Opublikowano 5 Listopada 201510 l Właśnie odbyłem przedpremierowy pokaz nowego A4 . Całkiem sympatycznie, ale za tą poduszkę mikro to bym powiesił projektantów. No i fotele, wersja S czarny środek a manualnie sterowane ... cóż trza dopłacić hehe
Opublikowano 5 Listopada 201510 l hehehe rozumiem że zamówienie złożone a więc kolejka po twojego staruch może się ustawiać
Opublikowano 5 Listopada 201510 l Hehe, no jasne ... . Cena prezentowanego 240 tys. a wcale nie taki napasiony. Mogłem złożyć zamówienie dziś i zdążyli by pod choinkę przygotować sedana, a jesli Avant to raczej na początek nowego roku. Oficjalna premiera w salonach w PL w przyszłym tygodniu .
Opublikowano 5 Listopada 201510 l farciarz no to tam dopasiesz go sam zanajac Ciebie to za jakies 1000zł bedize już w full :D
Opublikowano 5 Listopada 201510 l Za taka kasę to chyba nawet jak bym miał to bym nie zamówił, chociaż ogólnie to w Audi chyba wszystko podrożało strasznie.
Opublikowano 5 Listopada 201510 l no niestety jakos wtopę na wałkach spalania trzeba sobie odbić :( w dzisiejszych czasach to jasna sprawa ... ukradłes.. ukradłem.. ale zapłacą oni..
Opublikowano 5 Listopada 201510 l Czy ktores z ponizszych nakladek na pedaly pasuja do b8? http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=5741790527 http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=5719726900
Opublikowano 6 Listopada 201510 l Czy S4 B8 Wychodziło z manualną skrzynią biegów? Jeżeli tak to czy ktoś wie/widział ew. może pokazać jak wygląda mieszek biegów w manualu S4?
Opublikowano 6 Listopada 201510 l =O a to nie przypadkiem zwykła gała poliftowa? S line ma pikowaną skórę.. myślałem, że S4 jest z jakimiś fajerwerkami, Od RS jest fajna ale kur.. tylko automat.. Chyba, że ktoś wie czy można górę, przełożyć do manuala?
Opublikowano 6 Listopada 201510 l http://www.automobilemag.com/reviews/1204_2012_audi_s4/ Tutaj pokazuje, ze to galka od S4
Opublikowano 6 Listopada 201510 l =O a to nie przypadkiem zwykła gała poliftowa? S line ma pikowaną skórę.. myślałem, że S4 jest z jakimiś fajerwerkami, Od RS jest fajna ale kur.. tylko automat.. Chyba, że ktoś wie czy można górę, przełożyć do manuala? W Krakowie chlop z navipolu ma w a5 w manualu gałkę z rs'a wrzucona wiec na pewno się da, nie wiem tylko ile zabawy z tym. Wiem ja wygląda wrzucanie gałki z rs'a do automatu a4 - jest trochę zabawy
Opublikowano 6 Listopada 201510 l Ja tam ryzykuje i szukam od RS. z montażem choćby kropelką to sobie poradzę
Opublikowano 6 Listopada 201510 l Juz kiedys z kuzynem upitoliliśmy cięgno montując gałe z przyciskiem z przodu Da sie naprawić i hula do dziś. :]
Opublikowano 6 Listopada 201510 l Zwolnienie hamulca bez zapięcia pasów bezpieczeństwa 53-Parking Brake ---> Security Access 16---> (kod 25194) --->ADAPTACJA 10 ---> Channel 7 zmiana z 1 na 0 . Zwolnienie hamulca bez przyciskania napedała 53- Parking Brake ---> Security Access 16 --->(kod 25194)---> ADAPTACJA 10 ---> Channel 4 zmiana z 1 na 0 . Wyłączenie komunikatu podczas gdy jest na biegu 53-Parking Brake ---> Security Access 16 ---> (kod 25194) ---> ADAPTACJA10 ---> Channel 3 zmiana z 1 na 0 . Pozwliłem sobie wrócic do tych kodowan Dzis robilismy POLIFTA a tam niespodzianka........... kodowan brak Wszystko uruchamiamy w adaptacji 10 klikjac w zwijak podpowiedzi VCDS
Opublikowano 6 Listopada 201510 l Gzesiek, z polifta sedana kodowanie wszystkich kanałów z komfortu plisss ... dla potomnych bym mógł uzupełnić dwa brakujące zasilające neon.
Opublikowano 7 Listopada 201510 l Zwolnienie hamulca bez zapięcia pasów bezpieczeństwa 53-Parking Brake ---> Security Access 16---> (kod 25194) --->ADAPTACJA 10 ---> Channel 7 zmiana z 1 na 0 . Zwolnienie hamulca bez przyciskania napedała 53- Parking Brake ---> Security Access 16 --->(kod 25194)---> ADAPTACJA 10 ---> Channel 4 zmiana z 1 na 0 . Wyłączenie komunikatu podczas gdy jest na biegu 53-Parking Brake ---> Security Access 16 ---> (kod 25194) ---> ADAPTACJA10 ---> Channel 3 zmiana z 1 na 0 . Pozwliłem sobie wrócic do tych kodowan Dzis robilismy POLIFTA a tam niespodzianka........... kodowan brak Wszystko uruchamiamy w adaptacji 10 klikjac w zwijak podpowiedzi VCDS Potwierdzam, dziala