Opublikowano 21 Listopada 20205 l 1 godzinę temu, marcin_o23 napisał: Wszystko masz to samo. Do tego błotniki przed i po lifcie są takie same.
Opublikowano 21 Listopada 20205 l Chłopaki jak szybko, po ilu kilometrach macie ciepło w aucie przy obecnej pogodzie ? Pacjent to polift 2.0tdi CJCA z 2010r. Jak ewentualnie najszybciej nagrzać w samochodzie?
Opublikowano 21 Listopada 20205 l Ja mam przedlifta i ciepło robi się po paru minutach. Jak wiadomo jest tam elektryczna nagrzewnica.
Opublikowano 21 Listopada 20205 l Tak w przedlifcie też miałem szybko ciepło. Jakichś czas temu zamieniłem go na polifta i nie mogę tam w środku zagrzać
Opublikowano 21 Listopada 20205 l Coś jest nie hallo z tym ogrzewaniem. Wymieniłem dzisiaj oba termostaty ale nie przyniosło to niestety efektu. Nagrzewnica niby ciepła, klapy chodzą a w środku nadal zimno.
Opublikowano 21 Listopada 20205 l Godzinę temu, tommy24 napisał: Coś jest nie hallo z tym ogrzewaniem. Wymieniłem dzisiaj oba termostaty ale nie przyniosło to niestety efektu. Nagrzewnica niby ciepła, klapy chodzą a w środku nadal zimno. Vag ?
Opublikowano 21 Listopada 20205 l Wiem że to nie na temat--Mam nadzieje że mój apel dotrze do wielu. Noście maseczki i uważajcie na siebie. Ja mam Covid i ta choroba jest okropna.
Opublikowano 21 Listopada 20205 l 1 godzinę temu, tommy24 napisał: Coś jest nie hallo z tym ogrzewaniem. Wymieniłem dzisiaj oba termostaty ale nie przyniosło to niestety efektu. Nagrzewnica niby ciepła, klapy chodzą a w środku nadal zimno. Zobacz czy masz włączone dodatkowe ogrzewanie elektryczne w MMI
Opublikowano 21 Listopada 20205 l Godzinę temu, karolek_ust napisał: Panowie pomoże ktoś z kodowanie lamp tył z Żarówki na LED ? Z czym masz problem?
Opublikowano 21 Listopada 20205 l Godzinę temu, NelsonPL napisał: Wiem że to nie na temat--Mam nadzieje że mój apel dotrze do wielu. Noście maseczki i uważajcie na siebie. Ja mam Covid i ta choroba jest okropna. współczuje, też mnie to złapało, jedna noc na wstecznym, pózniej juz lepiej trzeba brac witamine C,D,E cynk i tran {omega3}
Opublikowano 21 Listopada 20205 l 17 minut temu, Góral65 napisał: Z czym masz problem? Wyskakuje błąd stopow lewy prawy Kierunek w liczniki szybciej mruga I jak są włączone lampy to w lewej blotnik pali się ten stop wewnątrz w klapie lewej nie a prawa strona w obu się pali.
Opublikowano 21 Listopada 20205 l Godzinę temu, karolek_ust napisał: Panowie pomoże ktoś z kodowanie lamp tył z Żarówki na LED ? tego sie nie koduje, wszystko robisz w adaptacjach ale lepiej robic to VCP jak VCDSem
Opublikowano 21 Listopada 20205 l Godzinę temu, czarek76 napisał: Zobacz czy masz włączone dodatkowe ogrzewanie elektryczne w MMI Błędów brak. Jest taka opcja w polifcie ?
Opublikowano 22 Listopada 20205 l 10 godzin temu, Dev napisał: tego sie nie koduje, wszystko robisz w adaptacjach ale lepiej robic to VCP jak VCDSem Wiem ze adaptację kanałow tylko nie znam wartości by było poprawie i bez błędów stopow. Mam vcp klon ale nie chce mi wejść w adaptacje
Opublikowano 22 Listopada 20205 l 1 godzinę temu, Osiollekk napisał: Ogarnie ktoś z forum jakiegoś klona do diagnostyki VOLVO? przeciez tego jest do zas...ania na allegro
Opublikowano 22 Listopada 20205 l 11 godzin temu, karolek_ust napisał: Wiem ze adaptację kanałow tylko nie znam wartości by było poprawie i bez błędów stopow. Mam vcp klon ale nie chce mi wejść w adaptacje musis byc w oryginale, w podjebce nie bedzie trybił
Opublikowano 22 Listopada 20205 l 2 minuty temu, Dev napisał: musis byc w oryginale, w podjebce nie bedzie trybił To zostaje tylko vcds bo nim mogę wchodzić w kanały. Ale dalej sypie błędami. Światła świecę prawa cała pozycja a lewa jak na zdjęciach bez tego środka w klapie. I teraz pytanie czy coś z kablem w klapie vzy kodowaniem. I czy jako pozycja nie powinny sie te środki palic a tylko że stopem