Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pany, dużo jest filozofii z założeniem fabrycznego alarmu? Opłaci się w ogóle coś takiego robić (w sensie ochrony przed kradzieżą), czy to tylko złudne zabezpieczenie?

• Odpowiedzi 34,8 tys.
  • Wyświetleń 2,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Lepiej coś inne załóż

Opublikowano

Wszystko co fabryczne zabezpiecza słabo ;)

Opublikowano
Pany ma ktoś ten schemat podłączenia przetwornicy 230v ?

Gibons tu masz linka do schematu:

[dwa posty niżej]

Na ostatniej stronie jest przetwornica 230v.

Opublikowano

Mógłbyś mi to wrzucić gdzieś ? nie mogę tam konta założyć a jest wymagane ;/

Opublikowano

Pany ma może ktoś z Was na opylenie boczki tył do avanta z roletkami? Kolor czarny+alkantara.

Opublikowano
Pany ma może ktoś z Was na opylenie boczki tył do avanta z roletkami? Kolor czarny+alkantara.

Mam ale szmata, jak masz stare bez roletek z alcantarą to da się wypełnienie przełożyć, chociaż trochę to zabawy z tym jest. Jak co to pisz na Priv.

Opublikowano

Sorry panowie, że marudzę z tymi alusami ale już mnie nosi żeby założyć coś większego niż 16 cali :wink: a z tej aukcji podejdą żeby nic nie tarło? 19 5X112 AUDI AUDI A8 A7 A6 A5 A4 Q5 PASSAT CC (4132488256) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Opublikowano

Spokojnie podejdzie nie będzie obierać :) jeszcze dystans by się przydał :)

Opublikowano
Sorry panowie, że marudzę z tymi alusami ale już mnie nosi żeby założyć coś większego niż 16 cali :wink: a z tej aukcji podejdą żeby nic nie tarło? 19 5X112 AUDI AUDI A8 A7 A6 A5 A4 Q5 PASSAT CC (4132488256) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

19 w szerokosci 7,5 cala oryginalna audi ???

Opublikowano

To nie jest oryginał. To zamiennik ale produkcji made in germany :) pytanie było czy podejdzie bez obcierania :)

Opublikowano

Strasznie wąskie :/

Opublikowano

Made in Germany to se każdy napisać może, powinie mieć logo Audi jako odlew, nr seryjny zgodny z jednym z fabrycznych. Te z aukcji tona bank nie oryginał. No ale sam wzór ładny, model z A8, gdzieś widziałem takie w oryginale w całkiem dobrej cenie, ale kiedy to było ...

---------- Post dopisany at 00:47 ---------- Poprzedni post napisany at 00:46 ----------

Tu masz oryginały: FELGI ALUMINIOWE KOŁA AUDI A8 4H0 235/50/19 19'' (4126657632) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

---------- Post dopisany at 14:33 ---------- Poprzedni post napisany at 00:47 ----------

Macie Panowie jakiegoś sprawdzonego ubezpieczyciela, takiego co by można było OC i AC opłacić nie za drogo ale żeby było w miarę pewnie. Dotąd miałem PZU ale to trochę kosztowne i każda inna oferta jest niższa, zastanawiam się czy warto tkwić w tym PZU skoro taki jest wybór. Z drugiej strony nie chciał bym jakiegoś ubezpieczenia co by w razie w nie chciało się wypłacić, albo z milionem haczyków na każdą możliwą przygodę.

Opublikowano

Był gdzieś na forum temat o ubezpieczycielach.

Z tego co ludzie piszą w internecie, to właśnie po PZU spodziewałbym się największych problemów przy wypłacie ewentualnego odszkodowania :D

Opublikowano

ile płaciłeś ostatnio? wg mnie pizetju najpewniejsza firma. Ja mam fulla bez amortyzacji OC/AC z dodatkowym ubezpieczeniem na życie (taki był wymóg promocji, 100% 150kPLN) i płaciłem 2200 PLN - generalli

Opublikowano

W zeszłym roku wartość mojego wycenili na około 55 tys zł, składka full AC OC wyliczyli przy pełnych zniżkach 3500 zł, zawsze płaciłem full AC a ostatnio właśnie zdecydowałem się na mini Casco i zapłaciłem 1100 plus OC chyba 660 zł. Mój agent od ubezpieczeń wycenę przedstawił mi dwa dni przed końcem polisy i już nie miałem czasu pomyśleć nad innym ubezpieczycielem, ale 3500 wydało mi się dość sporo.

W tym roku póki co ustaliłem tylko z MBank wartość pojazdu 4400 zł max ( więcej nie można ) full pakiet za składkę roczną 2050 zł. Wszystko przy pełnych zniżkach.

Każdy ubezpieczyciel ma swoje haczyli kruczki itp. PZU w miarę znam i wiem czego się spodziewać a innych nie miałem nigdy więc trudno powiedzieć czym mogą zaskoczyć.

Opublikowano
W zeszłym roku wartość mojego wycenili na około 55 tys zł, składka full AC OC wyliczyli przy pełnych zniżkach 3500 zł, zawsze płaciłem full AC a ostatnio właśnie zdecydowałem się na mini Casco i zapłaciłem 1100 plus OC chyba 660 zł. Mój agent od ubezpieczeń wycenę przedstawił mi dwa dni przed końcem polisy i już nie miałem czasu pomyśleć nad innym ubezpieczycielem, ale 3500 wydało mi się dość sporo.

W tym roku póki co ustaliłem tylko z MBank wartość pojazdu 4400 zł max ( więcej nie można ) full pakiet za składkę roczną 2050 zł. Wszystko przy pełnych zniżkach.

Każdy ubezpieczyciel ma swoje haczyli kruczki itp. PZU w miarę znam i wiem czego się spodziewać a innych nie miałem nigdy więc trudno powiedzieć czym mogą zaskoczyć.

Te ceny to jakieś żarty. Ja w Irlandii płacę mniej. :facepalm:

Opublikowano

Woow:shock3: Niewiele pn. trzy i pol kola(AC) ja place w Rajchu. Ceny w PL podskoczyły widzę sporo...Najważniejsze to przeczytać umowę:naughty: