Opublikowano 26 Września 20178 l 20 minut temu, M@rcus napisał: Potwierdzam, są takie dane. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk http://allegro.pl/audi-a4-i-a4-avant-b8-2007-2015-sam-naprawiam-i6743374420.html?bi_s=ads&bi_m=listing%3Adesktop%3Aquery&bi_c=MzJjYjA2ZmMtZjkwNi00NTkyLTg2ZGYtNWQ5NzRhOGEzMjdhAA&bi_t=ape&referrer=proxy&emission_unit_id=e3cb5141-ec03-45c5-a112-20fbed637903 Jak są Nm to biorę - taniej ne będzie. już sobie kupiłem Edytowane 26 Września 20178 l przez l.e.s.t.e.r
Opublikowano 26 Września 20178 l Panowie ile Wam wchodzi oleju przy wymianie do 2.0 tdi CJCA 5 litrów ?
Opublikowano 27 Września 20178 l Panu muszę enkoder wyczyścić bo coś mi szwankuje przy podglasAniu. Gałka z mieszkiem wychodzi z ta ramka Alu?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 27 Września 20178 l 2 minuty temu, Onkel napisał: Panu muszę enkoder wyczyścić bo coś mi szwankuje przy podglasAniu. Gałka z mieszkiem wychodzi z ta ramka Alu? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Bez. Pociągnij za mieszek do góry i wyjdzie.
Opublikowano 27 Września 20178 l Panowie jaki akumulator 110Ah kupić , ktoś ma coś sprawdzonego? Coraz więcej opinii że nie ma znaczenia producent do aku i tak pada po 3-4 latach. Mój centry ma 3,5 roku i zimy raczej nie przeżyje. Edytowane 27 Września 20178 l przez l.e.s.t.e.r
Opublikowano 27 Września 20178 l 11 godzin temu, Horneth napisał: Kupiłeś już coś ? Nie nie, jeszcze B6 się sprzedaje
Opublikowano 30 Września 20178 l Taka tu cisza to zapytam. Poszukuję numerów wtyczek do klamek podświetlanych zewnętrznych. Męskich i żeńskich. Dziękuję.
Opublikowano 30 Września 20178 l Orietujecie sie jak zamontować gałke automat rs4 b8 ??? Bo w naszych guzik jest z boku a w rs od frontu co trzeba zrobić? ??
Opublikowano 30 Września 20178 l 28 minut temu, SpierfolES napisał: Orietujecie sie jak zamontować gałke automat rs4 b8 ??? Bo w naszych guzik jest z boku a w rs od frontu co trzeba zrobić? ?? Trzeba obrócić plastikową końcówkę na wybieraku, tak się to robi:
Opublikowano 30 Września 20178 l 35 minut temu, l2k2 napisał: Trzeba obrócić plastikową końcówkę na wybieraku, tak się to robi: dla mnie ta robota z opalarka to jakas rzeznia. zastanawialem sie nad tym dosyc dlugo gdy mialem to robic u siebie i sobie odpuscilem taka rzeźbe. Obcialem koncowke, kupilem od chlopa ze stanow koncowke drukowana na drukarce 3D i calosc skrecilem sruba, tak, ze moge sobie teraz to obracac jak mi pasuje. Tutaj jest temat, w ktorym mozna znalezc namiar na goscia, od ktorego mozna kupic te koncowki. http://forums.vwvortex.com/showthread.php?5970306-DSG-S-Tronic-Shift-Rod
Opublikowano 30 Września 20178 l Godzinę temu, Yoghurt napisał: dla mnie ta robota z opalarka to jakas rzeznia. zastanawialem sie nad tym dosyc dlugo gdy mialem to robic u siebie i sobie odpuscilem taka rzeźbe. Obcialem koncowke, kupilem od chlopa ze stanow koncowke drukowana na drukarce 3D i calosc skrecilem sruba, tak, ze moge sobie teraz to obracac jak mi pasuje. Tutaj jest temat, w ktorym mozna znalezc namiar na goscia, od ktorego mozna kupic te koncowki. http://forums.vwvortex.com/showthread.php?5970306-DSG-S-Tronic-Shift-Rod I to jest rozwiązanie Też się nad tym zastanawiałem i znałem tylko to z kręceniem końcówki, ale jak piszesz.. i mnie to nie przekonywało.
Opublikowano 1 Października 20178 l Czy ktos z Was ma 3.0tdi i uzywa go na krotkich odcinkach po miescie np 6km ?
Opublikowano 1 Października 20178 l OGARNIA ktos taki temat podswietlanie boczkow rgb led lub jednolity kolor
Opublikowano 1 Października 20178 l Wiecie może jak się reguluje tylną klapę w Avancie? Bo delikatnie z jednej strony odstaje?
Opublikowano 1 Października 20178 l Godzinę temu, wampir napisał: Czy ktos z Was ma 3.0tdi i uzywa go na krotkich odcinkach po miescie np 6km ? A co Cię trapi.
Opublikowano 1 Października 20178 l Czego można sie spodziewac po takim 3.0tdi, który ma już 7-8 lat? Jeżeli jest sprowadzony to pewnie srednio pewnie powinien mieć przebiegi 350-500tys km przebiegu. Ile wytrzymują te silniku. Ma tutaj ktoś takie 3.0tdi z takim przebiegiem +400tys km?
Opublikowano 1 Października 20178 l 1 godzinę temu, SpierfolES napisał: OGARNIA ktos taki temat podswietlanie boczkow rgb led lub jednolity kolor Autopcja w Sopocie ?