Opublikowano 21 Czerwca 201412 l panowie szybkie pytanie. Jaki typ żarówki wchodzi w halogeny w nasze audi? H11?
Opublikowano 21 Czerwca 201412 l panowie szybkie pytanie. Jaki typ żarówki wchodzi w halogeny w nasze audi? H11? H11:wink:
Opublikowano 21 Czerwca 201412 l Jeżeli chodzi o b8 to h11 w przedlift i h8 w polift a o co tobie chodzi to nie wiem bo masz w opisie silnik 1.9
Opublikowano 21 Czerwca 201412 l Można przełożyć panel klimatronica z polifta do przedlifta? Nie pasuje, mozna jedynie z gałkami pokombinować .
Opublikowano 21 Czerwca 201412 l Pokonala mnie dzis wymiana powietrza w b8... Rura odpieta....sruby odkrecone i nie moge rozdzielic obudowy :-( macie jakias instrukcje jak tego dokonac ??
Opublikowano 21 Czerwca 201412 l Jak wszystkie, sześć śrub odkręciłeś, to tylko ciągnąć do góry zostało.
Opublikowano 21 Czerwca 201412 l A mi zajebal koles lustrem ze aż się silnik posypał w lusterku a obudowa cała:facepalm: Dzieki Bogdanowi otrzymam w symbolicznej cenie silnik na zamianę i po bólu d*py:banan: Dziękuję "Proximpuh"
Opublikowano 22 Czerwca 201412 l Panowie dzieciaci, jak jest z Isofixem w naszych autkach? Niby jest, ale żeby z niego korzystać trzeba wyciąć dziury w tapicerce tylnej kanapy Ktoś coś wie? Jakieś doświadczenia?
Opublikowano 22 Czerwca 201412 l Miodek ostatnio cos mowil, ze w wiekszosci aut jest ISOFIX, tylko dziur nie ma. ale czy mozna mu wierzyc...
Opublikowano 22 Czerwca 201412 l Panowie dzieciaci, jak jest z Isofixem w naszych autkach?Niby jest, ale żeby z niego korzystać trzeba wyciąć dziury w tapicerce tylnej kanapy Ktoś coś wie? Jakieś doświadczenia? Hej, nie dzieciaty ale też się kiedyś tym tematem interesowałem. Są wersje siedzeń już przygotowane do isofix. Jednak duża część, zwłaszcza chyba w tych tańszych wersjach, nie miała przygotowanych siedzisk. Tutaj masz mały tutorial jak doinstalować: Isofix für A4 8K Anleitung : Audi A4 B8
Opublikowano 22 Czerwca 201412 l A nie da się wpiąć fotelika bez wycinania dziur? W Mikrze mojej małżonki też nie ma żadnych wycięć, jest po prostu uchwyt pomiędzy siedziskiem a oparciem. Super wygodne to wpinanie nie jest, ale problemu nie ma. ---------- Post dopisany at 12:40 ---------- Poprzedni post napisany at 12:37 ---------- U mnie jest też Isofix z przodu, sam uchwyt.
Opublikowano 22 Czerwca 201412 l Jakie dziury...jak masz isofix ori to masz otwory oryginalne w siedzisku i tyle w temacie
Opublikowano 22 Czerwca 201412 l Dziadek - niestety nieprawda Nie mam otworów w kanapie, ale jak wsadzę dłoń w szparę między kanapą a oparciem to dotykam uchwytów. Więc montowane są prawdopodobnie do wszystkich tylko wyższe wersje mają wyjście. Swoją drogą to trochę dziwne że niema tego w standardzie... ---------- Post dopisany at 14:15 ---------- Poprzedni post napisany at 14:12 ---------- Panowie dzieciaci, jak jest z Isofixem w naszych autkach?Niby jest, ale żeby z niego korzystać trzeba wyciąć dziury w tapicerce tylnej kanapy Ktoś coś wie? Jakieś doświadczenia? Hej, nie dzieciaty ale też się kiedyś tym tematem interesowałem. Są wersje siedzeń już przygotowane do isofix. Jednak duża część, zwłaszcza chyba w tych tańszych wersjach, nie miała przygotowanych siedzisk. Tutaj masz mały tutorial jak doinstalować: Isofix für A4 8K Anleitung : Audi A4 B8 Wszystko spoko tylko że ja mam skórę i jakoś średnio widzę takie cięcia...
Opublikowano 22 Czerwca 201412 l Dziadek - niestety nieprawda Nie mam otworów w kanapie, ale jak wsadzę dłoń w szparę między kanapą a oparciem to dotykam uchwytów. Więc montowane są prawdopodobnie do wszystkich tylko wyższe wersje mają wyjście. Swoją drogą to trochę dziwne że niema tego w standardzie... ---------- Post dopisany at 14:15 ---------- Poprzedni post napisany at 14:12 ---------- Panowie dzieciaci, jak jest z Isofixem w naszych autkach?Niby jest, ale żeby z niego korzystać trzeba wyciąć dziury w tapicerce tylnej kanapy Ktoś coś wie? Jakieś doświadczenia? Hej, nie dzieciaty ale też się kiedyś tym tematem interesowałem. Są wersje siedzeń już przygotowane do isofix. Jednak duża część, zwłaszcza chyba w tych tańszych wersjach, nie miała przygotowanych siedzisk. Tutaj masz mały tutorial jak doinstalować: Isofix für A4 8K Anleitung : Audi A4 B8 Wszystko spoko tylko że ja mam skórę i jakoś średnio widzę takie cięcia... No wlasnie, wyciecia w siedziskach sa w tych wyzszych wersjach wyposazenia. Ja mam ambiente i pod siedziskiem mam uchwyty ale otworow w siedzisku nie mam. Caracara mozesz podjechac do tapicera z plastikami i tym manualem i Ci spokojnie to przerobi. Mysle, ze koszt nie bedzie az tak wielki. Jak za obszycie kiery skora chca ok 300zl to za takie otwory to Ci kolo 150zl policza i jeszcze ladnie to powycinaja i zabezpiecza przed ewentualnym rozdarciem. Albo druga opcja kupic siedzisko
Opublikowano 22 Czerwca 201412 l Nie kumam , przeciez isofix w audi to dodatkowe wyposażenie ktore sie dokłada indywidualnie , w audi nie występuje to w żadnych pakietach itp ... Każda pier**le dokladasz osobno i nie ma "isofix bogatszy" , "isofix biedniejszy" ...moze zależy to od rynku z jakiego jest auto lub rocznika