Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jest bez PDC

---------- Post dopisany at 14:49 ---------- Poprzedni post napisany at 14:47 ----------

B&O też mają ale cena nie mała

głośniki audio zestaw Bang&Olufsen audi a4 8k (3581297639) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

---------- Post dopisany at 14:56 ---------- Poprzedni post napisany at 14:49 ----------

zacisk zaciski hamulcowe hamulce klocki Audi S4 8K (3633553496) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

---------- Post dopisany at 14:59 ---------- Poprzedni post napisany at 14:56 ----------

grubo

ZDERZAK TYŁ TYLNY AUDI RS4 Parktronic (3638475615) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

• Odpowiedzi 34,8 tys.
  • Wyświetleń 2,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jakie potrzebuje wyjmaki by wyciągnąć element MMI z kartami SD i DVD?

Opublikowano

Jak pytałem o kolor pasków na sprezynach 1BE to Grzegorz mi odpisał że fioletowo/szary ma być sprawdziłem dzisiaj te moje i tak na przednich są wszystkie czerwone a na tylnych jakby różowo/szare czyli przednie sprężyny mam z 1BA ?

Opublikowano
Jak pytałem o kolor pasków na sprezynach 1BE to Grzegorz mi odpisał że fioletowo/szary ma być sprawdziłem dzisiaj te moje i tak na przednich są wszystkie czerwone a na tylnych jakby różowo/szare czyli przednie sprężyny mam z 1BA ?

Mam " ba" w garazu, jutro moge ci foto walnac...

Opublikowano

panowie mam pytanie. Kupilem audi a4 b8 i grill ma kolor szary (ciemno szary) a kratki na halogeny sa czarne. Czy to normalne? czy też jakas podmianka była? Jakiego koloru sa grille w audi a4 w serii i czy właśnie kratki halogenów sa w kolorze grila czy sa czarne

Opublikowano

Kratki przy halogenach są czarne ewentualnie mogą mieć ringi wokół halogenów w chromie w wersji S-line a jeśli chodzi o kolory grilla to może być tak jak masz czyli kolor szary kamienny i chromowa obwódka, może też być czarny piano i chromowa obwódka może też być cały czarny jest też grill z wersji S4 jest naprawdę wiele opcji, ale takim standardem jest grill w kolorze szary kamienny z chromową obwódką i kratki przy halogenach czarne ufff, ale się rozpisałem :wink:

---------- Post dopisany at 21:25 ---------- Poprzedni post napisany at 21:25 ----------

Mam " ba" w garazu, jutro moge ci foto walnac...

Byłbym wdzięczny :hi:

Opublikowano

dzięki za szybka odpowiedź

Opublikowano

Wymieniał ktoś ostatnio czujnik parkowania zderzak tył?? Wczoraj zawiozłem "nowy" zderzak (polift) do lakierowania, wymontowałem czujniki parkowania które w nim siedziały(złom)... jeden ze swoich czujników miałem do wymiany, zakupiłem nowy... i teraz pytanie-front czujnika oddać do lakiernika żeby go też trysnął, czy idzie przełożyć ze starego element polakierowany?(w co wątpię :naughty: )

Opublikowano
Wymieniał ktoś ostatnio czujnik parkowania zderzak tył?? Wczoraj zawiozłem "nowy" zderzak (polift) do lakierowania, wymontowałem czujniki parkowania które w nim siedziały(złom)... jeden ze swoich czujników miałem do wymiany, zakupiłem nowy... i teraz pytanie-front czujnika oddać do lakiernika żeby go też trysnął, czy idzie przełożyć ze starego element polakierowany?(w co wątpię :naughty: )

lakierejszyn... nic nie przelozysz:wink:

Opublikowano

jutro ma kłaść klar, więc z rańca wycieczka do Kołobrzegu żeby wszystko w kolor wskoczyło :decayed: dzięki _Gabriel_ !

Opublikowano
jutro ma kłaść klar, więc z rańca wycieczka do Kołobrzegu żeby wszystko w kolor wskoczyło :decayed: dzięki _Gabriel_ !

