JawoR36 Opublikowano 17 Października 2016 Opublikowano 17 Października 2016 A czujnik pedału hamulca? Pewno musisz go wcisnąć, by wrzucić P?
komoornik Opublikowano 17 Października 2016 Opublikowano 17 Października 2016 Nie mam pojęcia co tam mogło paść, ale pewnie nie w skrzyni, a w np wybieraku czy też w innym elemencie blokującym. Akurat P, jako jedyne jest blokowane, by np nie przekręconym zapłonie go nie włączyć czy też żeby go nie wrzucić podczas jazdy. no wlasnie gdzie ta blokada jest realizowana? w skrzni czy w wybieraku? VCDS nie pokazuje błędów? Np. właśnie samego mechanizmu zmiany biegów? Co z awaryjnym przełączaniem trybów (instrukcja)?
JawoR36 Opublikowano 17 Października 2016 Opublikowano 17 Października 2016 Wie ktoś jak rozróżnić lusterka lift od przedlifta?
mumen Opublikowano 17 Października 2016 Opublikowano 17 Października 2016 No liftowe są są mniejsze, składają się pod ukosem w górę, poza tym maja inny kształt kierunkowskazu.
skotmen Opublikowano 17 Października 2016 Opublikowano 17 Października 2016 No liftowe są są mniejsze, składają się pod ukosem w górę, poza tym maja inny kształt kierunkowskazu. i jeszcze u góry na obudowie jest taki rowek w polifcie
JawoR36 Opublikowano 17 Października 2016 Opublikowano 17 Października 2016 (edytowane) Na zdjęciach z allegro jednak ten rowek więcej mówi niż sposób składania czy kierunek Dzięki za info.A i jeszcze jedno, 10pin to obowiązkowe składanie, nie ma luster które mają 10pin i nie są składane? Edytowane 17 Października 2016 przez JawoR36
wrclaguna Opublikowano 18 Października 2016 Opublikowano 18 Października 2016 Temat składanych lusterek opisane jest tu.....ze szczególami http://a4-klub.pl/index.php?/topic/245599-montaz-skladanych-i-podgrzewanych-lusterek/
ChiPis Opublikowano 18 Października 2016 Opublikowano 18 Października 2016 Część ze spinką w pozycji pośrodku tj. między zamkniętym a otwartym, wtedy śrubokrętem płaskim i cienkim naciągamy za ten języczek do dołu, jeśli się podniesie to z drugiej strony jest dostęp i dopychamy palcem, na koniec ostrożnie wsadzamy kołek plastikowy w spinkę do połowy. Jakimś cudem zaradziłem ;D Dzięki
Yoghurt Opublikowano 18 Października 2016 Opublikowano 18 Października 2016 (edytowane) Nie mam pojęcia co tam mogło paść, ale pewnie nie w skrzyni, a w np wybieraku czy też w innym elemencie blokującym. Akurat P, jako jedyne jest blokowane, by np nie przekręconym zapłonie go nie włączyć czy też żeby go nie wrzucić podczas jazdy. no wlasnie gdzie ta blokada jest realizowana? w skrzni czy w wybieraku? VCDS nie pokazuje błędów? Np. właśnie samego mechanizmu zmiany biegów? Co z awaryjnym przełączaniem trybów (instrukcja)? nie, zero bledow. biegi sie zmieniaja bez problemu. tylko na P nie moglem przelaczyc jakby cos blokowalo drazek Edytowane 18 Października 2016 przez Yoghurt
Kooga Opublikowano 18 Października 2016 Opublikowano 18 Października 2016 Panowie jak wymontowac przelacznik swiatel? Chcialbym wymienic na poliftowy
amaradaar Opublikowano 18 Października 2016 Opublikowano 18 Października 2016 Uuu a poliftowy czyn sie rozni pytanie czy tak samo styki ma ?
Zbig208 Opublikowano 18 Października 2016 Opublikowano 18 Października 2016 Poliftowy ma chromową obwódkę. Styki ma te same. Pasuje bez problemu.
Hohe Opublikowano 18 Października 2016 Opublikowano 18 Października 2016 Poliftowy ma chromową obwódkę. Styki ma te same. Pasuje bez problemu. Pokaż jakąś fotkę, bo coś nie moge znaleźć.
jozek726 Opublikowano 18 Października 2016 Opublikowano 18 Października 2016 czyli takie same jak w przedlifcie jest ,nie widzę tu żadnej chromowej obwódki
komoornik Opublikowano 18 Października 2016 Opublikowano 18 Października 2016 Jak nie ma auto, to jest chyba bez chromu.
Piotr Czarnojan Opublikowano 18 Października 2016 Opublikowano 18 Października 2016 Koledzy ma ktoś dojście do dyfuzor-a od S4 b8 tył przedlifta w dobrym stanie z listwa
krystian3769 Opublikowano 18 Października 2016 Opublikowano 18 Października 2016 Jak nie ma auto, to jest chyba bez chromu. Ja mam bez auto i mam chrom
JawoR36 Opublikowano 18 Października 2016 Opublikowano 18 Października 2016 Jak nie ma auto, to jest chyba bez chromu. Ja mam bez auto i mam chrom
amaradaar Opublikowano 18 Października 2016 Opublikowano 18 Października 2016 no i nie musi być polift zeby miał chrom nie mam polifta a chrum mum
Rekomendowane odpowiedzi