skotmen Opublikowano 15 Października 2016 Opublikowano 15 Października 2016 Pany wie ktoś jak wyłączyć diagnozę spalonej żarówki w podświetleniu tablicy rej.
bodas Opublikowano 15 Października 2016 Opublikowano 15 Października 2016 Pany wie ktoś jak wyłączyć diagnozę spalonej żarówki w podświetleniu tablicy rej. Jak to w ogóle jest z tą diagnozą. Mi jeszcze nigdy nie pokazało, że jest spalona, a jak kupiłem auto to nie świeciła.
_Gabriel_ Opublikowano 15 Października 2016 Opublikowano 15 Października 2016 set hamulcowy z rs4 b8/rs5 wchodzi po felge 18stke.z tylu albo zmiana obudowy lozyska, albo tarcze z rs5 cabrio, albo z s4/s5 - zaciske jest ten sam
wrclaguna Opublikowano 15 Października 2016 Opublikowano 15 Października 2016 set hamulcowy z rs4 b8/rs5 wchodzi po felge 18stke. z tylu albo zmiana obudowy lozyska, albo tarcze z rs5 cabrio, albo z s4/s5 - zaciske jest ten sam a ty kiedy zakładasz
LukiKRK Opublikowano 15 Października 2016 Opublikowano 15 Października 2016 set hamulcowy z rs4 b8/rs5 wchodzi po felge 18stke. z tylu albo zmiana obudowy lozyska, albo tarcze z rs5 cabrio, albo z s4/s5 - zaciske jest ten sam 100% info? Nawet felga 18" z wysokim et typu et43?Tapniete z SGS7
_Gabriel_ Opublikowano 15 Października 2016 Opublikowano 15 Października 2016 ja juz mam u siebie od kilku lat.u mnie na zime, jest felga 18, 8J et 35 - i bym powiedzial, ze to takie minimum
LukiKRK Opublikowano 15 Października 2016 Opublikowano 15 Października 2016 ja juz mam u siebie od kilku lat. u mnie na zime, jest felga 18, 8J et 35 - i bym powiedzial, ze to takie minimum Super wiadomość bo mam 18 8j et29 z s5. Dzieki ! Tapniete z SGS7
Gibons Opublikowano 15 Października 2016 Opublikowano 15 Października 2016 Co do hamulców ja zmieniałem w ASO w Krakowie na S4 przód i tył. Widać odpowietrzyli i złożyli prawidłowo bo hamowało jak trzeba zapłaciłem 440zł
LukiKRK Opublikowano 15 Października 2016 Opublikowano 15 Października 2016 Co do hamulców ja zmieniałem w ASO w Krakowie na S4 przód i tył. Widać odpowietrzyli i złożyli prawidłowo bo hamowało jak trzeba zapłaciłem 440zł Mi nie w Aso bo Auto Special zawalony robota ale tez wg procedur s4 zalozyli i bardzo dobrze hamuja. Ale no i tak do 19 czy 20 cali to wieksza tarcza z rs4 lepiej wyglada niz 345mm Tapniete z SGS7
Gibons Opublikowano 15 Października 2016 Opublikowano 15 Października 2016 Tak samo lepiej wygląda silnik od RS4 niż 2.0TDI hehe
LukiKRK Opublikowano 15 Października 2016 Opublikowano 15 Października 2016 Tak samo lepiej wygląda silnik od RS4 niż 2.0TDI heheHehehe ale kto Ci zabroni zrobic swapa? Trzeba miec tylko pieniadze i fantazje Tapniete z SGS7
Szkita Opublikowano 15 Października 2016 Opublikowano 15 Października 2016 Ja mam zaciski S4 na feldze 17 i mikro odstęp zacisku od felgi, ale wchodzi Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
iwadrian Opublikowano 15 Października 2016 Opublikowano 15 Października 2016 Audi 2.0 tdi 2012 (kolegi) zerwane sprzęgiełko klimatyzacji, oś pompy można ręką obracać. Czy jest wymienne i jakby ktoś miał to prosił bym o nr części.
