Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kupiłem ściętą kiere, przyszedł hebel 4 ramienny z b7.

Tadaaaa

• Odpowiedzi 34,8 tys.
  • Wyświetleń 2,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No to nie da się tego odkręcić?

Opublikowano

No to pięknie, masz zakup przez Allegro, czy tak na gębę ... Ja bym nie odpuścił, kij z tysialem nie kasa życia ale cwaniakowi bym nie popuścił ...

Opublikowano

na gębe było wszystko.. typ z Lublina, mam adres, dane itp. nr konta. Mam też potwierdzone, że gość wałki kręci od dawna i spraw sporo ma. Wysyłam dziś wypowiedzenie umowy zakupu, w poniedziałek wezwanie do zapłaty. w następny poniedziałek cywilkę zakładam.

No to nie da się tego odkręcić?

z gościem już kontaktu nie ma.

Opublikowano

No i dobrze, niech se nie myśli że to tak bez echa mu przejdzie. Co za ludzie, odpalił bym piece jak bym miał taką moc i w komin ...

Opublikowano

No i dobrze, niech se nie myśli że to tak bez echa mu przejdzie. Co za ludzie, odpalił bym piece jak bym miał taką moc i w komin ...

nie tylko ty. Kupiłem wiele rzeczy na gębę i powiem Ci, że gość był zajebi**ie konkretny. Nic nie wzbudziło moich podejrzeń.

aaa i od dziś kupuję z możliwością otworzenia paczki przed odbiorem..

ma ktoś dojście do pewnej NOWEJ turbiny CAHA 03L145701E?

niestety pracownik zamówienie ode mnie przyjął, a szefo wziął zaliczkę wcześniej od Niemców i wsio tam idzie :(

Opublikowano

Jak kupisz jakiś moduł elektroniczny to otworzenie paczki nic Ci nie da. Ja nigdy nie kupuję od nieznajomych nic "na gębę". Oszczędność niewielka a potencjalnych problemów sporo. Widać, jeszcze parę wiosen musi upłynąć zanim w Polsce da się normalnie funkcjonować.

Opublikowano

Jak kupisz jakiś moduł elektroniczny to otworzenie paczki nic Ci nie da. Ja nigdy nie kupuję od nieznajomych nic "na gębę". Oszczędność niewielka a potencjalnych problemów sporo. Widać, jeszcze parę wiosen musi upłynąć zanim w Polsce da się normalnie funkcjonować.

elektrykę kupiję tylko przez "kup teraz" i z FV.

Polska dziki kraj

Opublikowano

nie tylko ty. Kupiłem wiele rzeczy na gębę i powiem Ci, że gość był zajebi**ie konkretny. Nic nie wzbudziło moich podejrzeń.

niestety pracownik zamówienie ode mnie przyjął, a szefo wziął zaliczkę wcześniej od Niemców i wsio tam idzie :(

Wrzosu jakbyś jeszcze szukał, może ta kiera spodoba się

http://allegro.pl/audi-q5-a4-a5-a6-a7-s-sline-kierownica-skora-igla-i5626679995.html

Edytowane przez robert739

Opublikowano

Wrzosu jakbyś jeszcze szukał, może ta kiera spodoba się

http://allegro.pl/audi-q5-a4-a5-a6-a7-s-sline-kierownica-skora-igla-i5626679995.html

dzięki ale na razie mi przeszło z kierą ściętą :hi:

a po 2 ma łopatki, a ja nie potrzebuję :)

Opublikowano

Grzesiek - dzieki za pomoc. bez Ciebie bysmy tego nie ogarneli.

ok, to sprawa homelinka jest jasna.

jesli chodzi o klime - samochod jest ze stycznia 2010 roku. a klima zglasza sie tak:

Address 08: Auto HVAC (J255) Labels: Redir Fail!

Part No SW: 8T1 820 043 AG HW: 8T1 820 043 AG

Component: KLIMA 1 ZONE H08 0171

Revision: A0000000 Serial number: 01171220090639

Coding: 34200000

Shop #: WSC 06335 000 00000

VCID: 76E8E4863E9D2BAC

wymieniałem też u siebie panel klimy nieświadomy zamówiłem pierwszy w miarę pewny a okazało się że ważny jest soft jego wersja w twoim jest 0171 jeśli zmieniałeś getwey może być być za niski trzeba go podnieść do wersji w getweyu, u mnie po podniesieniu softu nie od razu zadziałało musiałem zakodować a że w klimie nie ma podpowiedzi zaznaczałem co było tylko możliwe i przyjęło kodowanie i udało się przywrócić wysuwające się informacje na MMI

Opublikowano

jesli chodzi o klime - samochod jest ze stycznia 2010 roku. a klima zglasza sie tak:

wymieniałem też u siebie panel klimy nieświadomy zamówiłem pierwszy w miarę pewny a okazało się że ważny jest soft jego wersja w twoim jest 0171 jeśli zmieniałeś getwey może być być za niski trzeba go podnieść do wersji w getweyu, u mnie po podniesieniu softu nie od razu zadziałało musiałem zakodować a że w klimie nie ma podpowiedzi zaznaczałem co było tylko możliwe i przyjęło kodowanie i udało się przywrócić wysuwające się informacje na MMI

aha więc to o to chodzi .. czyli jak ja zmieniłem mmi na 3g+ i pożniej pod to kupiłem nowy gateway za saloonu a klimatronik mam stary ale wlasnie nie wyswietla mi okienek...

