Opublikowano 12 Października 20178 l Mam na szybko pytanie odnośnie kodowania, gdzie znajduje się kodowanie tylnej wycieraczki? Tzn czas pomiędzy jej ruchami bo te 5 sekund to trochę za często. Czy nie ma możliwości zmiany tego?
Opublikowano 12 Października 20178 l Teraz przed zimą warto by było zamontować nowe pióra wycieraczek na przednią szybę. Macie może jakieś sprawdzone zamienniki czy tylko oryginał zakładać? Tu masz komplet z aso w dobrej cenie http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=6754565228Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 13 Października 20178 l Tez odradzam bosha, po miesiacu zaczely sie smugi, oddalem na reklamacje i myslalem, ze tylko z tamtymi bylo cos nie tak. Dostalem nowe i znowu to samo. Lipa straszna
Opublikowano 14 Października 20178 l Tez odradzam bosha, po miesiacu zaczely sie smugi, oddalem na reklamacje i myslalem, ze tylko z tamtymi bylo cos nie tak. Dostalem nowe i znowu to samo. Lipa strasznaZawsze pewne i polecane to Valeo. Kiedys tez mialem Champion i również polecam.
Opublikowano 14 Października 20178 l Myślę, że te wszystkie Bosche to podróby, niemożliwe żeby miały taką kiepską jakość. Swoją drogą, ciekawe kto robi ori. Edytowane 14 Października 20178 l przez Hohe
Opublikowano 14 Października 20178 l Ja kupuje przez Intercars i nie mogę złego słowa na wyceraczki Bosche powiedzieć. Dużo zależy od stanu szyby.
Opublikowano 14 Października 20178 l Nie możliwe żeby 3 osoby mieszkające w trzech różnych miejscach mówiły to samo o Boschach i nie było to prawda
Opublikowano 14 Października 20178 l Kupiłem poprzednia B8 na ori wycieraczkach i po 2.5 roku sprzedałem na tych samych nigdy nie miałem problemu z nimi. Robiłem rozkmine kto robi ori i wyszło ze kształt samej gumy pasuje do Valeo.
Opublikowano 14 Października 20178 l Pytanie czy nie kupują w necie od jednedo hanldlarza może więcej jeżdzą, ja tam jak przejadę 8k km na rok to wszystko. Po zimie zawsze na wiosnę kupuję nowe , bo często mi się nie chce skrobać w zimie szyby - sprysk + wycierazki i jakoś idzie
Opublikowano 14 Października 20178 l Chyba się jednak skuszę na ori. Poprzednie to nawet nie wiem ile miałem, ale to były lata. U mnie raczej nic zimą nie przymarza. A szybę mam stosunkowo nową.
Opublikowano 14 Października 20178 l Siemanko ! Orientuje się ktoś ile może mieć na wyjściu MMi 3g high z wzmacniaczem z tyłu mocy beż suba, chodzi mi o parametry radio ile wat zasila głośniki z przodu i z tylu na konał bo tam szukam u wujka google i nie ma konkretów a jestem ciekaw.
Opublikowano 14 Października 20178 l Wymieniając turbo na Caha trzeba jakieś śruby albo uszczelki zmienić? Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 14 Października 20178 l Do caha Uszczelki tylko na allegro widziałemWysłane z mojego thor przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 14 Października 20178 l Jak masz 2008r to jeszcze kruciec jest inny. Uszczelki chyba 3 podchodza w ASO nie drogie
Opublikowano 14 Października 20178 l 7 godzin temu, edraven napisał: Robiłem rozkmine kto robi ori oryginały robi chyba SWF, przynajmniej ja mam na drugim komplecie ori oznaczenie tego producenta.
Opublikowano 14 Października 20178 l Kupcie raz ori zestaw a później tylko same 'gumy' bo jest zestaw w De 11euro kosztuje . Macie numery tych uszczelek? Jak wezmę z 2008 roku turbo to chyba to samo bedzie
Opublikowano 14 Października 20178 l 28 minut temu, TOM3K napisał: Kupcie raz ori zestaw a później tylko same 'gumy' bo jest zestaw w De 11euro kosztuje . No właśnie ja kupiłem same gumy, których wcześniej używałem np w C6 i doopa. W moich ori wycieraczkach gumka ścierająca i ten "spoiler" na górze to jedna część i lipa. Podobnie jest w C7. Chyba, że masz numer do tych nowych gumek.
Opublikowano 15 Października 20178 l 2 godziny temu, Hohe napisał: No właśnie ja kupiłem same gumy, których wcześniej używałem np w C6 i doopa. W moich ori wycieraczkach gumka ścierająca i ten "spoiler" na górze to jedna część i lipa. Podobnie jest w C7. Chyba, że masz numer do tych nowych gumek. Właśnie tak kiedyś się wyje&#$m. Kupiłem gumy (jak by co to mam do sprzedania ;)) i okazało się że te pióra maja inny kształt niż te które kupiłem. Z tego co zauważyłem po innych autach to VW różne mają te pióra do których ta guma pasuje, patent dobry bo nawet dają w kpl te końcówki do zamknięcia pióra.
Opublikowano 15 Października 20178 l Ja mam piora ori kilka lat bardzo dobre czasem nawet zima pomagaly skrobac szybe Wysłane z mojego thor przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 15 Października 20178 l Mam chyba na kompie zapisane. Sam jeszcze nie kupowałem bo mam nowy cały komplet, ale gościu z Aso mowił ze to zestaw do b8.