna satynowa. No i dylemat pewnie będzie którą założyć.

Ja tez lakierowałem :) Jest o Niebo ładniej :)

Opublikowano

Ja też będę malował ale w czarny mat mimo że mam perłę myślę że to lepiej się prezentuje niż tak pod sam kolor lakieru w perle. Ewentualnie plastidipem spróbuję :)

---------- Post dopisany at 22:05 ---------- Poprzedni post napisany at 15:40 ----------

Wie ktoś gdzie można dorwać jakieś fajne pokrowce na koła 19cali ? na allegro max 18cali znalazłem

Opublikowano

Znalazłem lustra 10pin i jeśli 9pin jest niebieski a 10pin jest różowy to są to na 100% lustra składane elektrycznie?

Opublikowano
DSC_1047.jpg
Opublikowano

No dobra to jak ładujemy foty to proszę, A4 made in czajna hahaha, jest moc

45ld.jpg

fk8k.jpg

n9ty.jpg

---------- Post dopisany at 00:08 ---------- Poprzedni post napisany at 00:04 ----------

Ciekawe jakie ma wnętrze, F16-Line :grin:

Opublikowano
:shock3::shock3: :sick3::sick3:
Opublikowano
:grin:
Opublikowano

Pany jest ktoś chętny na lustra z polifta 10+2 pin ?