Opublikowano 10 Sierpnia 20206 l 12 godzin temu, barca8585 napisał: witam mam pytanie czy w wersji w zderzaku przód s line polift jest jakaś osłona maskownica żeby nie było widać to co kryje się z grilem Nie
Opublikowano 10 Sierpnia 20206 l Mam dwa pytania. Ile jest głośników i w których miejscach dokładnie w Audi A4 B8 są położone?(Sedan) I co to takiego i do czego służy? (fotki)(znajduje się to w schowku pasażera)
Opublikowano 10 Sierpnia 20206 l 4 godziny temu, NelsonPL napisał: Mam dwa pytania. Ile jest głośników i w których miejscach dokładnie w Audi A4 B8 są położone?(Sedan) I co to takiego i do czego służy? (fotki)(znajduje się to w schowku pasażera) Gniazdo, złącze AMI (Audi Music Interface) umożliwia wprowadzenie sygnału Audio do systemu MMI pojazdów marki AUDI Możesz słuchać muzyki jak i ładować np. telefon w zależności jaki kabel masz. Edytowane 10 Sierpnia 20206 l przez MasterCX
Opublikowano 10 Sierpnia 20206 l Mam pytanie mam takie lustro i zmieniłem podsufitkę na s line i potrzebuje lustro ma ktoś
Opublikowano 10 Sierpnia 20206 l A jak z głośnikami? ile ich jest w AUDI A4 B8 i dokładnie w jakich miejscach?
Opublikowano 11 Sierpnia 20206 l W dniu 10.08.2020 o 13:57, NelsonPL napisał: A jak z głośnikami? ile ich jest w AUDI A4 B8 i dokładnie w jakich miejscach? Zależy jaki system nagłośnienia masz...
Opublikowano 12 Sierpnia 20206 l Montował ktos u siebie Android Radio zamiast MMI 3G ? Jak wrażenia, jakość dźwięku? Edytowane 12 Sierpnia 20206 l przez Caporeira
Opublikowano 13 Sierpnia 20206 l Jak zdemontować, by wymienić tę część? (zamówiłem nową osłonę) Z góry dzięki za odpowiedź. Edytowane 13 Sierpnia 20206 l przez NelsonPL
Opublikowano 14 Sierpnia 20206 l W dniu 13.08.2020 o 12:14, NelsonPL napisał: Jak zdemontować, by wymienić tę część? (zamówiłem nową osłonę) Z góry dzięki za odpowiedź.
Opublikowano 15 Sierpnia 20206 l Dzagu-- Wielkie dzięki. Gdzie można kupić coś takiego do podważenia kratki? ( tak, żeby nic nie uszkodzić przy wymontowywaniu) Czyli rozumiem, że Audi A4 B8 z tyłu ma tylko subwoofer? Pozostałe głośniki przód i tył drzwi i przód? Edytowane 15 Sierpnia 20206 l przez NelsonPL
Opublikowano 15 Sierpnia 20206 l 43 minuty temu, NelsonPL napisał: Dzagu-- Wielkie dzięki. Gdzie można kupić coś takiego do podważenia kratki? ( tak, żeby nic nie uszkodzić przy wymontowywaniu) ŚCIĄGACZE SZCZYPCE WYJMAKI TAPICERKI SPINEK RADIA Wpisz to na portalu aukcyjnym
Opublikowano 15 Sierpnia 20206 l A co z głośnikami? Jest tak jak piszę w podstawowej wersji? Czyli głośniki w drzwiach przód i tył --jeden z przodu centralnie i subwoofer z tyłu? Edytowane 15 Sierpnia 20206 l przez NelsonPL
Opublikowano 15 Sierpnia 20206 l 1 minutę temu, NelsonPL napisał: A co z głośnikami? Jest tak jak piszę w podstawowej wersji? Czyli głośniki w drzwiach przód i tył --jeden z przodu centralnie i subwoofer z tyłu? 3 w desce , 2 przednie drzwi , 4 tylne drzwi i sub. 10 głośników ASS , b&o 14 głośników (dwa dodatkowe w trójkątach przednich drzwi , 2 w słupkach d)
Opublikowano 15 Sierpnia 20206 l Czyli z tyłu centralnie gdzie są te kratki na głośniki --głośnik subwoofer jest tylko od strony kierowcy? Po drugiej stronie nie ma? Tylko sama kratka?
Opublikowano 15 Sierpnia 20206 l koledzy robie swap wydechu i jak według was, czy środkowy tłumik potrzebny? jak z dzwiekiem bez niego ?
Opublikowano 15 Sierpnia 20206 l 3 godziny temu, NelsonPL napisał: Czyli z tyłu centralnie gdzie są te kratki na głośniki --głośnik subwoofer jest tylko od strony kierowcy? Po drugiej stronie nie ma? Tylko sama kratka? U mnie tylko po stronie kierowcy jest subwoofer, od strony pasażera pusto, widać to od spodu, czyli od strony bagażnika.