Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
22 minuty temu, TOM3K napisał:

Mam chyba na kompie zapisane. Sam jeszcze nie kupowałem bo mam nowy cały komplet, ale gościu z Aso mowił ze to zestaw do b8.

Poszukaj, poszukaj. Starych jeszcze nie wyrzuciłem, chyba. 

• Odpowiedzi 34,8 tys.
  • Wyświetleń 2,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

W ktoryCh grupach uaktualnic wskazania zużycia paliwa?   Zawyza mi o 0.5 do 0.7 litra. 

Opublikowano

Ma ktoś może zdj tabliczki znamionowej turbo CAHA do połowy 09r?

Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Pany czy przy przekladce foteli z grzanych nalesnikow na grzane polskory trzeba cos jeszcze rezac, dokladac? Nalesniki bywaly z el ledzwiami i bez, czy one nie mialy tej opcji? Wiec czy wtedy tylko to by bylo to zrobienia? Duzo zabawy, jakies kodowania trzeba robic itd ?

Opublikowano
8 godzin temu, KoJ@K napisał:

Pany czy przy przekladce foteli z grzanych nalesnikow na grzane polskory trzeba cos jeszcze rezac, dokladac? Nalesniki bywaly z el ledzwiami i bez, czy one nie mialy tej opcji? Wiec czy wtedy tylko to by bylo to zrobienia? Duzo zabawy, jakies kodowania trzeba robic itd ?

do pompowania lędźwi ciągniesz tylko +/- nic ine trzeba kodować.  Zabawy nie ma dużo, plus przez bezpiecznik puść.

Opublikowano

Dzięki :thumbup1:

Opublikowano

Pany jakie opony zimowe polecacie przy napędzie quattro?

Rozmiar jaki będę szukał to 225/45 R18 lub 245/40 R18.

Wcześniej zawsze jeździłem na oponach asymetrycznych słyszałem, że do quattro kierunkowe nie są wskazane.

Dzięki z góry :hi:

Opublikowano

Panowie macie jakis sprawdzony link z fajnymi ledami do oswietlenia rejki ? 

Opublikowano

Polecam od Tomnik'a z forum (długa żywotność, brak błędów). 

Opublikowano
Polecam od Tomnik'a z forum (długa żywotność, brak błędów). 
Dokładnie
Opublikowano

Kup ori.  Świecą fajnie i cały zestaw jest. 34 euro płaciłem 

Opublikowano

Te ori wydaja mi się troche za słabe, bardzo delikatnie swiecą. Chyba się skuszę na te takie modułki gotowe za ~6 dyszek :eusathink:

Opublikowano

A jaki jest sens dawania mocnych kedow do rejestracji? Żeby polis widziała lepiej numer? 

Ledy do wnętrza to też taki specyficzny pomysł. Po długiej jeździ w  ciemności nagle zapala się takie zimne i ostre światło aż wypala oczy

Opublikowano
56 minut temu, wampir napisał:

A jaki jest sens dawania mocnych kedow do rejestracji? Żeby polis widziała lepiej numer? 

Ledy do wnętrza to też taki specyficzny pomysł. Po długiej jeździ w  ciemności nagle zapala się takie zimne i ostre światło aż wypala oczy

Dawanie mocnych ledów do rejestracji to faktycznie średni pomysł, ale wewnątrz mam od Tomnika i jest super. Jest jasno, ale ani ostre, ani tym bardziej zimne to światło nie jest. 

Opublikowano

Okej, o ile ten argument odnosnie polis do mocnego swiatla w rejce jest okej, to akurat w srodku wole jak jest jasniej, jak w nocy po ich zapaleniu co kolwiek będzie widać, a nie ciemnica jak w pi... :wink:

Opublikowano
Godzinę temu, KoJ@K napisał:

Okej, o ile ten argument odnosnie polis do mocnego swiatla w rejce jest okej, to akurat w srodku wole jak jest jasniej, jak w nocy po ich zapaleniu co kolwiek będzie widać, a nie ciemnica jak w pi... :wink:

To tylko Tomnik, top class. 

Opublikowano
Dawanie mocnych ledów do rejestracji to faktycznie średni pomysł, ale wewnątrz mam od Tomnika i jest super. Jest jasno, ale ani ostre, ani tym bardziej zimne to światło nie jest. 
Moim zdaniem ori LED na rejestracje świeci bardzo dobrze

Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Jestem leszczem elektronicznym, informatycznym itp.

Kogo z forum odplatnie moge pomeczyc w kwestii wgrania nowych map?

Opublikowano

ma ktoś link do ori lampek led rejestracji w dobrej cenie i takich żeby mi błędami nie waliło. 

Te moje świecą za mocno i nie podoba mi się to.

Opublikowano

Uszanowanko,

Pany macie jakiś patent aby sprawdzić w jakim stanie są poduszki amorków (to górne mocowanie), coś mi stuka z przodu w zawieszeniu, i nie bardzo idzie zlokalizować co. (Na przeglądzie powiedzieli, że zawieszenie jest ok. . .)