Hohe Opublikowano 16 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 Przyjedź do Irlandii, tu też jest fajnie. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l.e.s.t.e.r Opublikowano 16 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 no no prawie jak w Polsce od 8 miesięcy tu słońca nie było. Dopiero dzisiaj zrobiło się ciepło - masakra jakaś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 16 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 8 minut temu, marcin_o23 napisał: Z 3.0 TDI mam na stanie Wystarczająco serio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_o23 Opublikowano 16 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 (edytowane) no to fajnie, dzięki za info , w planach kiedyś tam program będzie ale cooler muszę wrzucić teraz jak przód będzie wjeżdżał liftowy Edytowane 16 Maja 2017 przez marcin_o23 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian3769 Opublikowano 17 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 8 godzin temu, marcin_o23 napisał: no to fajnie, dzięki za info , w planach kiedyś tam program będzie ale cooler muszę wrzucić teraz jak przód będzie wjeżdżał liftowy Ja też u siebie mam wrzucony z 3.0 i latam już na nim z programem 3 rok. I nie widzę sensu ładować tam większego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inhosik Opublikowano 17 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 W a4 b8 gdzie znajduje się antena odbiorcza od pilota centralnego? Sasiad ma problem z zasięgiem, łapie dopiero jak pilot trzyma przy karoserii. Wymienialiśmy już baterie w obu pilotach i to samo jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olinek2 Opublikowano 17 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 Jak dobrze pamiętam boczna lewa szyba w avancie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inhosik Opublikowano 17 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 To czyli w avancie w tylnej lewej szybie tam co są linie w szybie takie jak od podgrzewania szyby to antena pilota? Jeśli jest ram założona jakaś folia przyciemniajaca może zakłócać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olinek2 Opublikowano 17 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 Nie może zakłócać. Ale czasem zdarza się że kable się urywają. Albo jak folie zakładali mogli też uszkodzić szybę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
st4yKool Opublikowano 17 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 Wymienial ktos amory z regulacja tlumienia ? Duzo roboty? Chyba CP nie ma nie?Sent from my SM-G950F using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inhosik Opublikowano 17 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 4 godziny temu, olinek2 napisał: Nie może zakłócać. Ale czasem zdarza się że kable się urywają. Zawsze myślałem że te ścieżki w szybie to tylko antena od radia fm, które kable sprawdzić? Te co do szyby sie podłącza czy ścieżki w szybie sie urywają? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olinek2 Opublikowano 17 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 Pady są klejone na klej przewodzacy. Te linie to anteny i czujniki zbicia szyby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dareksu Opublikowano 17 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 jak to czujniki zbicia szyby? po co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olinek2 Opublikowano 17 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 Prawdopodobnie dlatego że czujniki ruchu ultradźwiękowe nie działają w bagażniku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inhosik Opublikowano 17 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 Jak wytne dpf w cagb ile za niego moge dostac $ na skupie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l.e.s.t.e.r Opublikowano 17 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 10 minut temu, inhosik napisał: Jak wytne dpf w cagb ile za niego moge dostac $ na skupie? zatyka Ci się ? nie da się go już uratować ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inhosik Opublikowano 17 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 Auto ma 300 tys nalatane napelnienie 0.23l wstawiam turbo caha jade na program, ciekawy jestem czy skupuja dpf bo kata kiedys z a3 1.9tdi sprzedalem za 600zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 17 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 (edytowane) Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Edytowane 18 Maja 2017 przez D4NTE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kooga Opublikowano 18 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 (edytowane) Dnia 17.05.2017 o 09:36, inhosik napisał: To czyli w avancie w tylnej lewej szybie tam co są linie w szybie takie jak od podgrzewania szyby to antena pilota? Jeśli jest ram założona jakaś folia przyciemniajaca może zakłócać? Jak juz to ogarniecie to daj mi znac, mialem u siebie wymieniane Audio na 3G+ i jest u mnie to samo, lapie dopiero przy karoserii, bylem z tym u tego samego goscia co mi montowal 3G+ i mowi, ze musi tez wymieniac moduly(??) na poliftowe, zgadza sie cos z tego co on mowil? Mial ktos taki sam problem po wymianie na 3G+? Edytowane 18 Maja 2017 przez Kooga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olinek2 Opublikowano 18 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 Nie, nieprawda Chyba że przy okazji wyrzucił Ci mikser RF. Z czego na co przechodziłeś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi