Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, l.e.s.t.e.r napisał:

to co mam z tymi wtyczkami zrobić ? błędu mi nie wywali jak kupię te z polifta?

Błędu nie wywala, ja kupiłem takie lampki z wtyczkami od Marcina z Dąbrowy który jest na tym forum, pewnie znasz:wink:

Wtyczki są inne, ludzie kupują albo używki z kawałkami wiązki albo same wtyczki z pinami z ASO

Edytowane przez Pucek

• Odpowiedzi 34,8 tys.
  • Wyświetleń 2,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Teraz, Pucek napisał:

Błędu nie wywala, ja kupiłem takie lampki z wtyczkami od Marcina z Dąbrowy który jest na tym forum, pewnie znasz:wink:

qrcze nie znam gościa. Dajno jakiś namiar do niego 

można też takie kupić z wtyczkami tylko lutować trzeba kabelki

http://allegro.pl/lampka-led-tablicy-audi-a4-a5-b8-a6-a7-4g0943021-i6886838407.html

Opublikowano
5 minut temu, l.e.s.t.e.r napisał:

qrcze nie znam gościa. Dajno jakiś namiar do niego 

można też takie kupić z wtyczkami tylko lutować trzeba kabelki

http://allegro.pl/lampka-led-tablicy-audi-a4-a5-b8-a6-a7-4g0943021-i6886838407.html

https://a4-klub.pl/profile/57937-marcin_o23/

Napisz do Marcina, może ma takie lampki, ale te z aukcji są w OK cenie

Ja nic nie lutowałem, otwierałem te ori wtyczki i wpinałem same kabelki do wtyczki, zawsze można wrócić do starych a nic nie było lutowane czy cięte.

Opublikowano
2 minuty temu, Pucek napisał:

Ja nic nie lutowałem, otwierałem te ori wtyczki i wpinałem same kabelki do wtyczki, zawsze można wrócić do starych a nic nie było lutowane czy cięte.

dzięki !

Opublikowano

chcecie ori lampki led z a4/a5 lift?? pisać, mam na stanie tego sporo :thumbup1:, btw nie ma to jak ori ledzik, świeci bardzo fajnie, nie za mocno jak inne rozwiązania

Edytowane przez marcin_o23

Opublikowano
8 godzin temu, zabiello napisał:

sprawdź sobie tuleje stabilizatora, też miałem delikatne puknięcia na garbach/dziurach a z zawieszeniem było wszystko ok, tuleje miały otwór większy o 2 mm od nowych do tego były już "zmęczone" a jak samochód stał na kołach to było widać że tuleja nie przylegała już do stabilizatora, w zasadzie kawałek gumy wytrzymał 8 lat i 230 kkm, po wymianie ucichło.

Dzięki za podpowiedź. Ale stabilizatory wymieniłem na nowe. (w jednym tuleja w ogóle się u mnie obracała. . .ale od nowości ich nie ruszałem, zresztą jak całe zawieszenie)

Opublikowano
7 godzin temu, Pucek napisał:

A wiesz moze jaki jest nr wtyczki tej co jest w rejce, tylko tej rzenskiej? Chodzi mi o to, zeby zrobic sobie taki "adapter/przejsciowke" ze zwyklej wtyczki na tą małą z polifta, bez cięcia wtyczek :cool1: chodzi mi o coś takiego:

uJ2WFb8.jpg

jK5Pp7I.jpg

Edytowane przez KoJ@K

Opublikowano
55 minut temu, KoJ@K napisał:

A wiesz moze jaki jest nr wtyczki tej co jest w rejce, tylko tej rzenskiej? Chodzi mi o to, zeby zrobic sobie taki "adapter/przejsciowke" ze zwyklej wtyczki na tą małą z polifta, bez cięcia wtyczek :cool1: chodzi mi o coś takiego:

uJ2WFb8.jpg

jK5Pp7I.jpg

Tej dużej żeńskiej ze zdjęcia powyżej? tam nie ma takiej wtyczki i nie znam jej numeru, mogę Ci podać numery tej małej która wchodzi do lampki z polifta

Edytowane przez Pucek

Opublikowano

Tą małą do lampki z polifta dostane od Marcina do pakietu :cool1:

Opublikowano
1 minutę temu, KoJ@K napisał:

Tą małą do lampki z polifta dostane od Marcina do pakietu :cool1:

Numeru dużej nie mam:wink:

Opublikowano

Szkoda, ale może ktoś inny ma i podratuje ? :wink:

Opublikowano
W dniu 21.10.2017 o 23:11, Hugo napisał:

@mumen jak sobie poradziłeś z tym problemem? Bo ma to samo :kwasny:

google earth.jpg

Ja u siebie nie mogę wejść do opcji ustawień sieciowych takich jak licznik pobieranych danych itp. jak sprawdzałem do u Bogdana ( proximpuch ) ta funkcja z poziomu MMI była dostępna i tam można było sobie wszystkie parametry połączenia i transferu danych ustawić a w moim jest nieaktywne. Kombinowałem z różnymi kartami i w końcu trafiłem na Orange która od razu zadziałała, widocznie ustawienia miała tak skonfigurowane że przypasowało pod system. Niestety po dwóch latach około 2 tyg. temu przedawniła się ważność karty i padło, teraz nie działa już Google i będę szukał do początku. Tak więc ja właściwie rozwiązania nie mam na ten problem, myślę ze to kwestia softu a nie braku pamięci.  

Opublikowano

Wygląda całkiem dobrze na fot, podłączam się do pytania, ktoś montował takie coś już ?

Opublikowano

Powitać,

orientujecie się czy prowadnice do bagażnika w a4 pasują od Q5 8R0?

image.png

Edytowane przez D4NTE

Opublikowano

ledy od kolegi Marcina założone :good:

Rożnica jest bardzo duża. Po prawej oryginał, po lewej jakieś coś Osram

led1.jpg

led2.jpg

led3.jpg

Edytowane przez l.e.s.t.e.r

Opublikowano

Na jasnym aucie też się to światło inaczej/bardziej odbija :cool1: ja jutro je odbieram :whistling:

Opublikowano
W dniu 22.10.2017 o 08:20, C4NC3R napisał:

Mefjo, zakładałeś temat z B8?

Johny Bravo nie zakładałem, a czemu pytasz ?

Opublikowano

Panowie kto zakładał  sprężyny Eibachy na amorki 1BA ? Prosiłbym o jakieś fotki, najlepiej przed/po zabiegu :cool1:

Opublikowano

Tak pytam. Coś tam pisałeś o B8 ale nie widziałem żadnych fot czy nawet temat. Po czym wrzuciłeś fotki czarnej do tematu z szarą.