Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gibons, co jest z tematem??

• Odpowiedzi 34,8 tys.
  • Wyświetleń 2,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Hehe, właśnie o tym myślałem czy dostanę pozwolenie, ale wiem wiem że nie masz ACC ... :) Narazie ...

Aaaaa, zderzak dostał nowiutkie ori hella halogeny, cena rośnie ... :)

Nie nie ACC łączy się ze zmianą licznika i tego nie będę robił nigdy w szyciuuu :D może znaczy się raczej chyba jednak nie ale gdyby w sumie to jednak nie wiem ale wole ehhh... (chociaż ciakawe jaki mam i jaki jest potrzebny) :D

Maleje znaczy się bo jakieś zamienniki tam mi wkładasz od Helenki z Radomia a skąd ona bidna ma wiedzieć jak to ma być dobrze zrobione :D :D

Opublikowano

pozwalam :D

W takim razie biorę całość Ty rezaj RS przód :P

Griga temat ktoś się niebał i zablokował :)

Opublikowano

adblue mi się kończy w zbiorniku- przejechane 10200 km!! Zbiornik ma 21 litrów, ciekawe ile wlane było w fabryce?

posted from my mobile

Opublikowano

pozwalam :D

W takim razie biorę całość Ty rezaj RS przód :P

Griga temat ktoś się niebał i zablokował :)

o to to nie :D Sam se rezaj R8 przód :P

Opublikowano

Nie R8 tylko RS :)

Opublikowano

No Ty jako stary wyjadacz to już Ci podniaslem poprzeczke na R8 :D

Opublikowano

adblue mi się kończy w zbiorniku- przejechane 10200 km!! Zbiornik ma 21 litrów, ciekawe ile wlane było w fabryce?

posted from my mobile

Jak to jest z tym Ad-blue w osobowkach, ciekawe czy komponenty tez sa takie drogie jak w ciezarowkach :D

Opublikowano

Przecież dużo mniejsze więc i tańsze w produkcji.

Opublikowano

Przecież dużo mniejsze więc i tańsze w produkcji.

Hmm, masz na mysli duzo mniejsze auta czy duzo mniejsze czesci? Bo w ciezarowkch wcale takie czesci nie sa duze :)

Opublikowano

Panowie gdzie w Polsce jest dobry warsztat od naprawy skrzyń tiptronic?

Dostałem namiar na :

- Piotra Tarkę z Jastrzębia (firma SYNCHROCAR)

- SOTO z Sędziszowa Małopolskiego

czy jest coś jeszcze polecanego, ktoś już gdzieś robił remont TIPa i jest zadowolony

Skrzynia była robiona u Pałki w Mysłowicach i dalej są problemy. Nie polecam, obsługa masakra :/ Pracownicy urządzają sobie konkretne wycieczki autami klientów.

pomoże ktoś??

Opublikowano

No auto mniejsze dużo mniej idzie adblue na każdy kilometr to i mniej powinno się wszystko zużywać.

Opublikowano

sama cena adblue jest ok-16€ za 10 litrów. pewnie obsługą nadrabiają(nabijają) kasę

posted from my mobile

Opublikowano

Ale to miało starczac między zmianami oleju. Pewnie kolega mniej jeździ albo inaczej niż niemcy zakładali (długie trasy) i się prędzej skończył

Opublikowano

Maleje znaczy się bo jakieś zamienniki tam mi wkładasz od Helenki z Radomia a skąd ona bidna ma wiedzieć jak to ma być dobrze zrobione :D :D

Nie nie Panie żadne helenki, oryginały Hella ale mogę wsadzić tam moje które mają może 3 miesiące od nowości, żadna dla mnie różnica :)

Chyba trzeba by w końcu wartość bumpera ustalić :). Ja póki co znam tylko wartość Competition ... Mam nadzieję ze to jakoś się ułoży.

Opublikowano

Pany ktoś chętny na składane lusterka od polifta ? el składane pod kątem el podgrzewane el sterowane przygotowane pod fotochrom.

Opublikowano

Pany ktoś chętny na składane lusterka od polifta ? el składane pod kątem el podgrzewane el sterowane przygotowane pod fotochrom.

Powiedz jeszcze że mają asystenta to pogadamy

Opublikowano

panowie!

mam 4 takie koła. niestety do lakierowania oddam za 1700 bez opon ofc :) był by chętny na to?

http://allegro.pl/alu-felgi-19-audi-a6-c7-a7-4g-9j-et32-oryginal-i5765608105.html

aa i et 45

Edytowane przez wrzosu

Opublikowano

Powiedz jeszcze że mają asystenta to pogadamy

Te akurat assystenta nie mają ale gdzieś chyba z assystentem mam 10+2pin tylko z tego co pamiętam tamte nie są w jednym kolorze. Ile dajesz ? to poszukam bo bez motywacji mi się nie chce przewalać wszystkich rupieci :P

Jakby ktoś miał 18 lub 17 felgi w dobrej kasie to pisać. Opony zimowe wchodzą w grę letnich nie chce.