Opublikowano 18 Października 201510 l a to mój najnowszy bajer była to kiera bez sline, dokładnie o takiej marzyłem nowa skóra pięknie pachnie! Mam identyczną, bez oznaczenia i gładka cała skórka, chętnie bym wymienił na perforowaną z logiem S-Line i srebrną nitką ... Tez mialem gładka. obszywałem w BM. Koszt 190 z wysylka i masz nowke. Nakładkę na kiere sline za 200na Alle widzialem. Ori, tylko podmieniasz. Aaa i nitkę tez zrobią ci jaką chcesz;) Może mam jakieś urojenia własne, ale nie dopuszczam obszywania kierownicy, szycia skórzanych tapicerek itp. Ja mam zryty beret i musi być ori skorka wtedy dopiero jest GUT . No ale to tak już jest że każdy ma inne halo .
Opublikowano 18 Października 201510 l Czy tym sprzętem co WRCLAGUNA wrzucił w dziale "ciekawych aukcjach allegro" da radę ściągać ochronę komponentu Audi? http://allegro.pl/fvdi-svdi-avdi-jak-abrites-abritus-full-offline-i5715263580.html
Opublikowano 18 Października 201510 l A ten mieszek to łatwo oddzielić od gały? Da się czymś okleić grilla na czarno, żeby było ładnie i trwale, czy trzeba malować?
Opublikowano 18 Października 201510 l A ten mieszek to łatwo oddzielić od gały?Da się czymś okleić grilla na czarno, żeby było ładnie i trwale, czy trzeba malować?Z tego co wiem Kriss malował grilla, a ramke chromowana oklejal folia. Wygląda na profi robotę ;-) Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka Edytowane 18 Października 201510 l przez Cocco
Opublikowano 18 Października 201510 l A ten mieszek to łatwo oddzielić od gały? wytłumacz o co ci chodzi a to mój najnowszy bajer była to kiera bez sline, dokładnie o takiej marzyłem nowa skóra pięknie pachnie! Mam identyczną, bez oznaczenia i gładka cała skórka, chętnie bym wymienił na perforowaną z logiem S-Line i srebrną nitką ... Tez mialem gładka. obszywałem w BM. Koszt 190 z wysylka i masz nowke. Nakładkę na kiere sline za 200na Alle widzialem. Ori, tylko podmieniasz. Aaa i nitkę tez zrobią ci jaką chcesz;) Może mam jakieś urojenia własne, ale nie dopuszczam obszywania kierownicy, szycia skórzanych tapicerek itp. Ja mam zryty beret i musi być ori skorka wtedy dopiero jest GUT . No ale to tak już jest że każdy ma inne halo . noo to banie masz serio
Opublikowano 18 Października 201510 l Wbrew pozorom, nie o wyrywanie komuś jaj z jednoczesnym pozostawieniem penisa. Chodzi o to, że na aukcjach zawsze sprzedają gałki z mieszkiem i zastanawiam się czy łatwo to rozdzielić.
Opublikowano 18 Października 201510 l A ten mieszek to łatwo oddzielić od gały? wytłumacz o co ci chodzi a to mój najnowszy bajer była to kiera bez sline, dokładnie o takiej marzyłem nowa skóra pięknie pachnie! Mam identyczną, bez oznaczenia i gładka cała skórka, chętnie bym wymienił na perforowaną z logiem S-Line i srebrną nitką ... Tez mialem gładka. obszywałem w BM. Koszt 190 z wysylka i masz nowke. Nakładkę na kiere sline za 200na Alle widzialem. Ori, tylko podmieniasz. Aaa i nitkę tez zrobią ci jaką chcesz;) Może mam jakieś urojenia własne, ale nie dopuszczam obszywania kierownicy, szycia skórzanych tapicerek itp. Ja mam zryty beret i musi być ori skorka wtedy dopiero jest GUT . No ale to tak już jest że każdy ma inne halo . noo to banie masz serio Po moich ostatnich obszywaniach też mam taka banię jak Janusz, że ORI the best
