Opublikowano 4 Marca 201511 l To wasze auto marzeń zaczyna nieuchronnie zmierzać do kwoty z pięcioma zerami, więc chyba trzeba wrócić na ziemię. Przecież w polsce też kupisz auto marzeń z minimalnym przebiegiem igłe za troszke więcej niż średnia cena takiego auta
Opublikowano 4 Marca 201511 l Coś mi wczoraj zaczęło hałasować w kołach przednich, nie wiem skąd dokładnie ale dźwięk był na początku identyczny jak wyząbkowane opony, tyle ze po przejechaniu 50 km coraz głośniej a teraz po około 200 km już strasznie hałasuje i to się nasila z prędkoscią. Czy miał ktoś taki przypadek, ciśnienie w oponach ok wyząbkowanie odpada bo to się nie dzieje na etapie kilkuset km, może jakieś łożysko.... ale co to dźwięk, nie huczy tylko taki furkot jak z opon wyząbkowanych ale dużo głośniej. Jak wystawiam łeb za okno to nie słychać wiatr itp ale w srodku niesie się strasznie. Janusz , łożysko. jutro swoją furkę odstawiam też na łożysko, mam to samo
Opublikowano 4 Marca 201511 l tak z ręką na sercu jakie macie przebiegi przy tych problemach z łożyskami?
Opublikowano 4 Marca 201511 l Ja miałem wymianę łozysk juz przy 60k i drugie przy 130k. nie ma reguły widać
Opublikowano 4 Marca 201511 l Ja miałem wymianę łozysk juz przy 60k i drugie przy 130k. nie ma reguły widać tylko Ty jestes slabym kierowca... nie mieszaj ludziom w glowach
Opublikowano 4 Marca 201511 l Zakup w ASO czy jakieś inne źródło, co polecacie, jakie koszty ? U mnie teraz 160 tys.
Opublikowano 4 Marca 201511 l czyli ty Gabriel jeździsz jeszcze na ori łożyskach czy już 3 razy zmieniałeś bo nie zajarzyłem
Opublikowano 4 Marca 201511 l a skąd wiesz że ori? może Helmut wymienił i nawet nie wiesz U mnie Helmut wymieniał i w ASO wpisana wymiana jest stad wiem.
Opublikowano 4 Marca 201511 l wchodzi że to kwestia szczęścia ja mam teraz 187tys z czego ja zrobiłem 26tys, na szczęście mnie to jeszcze nie dopadło i w historii też nie ma śladu
Opublikowano 4 Marca 201511 l Łożysko polecam FAG ja miałem wymianiane też przy 60tyś a potem ja wymieniałem przy 140tyś. Ponoć w a4 to częsta przypadłość. PS Góral może ktoś wymienił poza aso
Opublikowano 4 Marca 201511 l wszystko możliwe, ale patrząc na historię nie sądzę, oprócz głównych przeglądów, mniejszych i większych napraw są nawet wymiany żarówki i dolewki płynu do spryskiwczy
Opublikowano 4 Marca 201511 l Panowie Jak by co to mam ORI 19Stki z kapciami p zero 255/35/19 biżnik na dwa sezony bezproblemowo
Opublikowano 4 Marca 201511 l tak z ręką na sercu jakie macie przebiegi przy tych problemach z łożyskami? ja wymieniałem lewe przy 230tyś teraz mam 250tyś i chyba prawe zaczyna się odzywać, łozyska prawdopodobnie ORI bo w historii brak wpisów a serwisowany do końca Panowie Jak by co to mam ORI 19Stki z kapciami p zero 255/35/19 biżnik na dwa sezony bezproblemowo Cuber ile byś chciał za te koła? Może być na pw szwagier szuka do B6 bedzie to pasować?
Opublikowano 4 Marca 201511 l http://a4-klub.pl/index.php?/topic/310567-19-stki-ori-rs6-ii-z-oponami-2553519-et-43/