Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czujnik masz z lewej strony od nawiewu , musisz sciagnac oslone pod kierownica.

Dioda ci miga ? czy normalnie swieci ? z tylu we wnece po prawej stronie masz przekaznik od grzania tylnej szyby.

• Odpowiedzi 34,8 tys.
  • Wyświetleń 2,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Podrzuci ktoś nr chromowanej końcówki wydechu do sedana CAGA, coś nie mogę namierzyć na allegro, średnica rury jest ponad 70mm :wink:

Oracz lecisz z tym tematem i znajdziesz co potrzebujesz http://a4-klub.pl/showthread.php?t=183368...proszę bardzo :P

Opublikowano

Panowie, czym różni się zamek 8k0 839 015 od 8k0 839 015 C?

Opublikowano

Panowie, zamontowalem elektryczne fotele, zasilanie podlaczylem, ale dziala tylko oparcie i ledzwie a regulacja przod tyl i gora dol nie dziala, o co chodzi? Fotele fabrycznie byly z pamiecia jakby to mialo znaczenie, narazie zamontowalem fotel pasazera, kierowcy jutro sprawdze na krotko...

Wysłane z mojego GT-N8000 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
Podrzuci ktoś nr chromowanej końcówki wydechu do sedana CAGA, coś nie mogę namierzyć na allegro, średnica rury jest ponad 70mm :wink:

Oracz lecisz z tym tematem i znajdziesz co potrzebujesz http://a4-klub.pl/b8-troooop-171/troooop-b8-201181/showthread.php?t=183368...proszę bardzo :P

8K0 071 762 chrom lewa/prawa 80mm - cena prawie 400PLN :shock3: a są 2 szt - odpuszczam...

Opublikowano

Oracz lecisz z tym tematem i znajdziesz co potrzebujesz http://a4-klub.pl/b8-troooop-171/troooop-b8-201181/b8-troooop-171/troooop-b8-201181/showthread.php?t=183368...proszę bardzo :P

8K0 071 762 chrom lewa/prawa 80mm - cena prawie 400PLN :shock3: a są 2 szt - odpuszczam...

To chyba cena za 2. W pudełku są 2.

Opublikowano

Panowie można kupić same ringi do kratki w zderzak s-line ? te chromowane

Opublikowano

Jedrekx pewnie będzie wiedział:grin::doh:

Opublikowano

:polew: Tego mu jeszcze chyba nie ukradli

---------- Post dopisany at 22:49 ---------- Poprzedni post napisany at 22:27 ----------

Mam jeszcze pytanko która poducha podejdzie mi do przed lifta ? oczywiście pod kiere po lifcie.

PODUSZKA AIR BAG 8K0880201AE AUDI A4 B8 LIFT Q5 A5 (4211937032) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

AUDI A4 A5 Q5 LIFT 8K0 PODUSZKA AIRBAG 8K0880201AD (4190967936) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

---------- Post dopisany at 22:55 ---------- Poprzedni post napisany at 22:49 ----------

a może taka musi byc ?

Audi A4,A5,A6,Q7 poduszka w kierownice (4209866882) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Opublikowano

W etce idzie takie cos sprawdzić bez problemu.

Opublikowano

Ta pierwsza poducha przypasuje, niestety najdroższa. Ja za swoją z wiązką zapłaciłem 1050 a szukałem dość długo.

---------- Post dopisany at 00:07 ---------- Poprzedni post napisany at 00:03 ----------

Tu masz w dobrej cenie AIRBAG AIR BAG PODUSZKA KIEROWCY AUDI A4 A5 Q5 Q7 (4218920826) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Opublikowano

:polew: Tego mu jeszcze chyba nie ukradli

---------- Post dopisany at 22:49 ---------- Poprzedni post napisany at 22:27 ----------

Mam jeszcze pytanko która poducha podejdzie mi do przed lifta ? oczywiście pod kiere po lifcie.

PODUSZKA AIR BAG 8K0880201AE AUDI A4 B8 LIFT Q5 A5 (4211937032) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

AUDI A4 A5 Q5 LIFT 8K0 PODUSZKA AIRBAG 8K0880201AD (4190967936) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

---------- Post dopisany at 22:55 ---------- Poprzedni post napisany at 22:49 ----------

a może taka musi byc ?

Audi A4,A5,A6,Q7 poduszka w kierownice (4209866882) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

na 1000% te dwie pierwsze są ok:wink: ja bym brał tą co Janusz Ci wskazał, cena dobra i z instalacją, taniej pewnie nie znajdziesz:wink:

Opublikowano

Dzięki chłopaki :) Ta co wskazał Janusz jest szara ja potrzebuję czarnej (soul) co do cen będę miał taniej. Znajomy ma trochę poduszek więc puści mi to w dobrej cenie tylko nie wiedziałem jakiej szukać. Chciałem brać za 8stów od R8, ale nie miałem pewności czy podpasuje.

Opublikowano

dowcipniś kur*wa mać..

można kupić same ringi z A5, m.in. Andrzej (srb38vx) kupował do siebie. po numerki zapraszam do niego :wink:

Opublikowano

Wie ktoś może jaka jest różnica w silniku 2.0 tfsi 180konnym a 211? Jest tylko inny program czy osprzęt też się czymś różni? Chodzi o A5

Opublikowano

Różnica jest bodajże tylko w programie i nie wiem czy dobrze mówię, ale wersje 180PS nie mają Q chyba ;>

Opublikowano

Różnica też będzie w rocznikach (kodach silników) bo np. niektóre mają Audi vavlelift, a niektóre nie.

Opublikowano

dowcipniś kur*wa mać..

można kupić same ringi z A5, m.in. Andrzej (srb38vx) kupował do siebie. po numerki zapraszam do niego :wink:

Byś się wyrażał:whistling: Zajumali ci kółka, wiec pewnie orientowałeś się jak, co i za ile.

Opublikowano

On już się zorientował ile kosztuje cały pas przedni w częściach tak na wszelki wypadek :polew:

Jak coś to mam cały pas przedni z polifta :P albo Q5 sobie włożysz :naughty:

Opublikowano

W aucie z 180KM hamulce tez są inne. Można na E10 jeździć. Kod silnika i ETKA powie wszystko.