czyli muszę podnieść soft klimatronika..??

bo kodowanie niestety nie chce mi przyjąć ?? :(

Edytowane przez amaradaar

Opublikowano

aha więc to o to chodzi .. czyli jak ja zmieniłem mmi na 3g+ i pożniej pod to kupiłem nowy gateway za saloonu a klimatronik mam stary ale wlasnie nie wyswietla mi okienek...

tu jest dokladnie ten sam przypadek. MMI 3G+, nowy gateway z salonu oraz stary klimatronik - i nie dziala. jest ktos na forum kto podnosi soft w klimatronikach?

ok, to jeszcze jedno pytanie:

gateway zglasza sie tak:

Address 19: CAN Gateway (J533) Labels: None
Part No SW: 8R0 907 468 P HW: 8R0 907 468 D
Component: GW-BEM 5CAN-M H11 0060
Revision: 1Z120030 Serial number: 3041Z14B29011E
Coding: 80CF07FF00
Shop #: WSC 50353 001 10485
VCID: 4C9C666E1091017C
Part No SW: 8X0 915 181 HW: 8X0 915 181
Component: J367-BDM H07 0125
ktore tutaj to jest wersja softu?
H07 0125 czy H11 0060 ?
i w czym soft trzeba by podbic? w klimatroniku czy w gateway'u?
Opublikowano

mi sie kiedys udało takim kodowaniem ZROBIĆ

34180000 1 zone kodowanie wyswietlacza

Opublikowano

Soft w klimatroniku, ja zakładałem 3G plus w Bydgoszczy to odrazu klimatronik przedliftowy mi zrobił. Wszystko działa.

Opublikowano

Orientuje się ktoś czy na felgę 8,5 x 18 ET29 wejdzie opona 225/40 R18 czy musi być 245/40 ?

Chodzi o tą felgę

aq5kshhw.jpg

Opublikowano

ojj będzie naciąg;)

Opublikowano

Soft w klimatroniku, ja zakładałem 3G plus w Bydgoszczy to odrazu klimatronik przedliftowy mi zrobił. Wszystko działa.

ooo u Bartka na Kruczej ?? :)

Orientuje się ktoś czy na felgę 8,5 x 18 ET29 wejdzie opona 225/40 R18 czy musi być 245/40 ?

Chodzi o tą felgę

aq5kshhw.jpg

będzie naciągnięta trochu :D

ale co to za felunek Jeeee :D :D ???

Opublikowano

tu jest dokladnie ten sam przypadek. MMI 3G+, nowy gateway z salonu oraz stary klimatronik - i nie dziala. jest ktos na forum kto podnosi soft w klimatronikach?

ok, to jeszcze jedno pytanie:

gateway zglasza sie tak:

Address 19: CAN Gateway (J533) Labels: None
Part No SW: 8R0 907 468 P HW: 8R0 907 468 D
Component: GW-BEM 5CAN-M H11 0060
Revision: 1Z120030 Serial number: 3041Z14B29011E
Coding: 80CF07FF00
Shop #: WSC 50353 001 10485
VCID: 4C9C666E1091017C
Part No SW: 8X0 915 181 HW: 8X0 915 181
Component: J367-BDM H07 0125
ktore tutaj to jest wersja softu?
H07 0125 czy H11 0060 ?
i w czym soft trzeba by podbic? w klimatroniku czy w gateway'u?

opiszę dokładnie jak było w moim przypadku, wymieniłem panel i po założeniu go nic nie można było sprawdzić ponieważ blokowało CP, po zdjęciu ochrony jak odebrałem zadowolony auto z ASO nie od razu zauważyłem że nie wszystko działa bo bym pewnie wrócił,

zacząłem więc szukać po omacku i znalazłem firmę (adres poniżej) po rozmowie z właścicielem doszedł do wniosku że za niski soft powiedział żeby mu przysłać panel i że wgra dobry, niestety był jakiś problem i nie udało mu się wgrać, zaproponował mi inny panel z odpowiednim softem i że tak zrobi że będzie działał bez potrzeby kolejnej wizyty w ASO na ściągnięcie cp

tak też było panel działał ale niestety informacji na MMI dalej nie było, zacząłem kodować i zaznaczałem po kolei wszystko co możliwe i co przyjęło kodowanie aż wreszcie trafiłem i zadziałało,

do domu wracam w niedzielę to w poniedziałek sprawdzę który dokładnie bit jest odpowiedzialny za wyświetlanie informacji na MMI

nie potrafię określić która to jest wersja softu, łatwiej jest na klimatroniku jest on z tyłu na naklejce obok numeru

Euro Car Audio
86-031 Osielsko
Krucza 6
660 276 166
od właściciela tej firmy dostałem też nr telefonu do firmy z B, Białej która wykonuje te same usługi i dysponuje podobnym sprzętem

Edytowane przez Góral65