U kogo to malujesz? Co tam jeszcze rezales ze swoja, dawaj na pv :D

Sent from my GT-N8000 using Tapatalk 4

Opublikowano

Poszło PW :wink:

Opublikowano

Zastanawialem sie wczoraj z kumplem nad DPFem.

W CAPA bez adblue mamy w zasadzie trzy tryby jego oczyszczania:

1 naturalny/pasywny - w trakcie normalnej jazdy w trasie, gdy silnik ma optymalne warunki spalania i sadza sie praktycznie nie wytwarza

2 wymuszony - pali sie lampka filtra - silnik wchodzi w tryb 'normalnego' wypalania wspomagajac ten proces dopalaniem paliwa w filtrze

3 regeneracja - wypalanie serwisowe VAGiem

Dobrze rozumuje?

I teraz: czy mozna wymusic ten drugi tryb w jakis sposob? np VAGiem?

Opublikowano

Panowie czy dyfuzor sline jest w wersji z dziurą na hak?

Opublikowano

Tak z dziurą i bez

Opublikowano

Tak z dziurą i bez

A możesz podać nr tego z dziurą?

Opublikowano

Dysponuje ktoś rozpiską pinów wtyki wzmacniacza?? Pilnie potrzebna...

Opublikowano
Dysponuje ktoś rozpiską pinów wtyki wzmacniacza?? Pilnie potrzebna...

Jak do wzmaka 2G to masz tu:

1 - Terminal 30

2 - Terminal 31

3 - subwoofer w tylnej półce-R157-(+)

4 - Lewy przedni głośnik (+)

5 - Prawy przedni głośnik (+)

6 - Lewy tylny głośnik (+)

7 - Prawy tylny głośnik (+)

8 - Centrum połowie R158-(+)

13 - Magistrala CAN High (Infotainment)

14 - CAN-BUS Low (Infotainment)

15 - subwoofer w tylnej półce-R157-(-)

16 - głośnik lewy przedni (-)

17 - prawy głośnik przedni (-)

18 - Tylny lewy głośnik (-)

19 - Prawy tylny głośnik (-)

20 - centrum połowie R158-(-)

23 - sygnał (+) z prawej strony z tyłu radia-R-

24 - sygnał (+) w tylnej lewej Radio-R-

25 - sygnał (+) tuż przed radio-R-

26 - sygnał (+) z przodu po lewej stronie radia-R-

28 - sygnał (-) z tyłu po prawej stronie radia-R-

29 - sygnał (-) w tylnej lewej Radio-R-

30 - sygnał (-) prawy przód radia-R-

31 - sygnał (-) z przodu po lewej stronie radia-R-

Opublikowano

(...)

23 - sygnał (+) z prawej strony z tyłu radia-R-

24 - sygnał (+) w tylnej lewej Radio-R-

25 - sygnał (+) tuż przed radio-R-

26 - sygnał (+) z przodu po lewej stronie radia-R-

28 - sygnał (-) z tyłu po prawej stronie radia-R-

29 - sygnał (-) w tylnej lewej Radio-R-

30 - sygnał (-) prawy przód radia-R-

31 - sygnał (-) z przodu po lewej stronie radia-R-

genialnie!! :banan: tak 2g. normalnie piwko wiszę :wink: czy gdzieś tutaj mogę wpiąć piny od głośników znajdujących się w bagażniku? Bo to o avant'a chodzi. Do pełnego B&O brakuje mi właśnie tych głośników w bagażniku. Wiązkę suba już mam wyprowadzoną, problem z umieszczeniem go we wnęce koła zapasowego. Pamiętam, że Grzesiek gdzieś tu, na którejś z 277str wątku :naughty: wrzucał fotosy... zostaje poszukać :decayed:

Opublikowano

Jak masz oryginalnego suba to żaden problem 3 mocowania z aso po 5zł i sub przykręcony, a koło wkładasz na górę i dokrecasz.