Opublikowano 11 Lutego 20188 l Dzięki. Wszystko jasne. A przy 9,5" jaką oponę byście dali? 255/35/19 czy za szeroka?
Opublikowano 11 Lutego 20188 l Jak byś chciał wygląd to tylko 20" bo 19" w b8 słabo wygląda a tu 19x10 Edytowane 11 Lutego 20188 l przez grand116
Opublikowano 11 Lutego 20188 l A jakie siedzenia będą pasować do białej b8 poerwsza opcja http://allegro.pl/fotel-fotele-audi-s5-a5-sportback-s-line-lift-i7142257929.html#imglayer druga opcja http://allegro.pl/fotel-fotele-audi-s5-a5-sportback-s-line-lift-i7124370682.html#imglayer
Opublikowano 11 Lutego 20188 l Witaj! Radek obydwie opcje kolorystyczne pasują do białej B8. Całe czarne na pewno będą bardziej praktyczne... Tylnia kanapa z A5 pasuje bez problemu? Pozdrawiam!
Opublikowano 11 Lutego 20188 l Z tego co wyczytałem to bez problemu tylko różnica jest w napisie na siedzeniach i brak zagłówka srodkowego tzn. są w audi s5 ale bardzo żadko spotykane srodkowe zagłówki.
Opublikowano 11 Lutego 20188 l Jest ktoś pewny na 100% ze pasują z a5 sportback do a4 ? Przód to wiadomo , tył niby tez może podejść..
Opublikowano 11 Lutego 20188 l 19 godzin temu, WydRos napisał: Korzystałeś z myjni automatycznych? Bo czasami mi się zdarza a nie chce niespodzianek Głównie ręcznie myłem ale zdarzało się i kerherem, trzymało się dobrze tylko trzeba dać podkład, oklejenie folią też może dać rade.
Opublikowano 11 Lutego 20188 l 38 minut temu, reikeb napisał: Głównie ręcznie myłem ale zdarzało się i kerherem, trzymało się dobrze tylko trzeba dać podkład, oklejenie folią też może dać rade. Ktoś mi właśnie wspominał ze oklejal jakaś folia i trzymało super
Opublikowano 11 Lutego 20188 l W pierwszej a4 co miałem to robiłem folią i było też ok, tylko po kilku latach na załamaniach zaczęło mi pękać i się odklejać. Ale to pewnie dla tego że sam sobie to kładłem i coś kiepsko zrobiłem ale efekt był ok.
Opublikowano 11 Lutego 20188 l Zakładam zderzak tył sline z lifta do przedlifta ślizgi też zmieniacie? Czy zostają te co są
Opublikowano 11 Lutego 20188 l 50 minut temu, marcin_o23 napisał: Kanapa z a5 pasuje idealnie, tylko boczki drzwiowe odpadają Jesteś pewien że tapicerka drzwi nie pasuje bo gdzieś czytałem że tylko 2 zapięcia nie pasuja ale to ne problem.
Opublikowano 11 Lutego 20188 l 10 godzin temu, fafnasty napisał: Zakładam zderzak tył sline z lifta do przedlifta ślizgi też zmieniacie? Czy zostają te co są Kumpel zakładał na tych co są. Pausje bez problemu
Opublikowano 11 Lutego 20188 l 2 godziny temu, grand116 napisał: Jesteś pewien że tapicerka drzwi nie pasuje bo gdzieś czytałem że tylko 2 zapięcia nie pasuja ale to ne problem. No a5 ma drzwi bez ramek, w a4 masz otwory po bokach na obwódki ramki szyby
Opublikowano 11 Lutego 20188 l 9 godzin temu, Hugo napisał: A jest opcja wpakować 9,5"? Chodzi tu tylko i wyłącznie o efekt wizualny, bo wtedy felga jest wklęsła i dużo fajniej się prezentuje no ja nie mogę - Hugo o wklęsłości marzy - do czego to doszło Hugo jak chcesz wklęsłość to A5 sportback musisz kupić Jak autem chcesz normalnie śmigać a nie ma być tylko na wystawe to ciężko o wklęsłość - szerokością nic nie zdziałasz bo na ET stracisz i na to samo wychodzi MAło jest felg na rynku które by dawały fajny efekt wklęsłości pasowały bo B8 a do tego auto było do normalnej codziennej jazdy Albo ori audi 8,5j et29 albo ori audi 9j et33 albo nie ori 9,5 et42 - tylko z takimi parametrami się spotkałem żeby jakaś choć wklęsłość była
Opublikowano 11 Lutego 20188 l 25 minut temu, miron78 napisał: Jak autem chcesz normalnie śmigać a nie ma być tylko na wystawe to ciężko o wklęsłość - szerokością nic nie zdziałasz bo na ET stracisz i na to samo wychodzi MAło jest felg na rynku które by dawały fajny efekt wklęsłości pasowały bo B8 a do tego auto było do normalnej codziennej jazdy Albo ori audi 8,5j et29 albo ori audi 9j et33 albo nie ori 9,5 et42 - tylko z takimi parametrami się spotkałem żeby jakaś choć wklęsłość była Myślałem o czym w stylu jak ma Tomek
Opublikowano 11 Lutego 20188 l 3 minuty temu, Hugo napisał: Myślałem o czym w stylu jak ma Tomek chodzi Ci o tą w niebieskiech czy szarych spodniach Edytowane 11 Lutego 20188 l przez miron78