skotmen Opublikowano 15 Października 2016 Opublikowano 15 Października 2016 Pany wie ktoś jak wyłączyć diagnozę spalonej żarówki w podświetleniu tablicy rej.Jak to w ogóle jest z tą diagnozą. Mi jeszcze nigdy nie pokazało, że jest spalona, a jak kupiłem auto to nie świeciła.Wyciąg dwie żarówki powinien pokazać się błąd Ja mam założone 1,5 roku ledy i teraz jak jest zimniej pokazuje błąd, a świecą oby dwie, to są jakiś tanie zamienniki nie ori.Jak jeszcze raz odpalę to już błędu niema
Yoghurt Opublikowano 15 Października 2016 Opublikowano 15 Października 2016 Panowie, skrzynia s-tronic, przyjezdzam dzisiaj pod dom, po zaparkowaniu probuje wrzucic P i za ch%$%^ sie nie da drazka przesunac do przodu. wrzuca wsteczny, neutral, drive, przelacza biegi bez problemu zarowno na automacie jak i manualu - ale P nie idzie wrzucic. W koncu wyjechalem z garazu, pojechalem zrobic kolko po osiedlu, wrocilem, weszlo P. Po godzinie pojechalem na zakupy, jazda pod supermarket bez problemow a na parkingu to samo. Nie idzie wrzucic P. Ktos sie spotkal z takim problemem? dodam, ze jak wrocilem z supermarketu pod dom to P weszlo bez problemu - wiec wyglada ze raz dziala, raz nie.
jozek726 Opublikowano 16 Października 2016 Opublikowano 16 Października 2016 https://web.facebook.com/groups/1808000759479584/
JawoR36 Opublikowano 16 Października 2016 Opublikowano 16 Października 2016 Panowie, skrzynia s-tronic, przyjezdzam dzisiaj pod dom, po zaparkowaniu probuje wrzucic P i za ch%$%^ sie nie da drazka przesunac do przodu. wrzuca wsteczny, neutral, drive, przelacza biegi bez problemu zarowno na automacie jak i manualu - ale P nie idzie wrzucic. W koncu wyjechalem z garazu, pojechalem zrobic kolko po osiedlu, wrocilem, weszlo P. Po godzinie pojechalem na zakupy, jazda pod supermarket bez problemow a na parkingu to samo. Nie idzie wrzucic P. Ktos sie spotkal z takim problemem? dodam, ze jak wrocilem z supermarketu pod dom to P weszlo bez problemu - wiec wyglada ze raz dziala, raz nie. Nie mam pojęcia co tam mogło paść, ale pewnie nie w skrzyni, a w np wybieraku czy też w innym elemencie blokującym. Akurat P, jako jedyne jest blokowane, by np nie przekręconym zapłonie go nie włączyć czy też żeby go nie wrzucić podczas jazdy.
ChiPis Opublikowano 17 Października 2016 Opublikowano 17 Października 2016 Cześć wszystkim, czy ktoś wie jak włożyć dobrze te sprężynki od rączek podsufitki, ma ktos na to jakis patent ? Wysłane z mojego ASUS_Z00AD przy użyciu Tapatalka
Manius69 Opublikowano 17 Października 2016 Opublikowano 17 Października 2016 Część ze spinką w pozycji pośrodku tj. między zamkniętym a otwartym, wtedy śrubokrętem płaskim i cienkim naciągamy za ten języczek do dołu, jeśli się podniesie to z drugiej strony jest dostęp i dopychamy palcem, na koniec ostrożnie wsadzamy kołek plastikowy w spinkę do połowy.
Yoghurt Opublikowano 17 Października 2016 Opublikowano 17 Października 2016 Nie mam pojęcia co tam mogło paść, ale pewnie nie w skrzyni, a w np wybieraku czy też w innym elemencie blokującym. Akurat P, jako jedyne jest blokowane, by np nie przekręconym zapłonie go nie włączyć czy też żeby go nie wrzucić podczas jazdy. no wlasnie gdzie ta blokada jest realizowana? w skrzni czy w wybieraku?
Rekomendowane odpowiedzi