Opublikowano 15 Kwietnia 201511 l czy klamki wew. w a5 sportback są takie same jak u nas? i tak samo blendy BO?
Opublikowano 15 Kwietnia 201511 l Panowie czy jest opcja żeby do przedlifta wrzucić gatewaya z polifta? Będzie wszystko działać? Może ma ktoś do opchnięcia za rozsądne pieniądze co obsługuje HBA? A czemu chcesz załozyc z polifa ? tu masz np. przedliftowy http://allegro.pl/audi-a5-8t0-modul-gateway-8t0907468l-i5253664614.html
Opublikowano 15 Kwietnia 201511 l czy klamki wew. w a5 sportback są takie same jak u nas? i tak samo blendy BO? Klamki te same. Kratki przednie duże takie same, tylne małe takie same, tylne duże inne.
Opublikowano 15 Kwietnia 201511 l czy klamki wew. w a5 sportback są takie same jak u nas? i tak samo blendy BO? Klamki te same. Kratki przednie duże takie same, tylne małe takie same, tylne duże inne. :drinks:
Opublikowano 15 Kwietnia 201511 l Panowie czy jest opcja żeby do przedlifta wrzucić gatewaya z polifta? Będzie wszystko działać? Może ma ktoś do opchnięcia za rozsądne pieniądze co obsługuje HBA? A czemu chcesz załozyc z polifa ? tu masz np. przedliftowy http://allegro.pl/audi-a5-8t0-modul-gateway-8t0907468l-i5253664614.html Chodziło mi głównie , że jakbym dostał w dobrej cenie np polifta czy wszystko zatrybi. Grzesiu czy ten z linka co podałeś obsłuży start/stop bo mam u siebie i 3G high HDD? Aktualnie mam 8T0907468T a tak z ciekawości z jaką końcówką jest max wypasiony? chociaż generalnie do tego co mam chce dołożyć HBA i koniec z rezaniem. Edytowane 15 Kwietnia 201511 l przez waldih1979
Opublikowano 15 Kwietnia 201511 l Panowie, pamiętam, że ktoś tu przerabiał wyświetlacz klimatronika z czerwonego na biały ale nie pamiętam efektów. Da się to?
Opublikowano 16 Kwietnia 201511 l Marcin, tak nie do końca się da, ja mam zrobione, cyferki są białe natomiast tło, które powinno być czarne jest ciemno granatowe. Musisz diody podświetlające wymienić na białe i wyrzucić taką czerwoną przesłonę, która jest pomiędzy wyświetlaczem a diodami, efekt nie jest powalający własnie ze względu na tło. Może ktoś ma inny patent, sam chętnie się dowiem
Opublikowano 16 Kwietnia 201511 l Coś mi się kojarzy, że ktoś z forum próbował wymienić cały panel klimatronika na poliftowy i chyba nawet mu się udało. Ale niestety nie pamiętam kto i kiedy. Edytowane 16 Kwietnia 201511 l przez sowiq
Opublikowano 16 Kwietnia 201511 l Marcin, tak nie do końca się da, ja mam zrobione, cyferki są białe natomiast tło, które powinno być czarne jest ciemno granatowe. Musisz diody podświetlające wymienić na białe i wyrzucić taką czerwoną przesłonę, która jest pomiędzy wyświetlaczem a diodami, efekt nie jest powalający własnie ze względu na tło. Może ktoś ma inny patent, sam chętnie się dowiem A bardzo widać, że to granat? Razi to? Powiedz jeszcze Bogdan, gdzie takie diody dostałeś, czy cały wyświetlacz zmieniałeś? Edytowane 16 Kwietnia 201511 l przez Hohe
Opublikowano 16 Kwietnia 201511 l Panowie czy jest opcja żeby do przedlifta wrzucić gatewaya z polifta? Będzie wszystko działać? Może ma ktoś do opchnięcia za rozsądne pieniądze co obsługuje HBA? A czemu chcesz załozyc z polifa ? tu masz np. przedliftowy http://allegro.pl/audi-a5-8t0-modul-gateway-8t0907468l-i5253664614.html Chodziło mi głównie , że jakbym dostał w dobrej cenie np polifta czy wszystko zatrybi. Grzesiu czy ten z linka co podałeś obsłuży start/stop bo mam u siebie i 3G high HDD? Aktualnie mam 8T0907468T a tak z ciekawości z jaką końcówką jest max wypasiony? chociaż generalnie do tego co mam chce dołożyć HBA i koniec z rezaniem. z PRZEDLIFTA jest wiecej uzywek niz POLIFT
Opublikowano 16 Kwietnia 201511 l http://home.mobile.de/REITER#des_166098993 NOWY A gdzie to się uchowało?
Opublikowano 16 Kwietnia 201511 l bardzo dlugo juz sie sprzedaje ten RS Patrząc po dacie w książce, to jakieś 14 lat.
Opublikowano 16 Kwietnia 201511 l niewiadomo co z tym autem robić czy jeździć czy za szybke wstawić. Jak jeździć to lepiej kupić RSa MY2015 prawie w tej kasie, jak za szybkę to drogi eksponat, ale to inwestycja.