Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ten mieszek to łatwo oddzielić od gały?

• Odpowiedzi 34,8 tys.
  • Wyświetleń 2,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

a to mój najnowszy bajer :) była to kiera bez sline, dokładnie o takiej marzyłem :D

wp44mqve.jpg

nowa skóra pięknie pachnie!

Mam identyczną, bez oznaczenia i gładka cała skórka, chętnie bym wymienił na perforowaną z logiem S-Line i srebrną nitką ...

Tez mialem gładka. obszywałem w BM. Koszt 190 z wysylka i masz nowke. Nakładkę na kiere sline za 200na Alle widzialem. Ori, tylko podmieniasz.

Aaa i nitkę tez zrobią ci jaką chcesz;)

Może mam jakieś urojenia własne, ale nie dopuszczam obszywania kierownicy, szycia skórzanych tapicerek itp. Ja mam zryty beret i musi być ori skorka wtedy dopiero jest GUT :). No ale to tak już jest że każdy ma inne halo :).

Opublikowano

Da się czymś okleić grilla na czarno, żeby było ładnie i trwale, czy trzeba malować?

Opublikowano

Da się czymś okleić grilla na czarno, żeby było ładnie i trwale, czy trzeba malować?
Z tego co wiem Kriss malował grilla, a ramke chromowana oklejal folia. Wygląda na profi robotę ;-)

Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez Cocco

Opublikowano

Ale chyba muszę mieć jakąś specjalną taśmę co?

Opublikowano

wytłumacz o co ci chodzi :D

a to mój najnowszy bajer :) była to kiera bez sline, dokładnie o takiej marzyłem :D

wp44mqve.jpg

Mam identyczną, bez oznaczenia i gładka cała skórka, chętnie bym wymienił na perforowaną z logiem S-Line i srebrną nitką ...

Tez mialem gładka. obszywałem w BM. Koszt 190 z wysylka i masz nowke. Nakładkę na kiere sline za 200na Alle widzialem. Ori, tylko podmieniasz.

Może mam jakieś urojenia własne, ale nie dopuszczam obszywania kierownicy, szycia skórzanych tapicerek itp. Ja mam zryty beret i musi być ori skorka wtedy dopiero jest GUT :). No ale to tak już jest że każdy ma inne halo :).

noo to banie masz serio :P

Opublikowano

Wbrew pozorom, nie o wyrywanie komuś jaj z jednoczesnym pozostawieniem penisa. :)

Chodzi o to, że na aukcjach zawsze sprzedają gałki z mieszkiem i zastanawiam się czy łatwo to rozdzielić.

Opublikowano

wp44mqve.jpg

Po moich ostatnich obszywaniach też mam taka banię jak Janusz, że ORI the best :wink:

Opublikowano

Wbrew pozorom, nie o wyrywanie komuś jaj z jednoczesnym pozostawieniem penisa. :)

Chodzi o to, że na aukcjach zawsze sprzedają gałki z mieszkiem i zastanawiam się czy łatwo to rozdzielić.

Haha!:D łatwo nie jest. Jedynie co łatwo zrobić przy tej robocie, to uszkodzić plastiki gałki.

wp44mqve.jpg

Po moich ostatnich obszywaniach też mam taka banię jak Janusz, że ORI the best :wink:

zobaczymy jak sie spisze. W sumie jak wsiadam do auta, to prawie zawsze 200 km prosto haha. Wiec jej nie zajadę:P

Opublikowano

Ori jest the best! Nie ma takiej skóry ani obszycia ktore dorówna fabryce

Opublikowano

jesli chodzi o rozdzielenie samego mieszka od calej galy - to ja to robilem dla poliftowego automatu i jest latwo. podejrzewam ze podobny system jest w manualu. z galy wychodzi plastikowy trzpien, na ten trzpien nachodzi skorzany mieszek, trzeba go wywinac na lewa strone i usunac plastikowa, wciskana obejne ktora wlasnie trzyma mieszek na tym trzpieniu. roboty na 2 minuty.

Opublikowano

jesli chodzi o rozdzielenie samego mieszka od calej galy - to ja to robilem dla poliftowego automatu i jest latwo. podejrzewam ze podobny system jest w manualu. z galy wychodzi plastikowy trzpien, na ten trzpien nachodzi skorzany mieszek, trzeba go wywinac na lewa strone i usunac plastikowa, wciskana obejne ktora wlasnie trzyma mieszek na tym trzpieniu. roboty na 2 minuty.

Dzięki.

Opublikowano

Pany prośba.

Potrzebuje foto mocowania blaszki ozdobnej s4/s5 w zacisku trw b8. może ktoś podrzućić jak to siedzi? Bo samą blaszkę mam tylko nie wiem jak jest mocowana bo są tylko takie bolce z blaszakami :eusathink:

Aha za fatygę komplet blaszek za free :hi:

Edytowane przez Wandej

Opublikowano

Idzie dostać nowe te blaszki? Ta blacha ozdobna też tak droga jest jak w s4 b7?

Opublikowano

szt/kpl?

Opublikowano

Z grilla będzie po czasie schodzić lakier niestety... najlepiej kupić ori czarny, ale ramkę możesz okleić folią: http://allegro.pl/folia-czarny-polysk-3m-1080-zmiana-koloru-10-x-20-i4784526973.html

Tylko zmierz ile Ci potrzeba folii, trzeba kilka cm więcej od wymiaru grilla ;)

Opublikowano

Z grilla będzie po czasie schodzić lakier niestety... najlepiej kupić ori czarny, ale ramkę możesz okleić folią: http://allegro.pl/folia-czarny-polysk-3m-1080-zmiana-koloru-10-x-20-i4784526973.html

Tylko zmierz ile Ci potrzeba folii, trzeba kilka cm więcej od wymiaru grilla ;)

Super, dzięki! :hi:

Jaką szerokość kupić? A i jeszcze jedno, okleję grila jednym kawałkiem, czy trzeba ciąć i pasować?