lumberjack Opublikowano 4 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Dzięki wielkie czyli pozostaje mi do grilla z a5 dokupić trytytki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaRone Opublikowano 4 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Dnia 2.05.2017 o 09:01, ArkadiuS napisał: Tylko zdejmując amortyzator. Miałem podobny przypadek w b7. Najpierw stuki na skreconym kole, a później na kazdej większej nierownosci. Jezdzilem na diagnostykę do 3ch stacji diagnostycznych i sprawność amortyzatora byla w normie, praca zawieszenia również, magiel rowniez. Dopiero po rozegraniu okazalo sie ze amor jest bez gazu.....tak świetnie mamy zawiasy w naszych OOOO Miałem podobnie całą zawiehe rozebrałem a poduszki amorów wymieniłem i nic nie pomogło okazało się że stuki były z łącznika przekładni tuż przy pedałach i przy maglownicy przesmarowałem i ucichło cały temat jest o tym na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skotmen Opublikowano 4 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Hej czy to łożysko z piastą będzie pasowało do mojego dziada http://allegro.pl/fag-lozysko-piasta-kola-przod-audi-a4-b8-a5-q-i6343730617.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturek986 Opublikowano 5 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 Panowie nie działa mi przycisk zmiany wskazań na fisie zużycia paliwa chwilowe, średnie, itp ( ten przycisk od czoła manetki wycieraczek) coś się w nim złamało bo lata luźny, przycisk od dołu RESET działa. I mam pytanie czy mogę kupić przełączniki od wersji bez tempomatu (można takie kupić za grosze) i przełożyć sam przełącznik wycieraczek. Da się to rozebrać, przełożyć i czy będzie to działało? I czy przełącznik wycieraczek każdy podejdzie czy jest jakaś różnica dla wersji z automatycznymi wycieraczkami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kooga Opublikowano 5 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 Jesli nie masz poliftowych manetek to polecam, poprawia wyglad w 100% http://allegro.pl/manetki-tasma-audi-a4-b8-a5-4g0953502ad-8r0953568q-i6809166990.html#imglayer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 5 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 Nie chce ktoś kupić brązowych skór ? w full opcji ? pełna elektryka grzane schowki rolety w tylnych boczkach etc. Bardzo zadbane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l.e.s.t.e.r Opublikowano 5 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 8 godzin temu, Kooga napisał: Jesli nie masz poliftowych manetek to polecam, poprawia wyglad w 100% http://allegro.pl/manetki-tasma-audi-a4-b8-a5-4g0953502ad-8r0953568q-i6809166990.html#imglayer dużo roboty z wymianą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hohe Opublikowano 5 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 23 minuty temu, l.e.s.t.e.r napisał: dużo roboty z wymianą? 10 minut roboty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l.e.s.t.e.r Opublikowano 5 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 6 minut temu, Hohe napisał: 10 minut roboty. warto to kupić ? jest różnica ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hohe Opublikowano 5 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 Jak Kooga napisał, wyglądają dużo lepiej, nowocześniej. Warto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hohe Opublikowano 5 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 50 minut temu, Gibons napisał: Nie chce ktoś kupić brązowych skór ? w full opcji ? pełna elektryka grzane schowki rolety w tylnych boczkach etc. Bardzo zadbane. Które schowki są grzane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 5 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 siedzenia sa grzane pisalem bez przecinkow bo z tel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komoornik Opublikowano 6 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Czy lampki rejestracji LED od Skody (000052110) mogą pasować do B8? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l.e.s.t.e.r Opublikowano 6 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 (edytowane) panowie do tej manetki 4G0-953-502 AD potrzebna jest ta taśma nr: 8R0-953-568 Q ? Na mojej starej nie będzie to działać? Mam multifunkcje i tempomat. Chodzi dokładnie o te raty z linku http://allegro.pl/manetki-tasma-audi-a4-b8-a5-4g0953502ad-8r0953568q-i6809166990.html# Edytowane 6 Maja 2017 przez l.e.s.t.e.r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zabiello Opublikowano 6 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Panowie czy da się wyciągnąć zapalniczkę, tą z tyłu tunelu środkowego bez rozbierania/wyciągania całego tunelu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 6 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Te ledy do rejestracji to po to zeby byla lepiej widoczna dla polixji ?;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deafca Opublikowano 6 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 (edytowane) 1 godzinę temu, zabiello napisał: Panowie czy da się wyciągnąć zapalniczkę, tą z tyłu tunelu środkowego bez rozbierania/wyciągania całego tunelu? Da się Tu masz szczegółowo opisane przez WRC Edytowane 6 Maja 2017 przez deafca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zabiello Opublikowano 6 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Godzinę temu, deafca napisał: Da się Tu masz szczegółowo opisane przez WRC Dzięki wielkie, właśnie tego szukałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l.e.s.t.e.r Opublikowano 7 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 Ponawiam pytanie czy do manetek polift 4G0953502AD trzeba koniecznie kupić taśmę 8R0953568Q? Same manetki bez taśmy można za 150zł kupić. http://allegro.pl/audi-a4-a6-lift-przelacznik-zespolony-4g0953502ad-i6808294717.html#thumb/4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 7 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 Taśme możesz przełożyć ja w tej pierwszej przekładałem swoją. Potem musisz ustawić czujnik konta skrętu. Zakładaj od A8 są w piano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi