Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie, a czy da się wyłączyć ten denerwujący dźwięk po otwarciu drzwi z włączonym silnikiem? Na wyświetlaczu pojawia się wtedy ostrzeżenie o rozładowaniu akumulatora :)

O rozładowaniu akumulatora??? :eusathink:

• Odpowiedzi 34,8 tys.
  • Wyświetleń 2,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

w koncu namierzylem wyciek plynu chlodzacego - cieknaca pompa wody:/

Duzy wydatek i duzo roboty?

Opublikowano

To od razu rozrząd zmieniaj bo to w jednej robocie ;)

Opublikowano

Ja mam lancuch wiec pompa jest na pasku o ile sie nie myle? Wiec chyba nie ma sensu zmiana rozrzadu?

Opublikowano

Pompa jest po prawej stronie z tylu silnika napędzana paskiem od walka wyrównoważającego. Kolega Olinek2 chyba pisał o jej wymianie.

Nowy rozrząd nie jest zły. :) Łańcuch lubi się naciągać. Rob fotki przy wymianie :wink:

Opublikowano

sam nie bede raczej zmienial bo nie mam warunkow do tego a i wiedzy chyba tez nie wystarczajaco ;) mam 120 tysi nalatane, jest sens rozrzad robic? a jaki koszt?

Opublikowano

Zależy ile chcesz autem jeszcze jeździć. Jeżeli na zimnym silniku nie słychać jakiegoś niepokojącego szelestu, obcierania pewnie nie ma sensu zmieniać łańcucha... Rozrząd z pompa ze trzy kola musisz liczyć...

Opublikowano

chłopaki czy listwy boczne progowe s-line są identyczne jak przy s4 ?? :) bo chce jutro zamawiać te s-line ale jak s4 moze jakieś ostrzejsze czy coś to bym zagarnał s4 na zdjeciach wygladaja raczej podobnie ale co ja tam wiem wśród was wyjadaczy :D:P

Opublikowano

Z tymi benzynami ciężko wyczuć... Niby bezobsługowy, ale na necie można znaleźć sporo relacji o naciągniętych łańcuchach, czy nawet rozwalonych motorach..

chłopaki czy listwy boczne progowe s-line są identyczne jak przy s4 ?? :) bo chce jutro zamawiać te s-line ale jak s4 moze jakieś ostrzejsze czy coś to bym zagarnał s4 na zdjeciach wygladaja raczej podobnie ale co ja tam wiem wśród was wyjadaczy :D:P

Te same.

Opublikowano

Zależy ile chcesz autem jeszcze jeździć. Jeżeli na zimnym silniku nie słychać jakiegoś niepokojącego szelestu, obcierania pewnie nie ma sensu zmieniać łańcucha... Rozrząd z pompa ze trzy kola musisz liczyć...

nic nie slychac. A ile pojezdze..do konca leasingu pewnie wiec ze 2 lata jeszcze mniej wiecej

Opublikowano

Panowie czy wymiana lamp w sedanie zaròwkowych na ledy odbywa sie w sposòb p&p ?

Opublikowano

Kolego to są te same listwy.

No chyba że o czymś nie wiem, pytałeś o ceny? jest jakaś różnica cenowa między S-line a S4? tak z ciekawości pytam :)

Opublikowano

Panowie czy wymiana lamp w sedanie zaròwkowych na ledy odbywa sie w sposòb p&p ?

Nie. Jest caly temat opisujacy przekladke

http://a4-klub.pl/index.php?/topic/197420-upgrade-przednich-zwyklych-lamp-na-bixenon-led/

Edytowane przez sebek

Opublikowano

No chyba że o czymś nie wiem, pytałeś o ceny? jest jakaś różnica cenowa między S-line a S4? tak z ciekawości pytam :)

hehe nie wiem jak u Was ale u mnie jak w aso nie podam numeru części jaki chce to jedynie po vinie mogą znaleźć :D:P

a skoro autko tego nie miało to nici :D więc zamawiam jutro s-line :D

Opublikowano

hehe nie wiem jak u Was ale u mnie jak w aso nie podam numeru części jaki chce to jedynie po vinie mogą znaleźć :D:P

ASO :facepalm:

Opublikowano

http://a4-klub.pl/index.php?/topic/197420-upgrade-przednich-zwyklych-lamp-na-bixenon-led/

Opss zaszła mała pomyłka chodziło mi o lampy sedan Tył

Opublikowano

Znam ten ból w NL jest to samo jak po numerze VIN wyjdzie że nie było zamontowane to znaczy że już się nie da :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:

Zawsze idę z numerem inaczej nic nie załatwię

Kiedyś połamałem plastikową spinkę w drzwiach i niestety numer nie był cały czytelny, na szczęście jest tam jeden kumaty magazynier co chciało mu się szukać i już po godzinie znaleźliśmy poszukiwaną spinkę :grin:

Edytowane przez andynl

Opublikowano

hehe właśnie na tym polega cały pic musi się im chcieć :D aso to taki trochę urząd skarbowy jak im czapka stoi tak załatwią :D

dlatego jedynie jak numer jest to i wsio da się załatwić :D

a teraz Pytanie do znawców każde klamki mają imitację keyless go czy jak bo na klamkach mam te kwadraciki a już start stop oczywiście nie :P

Opublikowano

Opss zaszła mała pomyłka chodziło mi o lampy sedan Tył

Tylne lampy LED do sedana sa drogie i ciezko je dostac

Oczywiscie jest zmiana okablowania, wtyki programowanie itd. :)

Miałem ostatnio je za 1,2 tys. plus montaz 200 pln

TU masz swiezo wystawione ==> http://allegro.pl/audi-a4-b8-sedan-8k-lampa-tyl-lampy-ledy-diody-bdb-i4903787460.html

Opublikowano
a teraz Pytanie do znawców każde klamki mają imitację keyless go czy jak bo na klamkach mam te kwadraciki a już start stop oczywiście nie :P

Przyłączam się do pytania, bo widzę, że klamki w niektórych A4 mają, w innych nie. Ale spodziewam się, że to tylko imitacja, ew. przygotowane klamki pod montaż czujników.