Opublikowano 18 Października 201510 l Wbrew pozorom, nie o wyrywanie komuś jaj z jednoczesnym pozostawieniem penisa. Chodzi o to, że na aukcjach zawsze sprzedają gałki z mieszkiem i zastanawiam się czy łatwo to rozdzielić. Haha! łatwo nie jest. Jedynie co łatwo zrobić przy tej robocie, to uszkodzić plastiki gałki. A ten mieszek to łatwo oddzielić od gały?wytłumacz o co ci chodzi a to mój najnowszy bajer była to kiera bez sline, dokładnie o takiej marzyłem nowa skóra pięknie pachnie! Mam identyczną, bez oznaczenia i gładka cała skórka, chętnie bym wymienił na perforowaną z logiem S-Line i srebrną nitką ...Tez mialem gładka. obszywałem w BM. Koszt 190 z wysylka i masz nowke. Nakładkę na kiere sline za 200na Alle widzialem. Ori, tylko podmieniasz.Aaa i nitkę tez zrobią ci jaką chcesz;) Może mam jakieś urojenia własne, ale nie dopuszczam obszywania kierownicy, szycia skórzanych tapicerek itp. Ja mam zryty beret i musi być ori skorka wtedy dopiero jest GUT . No ale to tak już jest że każdy ma inne halo . noo to banie masz serio Po moich ostatnich obszywaniach też mam taka banię jak Janusz, że ORI the best zobaczymy jak sie spisze. W sumie jak wsiadam do auta, to prawie zawsze 200 km prosto haha. Wiec jej nie zajadę
Opublikowano 18 Października 201510 l Ori jest the best! Nie ma takiej skóry ani obszycia ktore dorówna fabryce
Opublikowano 19 Października 201510 l Chodzi o to, że na aukcjach zawsze sprzedają gałki z mieszkiem i zastanawiam się czy łatwo to rozdzielić. jesli chodzi o rozdzielenie samego mieszka od calej galy - to ja to robilem dla poliftowego automatu i jest latwo. podejrzewam ze podobny system jest w manualu. z galy wychodzi plastikowy trzpien, na ten trzpien nachodzi skorzany mieszek, trzeba go wywinac na lewa strone i usunac plastikowa, wciskana obejne ktora wlasnie trzyma mieszek na tym trzpieniu. roboty na 2 minuty.
Opublikowano 19 Października 201510 l Chodzi o to, że na aukcjach zawsze sprzedają gałki z mieszkiem i zastanawiam się czy łatwo to rozdzielić. jesli chodzi o rozdzielenie samego mieszka od calej galy - to ja to robilem dla poliftowego automatu i jest latwo. podejrzewam ze podobny system jest w manualu. z galy wychodzi plastikowy trzpien, na ten trzpien nachodzi skorzany mieszek, trzeba go wywinac na lewa strone i usunac plastikowa, wciskana obejne ktora wlasnie trzyma mieszek na tym trzpieniu. roboty na 2 minuty. Dzięki.
Opublikowano 19 Października 201510 l Pany prośba. Potrzebuje foto mocowania blaszki ozdobnej s4/s5 w zacisku trw b8. może ktoś podrzućić jak to siedzi? Bo samą blaszkę mam tylko nie wiem jak jest mocowana bo są tylko takie bolce z blaszakami Aha za fatygę komplet blaszek za free Edytowane 19 Października 201510 l przez Wandej
Opublikowano 19 Października 201510 l Idzie dostać nowe te blaszki? Ta blacha ozdobna też tak droga jest jak w s4 b7?
Opublikowano 19 Października 201510 l A ten mieszek to łatwo oddzielić od gały? Da się czymś okleić grilla na czarno, żeby było ładnie i trwale, czy trzeba malować? Z grilla będzie po czasie schodzić lakier niestety... najlepiej kupić ori czarny, ale ramkę możesz okleić folią: http://allegro.pl/folia-czarny-polysk-3m-1080-zmiana-koloru-10-x-20-i4784526973.html Tylko zmierz ile Ci potrzeba folii, trzeba kilka cm więcej od wymiaru grilla
Opublikowano 19 Października 201510 l A ten mieszek to łatwo oddzielić od gały?Da się czymś okleić grilla na czarno, żeby było ładnie i trwale, czy trzeba malować? Z grilla będzie po czasie schodzić lakier niestety... najlepiej kupić ori czarny, ale ramkę możesz okleić folią: http://allegro.pl/folia-czarny-polysk-3m-1080-zmiana-koloru-10-x-20-i4784526973.html Tylko zmierz ile Ci potrzeba folii, trzeba kilka cm więcej od wymiaru grilla Super, dzięki! Jaką szerokość kupić? A i jeszcze jedno, okleję grila jednym kawałkiem, czy trzeba ciąć i pasować?